Smart Miljøservice AS

4.5 (963 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Randabergveien 98, 4027 Stavanger

Smart Miljøservice AS

Smart Miljøservice AS er et servicebyrå som har spesialisert seg på tjenester innenfor flytting, renhold, fasadevask, utvendig husvask og lagerhotell til private, næringsliv og offentlige etater. Vi har hatt fornøyde kunder siden vi startet i 2002. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Vi har en avdeling i Bergen som også tilbyr samme tjenester til kunder i Hordaland.

Smart Miljøservice er medlem av RELOK, Forening for Norske Flyttebyråer, www.relok.no. Du finner oss i oversikten over seriøse flyttebyråer i www.flytte-guiden.no.

Vi er en Offentlig godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet og oppfyller de strengeste krav som stilles til seriøse renholdsbedrifter.

Vi har dyktige fagfolk som har flere års erfaring innenfor sine fagfelt. Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for at nettopp du som kunde skal bli fornøyd.

Selskapet setter miljø høyt på dagsorden og benytter miljøvennlige/ allergivennlige produkter i alle ledd der det er mulig. Renholdsavdelingen bruker rengjøringsprodukter og kjemikalier fra Tana Professionals.

Vi har inngått samarbeidsavtale med Norsk Gjenvinning i Stavanger og Ragn Sells i Bergen for avfall som vi produserer og våre kunders avfall i forbindelse med oppdrag.

Smart Miljøservice AS tilbyr også minilager i Stavanger. Vi har lagerboder for utleie i størrelser fra 6 kvm - 18,5 kvm.

Smart Miljøservice og Bergen & Omegn Boligbyggelag (BOB)og Bate Boligbyggelag har en samarbeidsavtale for sine medlemmer. Medlemmene innrømmes opptil 25% rabatt på våre tjenester innen flytting, renhold, dødsbo, montering/ demontering, pianoflytting og avfallshåndtering. Medlemmene kan spare mye penger på å innhente anbud fra oss.

Vi oppfordrer alle som er medlem av BOB og Bate BBL om å opplyse om medlemskapet slik at de kan nyte godt av meldemsrabattene.

Vi kan tilby konkurransedyktige priser innen flytting lokalt/ nasjonalt, pianoflytting, pakking, eksportpakking, bemanning, dødsbo, flyttevask/ utvask, daglig renhold, bedriftsrenhold, løpende byggrenhold, fasadevask og utvendig husvask.

Av referanser kan vi oppgi fornøyde kunder som har gitt sine anbefalinger gjennom mittanbud.no.

Av offentlige etater vi har utført oppdrag for, kan vi bl.a nevne Statens Hus i Stavanger V/ Fylkesmannen i Rogaland, Tollboden i Stavanger V/ Tollvesenet, Bufetat Stavanger og Statens Vegvesen Hordaland.

Kontakt oss i dag du også og få ditt oppdrag utført trygt, enkelt og rimelig.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften