Siste evalueringer (39)

Beising av nyoppført hytte

Veldig fornøyd! Svarte raskt, fleksible og godt utført arbeid til en fornuftig pris. Kommer til å benytte meg av disse igjen!

Morten, Svingvoll, 8. juli 2022

Beiset hytta

Maler og Vaktmestertjenester AS har malt hytta vår. Jobben er profesjonell utført, effektiv og til avtalt pris. Ryddig under hele prosessen. Anbefales videre!

Anja, Lillehammer, 26. juni 2022

Utvending maling

Greie malene.

Xeni, Sjusjøen, 24. juni 2022

Beise hytte 2 strøk

Godt utført arbeid til riktig tid. God kommunikasjon underveis. Konkurranse dyktig på pris. Anbefales.

Kristine, Lillehammer, 13. juni 2022

Male trappenedgang

Bra utført arbeid!

Kari, Lillehammer, 8. juni 2022

Bytte av vindu

Lynkjapp kommunikasjon, blide og positive. Det er 2 gang vi bruker firmaet, veldig fornøyde. Spesielt pålitelighet og kommunikasjon. Bra jobba☺️👍🏻.

Sidsel, Lillehammer, 2. mai 2022

Listing av kjøkkenvindu

Raske og flinke. Veeeldig fornøyd med jobben.

Lene, Lillehammer, 24. mars 2022

Listing av stue

Svært flinke håndverkere som var nøye og effektive. Kom som avtalt og var hyggelig. Ryddig bedrift som absolutt kan anbefales.

Jogrim, Lillehammer, 28. feb. 2022

Maling av vinduer på hytte

Bra levert på alle måter. God utførelse, leverte før tiden, bra oppfølging og god total leveranse. Konkurransedyktig på pris. Kan anbefales.

Bitten, Øyer, 27. feb. 2022

Maling inne

Gjorde en god jobb, til avtalt tid. Bra kommunikasjon. Hyggelige folk.

Andreas, Lillehammer, 9. feb. 2022

Maling av to soverom og en trapp

Utførte jobben etter avtalte spesifikasjoner med enkel kommunikasjon. Ryddige. Ferdige til avtalt tid. Anbefales.

Ingrid, Lillehammer, 1. nov. 2021

Male tak + en vegg

Arbeidet startet og ble avsluttet til avtalt tid, god kommunikasjon hele veien. Utførte malejobben som avtalt og veldig bra.

Irene, Sjusjøen, 14. sep. 2021

Maling av tak

Kjapp besvarelse og ryddig kommunikasjon underveis. Jobben ble gjort til avtalt tid og ingen problemer underveis, de ordnet med alt. Effektive, nøye og pålitelige i arbeidet som ble utført. Anbefales!

Heidi, Lillehammer, 12. sep. 2021

Beising av tak og innevegger

Jobben ble noe mer omfattende enn først antatt på grunn av gammelt treverk som trakk beisen dårligere enn antatt noe som gjorde at vi måtte ha flere strøk enn planlagt. Bedriften kom med egne forslag til løsning for å sikre best mulig resultat, uten prispåslag :-). God kommunikasjon og informasjon underveis.

Merete, Svingvoll, 6. mai 2021

Male hytte innvendig

God kontakt gjennom hele prosessen. Ryddig og ordentlig arbeid til en god pris. Veldig hyggelig samarbeid. Anbefales!

Marie, Øyer, 10. des. 2020

Legge gulv og male

Vi opplevde en meget ryddig prosess og god kommunikasjon underveis. Vi fikk neten daglig bilder og spørsmål for å sikre at det ble slik vi forventet. De var flinke til å komme opp med løsninger, og spesielt ombygging av skap på kjøkken og trapp i stuen ble bedre enn forventet. Oppdraget ble løst innen tiden og de har gjort seg helt ferdige og ryddet fint opp etter seg. Anbefales!

Ragnhild, Gjøvik, 21. nov. 2020

Male tak i leilighet

Supert arbeid med helsparkling og maling av alle vegger i leilighet. Hele jobben var gjort på under en uke, arbeiderne var fleksible og pålitelige. Veldig enkel kommunikasjon, og ikke minst fantastisk resultat. Kan varmt anbefales!

Bettina, Lillehammer, 23. okt. 2020

Pussing av innvendig teglsteinsmur

Flinke og effektive folk !

Anne, Lillehammer, 11. okt. 2020

Innvendig maling av vegger og tak i stue/kjøkken

Utførte jobben på en utmerket måte. God kommunikasjon og ryddige på alle måter😊.

Vigds, Lillehammer, 6. juli 2020

Beise hytte og stabbur

Veldig fornøyd med alt arbeid som er gjort! Pålitelig og flink. Jeg fikk bilder etterhvert som arbeidet ble gjort og alt var etter avtale. Arbeidet ble utført i den tiden vi hadde avtalt og ansvarlige i Maler og Vaktmestertjenesten AS svarte raskt på alle henvendelser. Vi gjorde en avtale om arbeid også i 2021 og jeg er overbevist om at jeg blir like fornøy når den tiden kommer.

Vivian, Øyer, 13. mai 2020

Maling av kjeller (inkluderer vaskerom,boder og gang)

Veldig flinke, ryddige og effektive malere. God kommunikasjon hele veien. Kjelleren var et relativt stort og omfattende prosjekt, og de tok det på strak arm! Såg løsninger og forklarte alt som ble gjort underveis. Prosjektet ble utført til avtalt tid. Veldig fornøyd!

Synnøve, Gjøvik, 29. mars 2020

Beising av hus

Vi brukte Maler og Vaktmestertjenester AS til å beise hus, to strøk. Vi opplevde kommunikasjon undervegs! Veldig god service for å sikre et resultat vi var fornøyd med! Omgjengelige og seriøse folk.

Eineteig, Lillehammer, 26. mars 2020

Male ca.190 kvadrat meter av vegg +140 kvadratmeter av tak.

Gunstig pris. Professionele og engasjerte håndverkere. God kommunikasjon. Anbefales.

Marcin, Lillehammer, 1. feb. 2020

Komplett maling av gang med trapp og tak

Malte/ pusset opp trapp + trappeganger, arbeidet var grundig og godt gjort! Topp service med gunstig pris! Anbefales videre 😊.

Henning, Lillehammer, 23. jan. 2020

Male tak

Hyggelige og kunnskapsrike håndverkere med yrkesstolthet. Opptatt av et godt resultat.

Melissa, Gjøvik, 20. jan. 2020

Maling av kjøkken på lillehammer

Vi har kun positive erfaringer med Maler og Vaktmestertjenester, fra vi fikk anbudet om maling av kjøkkenet, kommunikasjonen underveis, punktlighet, pris og godt gjennomført arbeid. Vi bruker gjerne firmaet igjen.

Kerstin, Lillehammer, 11. jan. 2020

Male tak

Brukte de til å sparkle, pusse og male tak. Kjempe fornøyd med resultatet, kommunikasjon underveis, effektiviteten og ikke minst god pris. Velger de gjerne på fremtidige prosjekter! Anbefales!

Tara, Lillehammer, 9. jan. 2020

Male vegger/gulv ca 100k

Bra utført jobb, rask levering.

Maria, Gjøvik, 13. nov. 2019

Maling av vegger og tak i leilighet i hafjell/øyer

Brukte firmaet til å male vegger, tak, lister og dører i en leilighet. De kom og startet som avtalt, god gjennomføring og kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd med resultatet. Når de var ferdige ble leiligheten tilbakelevert ryddig og fin. Kan anbefales!

Tor, Lillehammer, 7. nov. 2019

Løkkegata

Vi fikk malt hele huset (6-mannsbolig) utvendig, samt rehabilitert utvendig mur. Vi er strålende fornøyd med resultatet, flinke og effektive folk, god kommunikasjon underveis og til en fornuftig pris! Anbefales.

Oda, Lillehammer, 17. sep. 2019

Beise/male nyoppført hytte nordseter/lillehammer

Veldig fornøyd med hele prosessen fra start til slutt. God kommunikasjon, effektive og punktlige. Meget bra sluttresultat på beising av hytta. Kan trygt anbefale Maler og Vaktmestertjenester AS.

Alexander, Lillehammer, 15. aug. 2019

Male tak ca 60 kvm

Rask levert! Effektive malere. Perfekt hvitt tak! Uten skjolder! Takk:).

Anette, Lillehammer, 2. aug. 2019

Trenger vurdering av yttervegg

De var på befaring og sjekket huset nøye. Har en meget tørr vegg på sørsiden. Jeg fikk en god pris som inkluderte avtalt arbeid, utstyr og moms. Avtalte før ferien når de skulle komme. Mandag etter ferien kom de å vasket huset, onsdag startet de malerarbeid. De var meget effektive, flinke og vi har hele veien hatt en god kommunikasjon. Et stort pluss er at de gjør jobben ferdig til avtalt tid. De er opptatt av at jeg som kunde skal være fornøyd. Jeg fikk kontrakt og betaler arbeidet på etterskudd etter at vi har gått gjennom og sett på det ferdige resultatet sammen. Kan anbefales på det sterkeste. Bare positiv opplevelse.

Beathe, Fåberg, 1. aug. 2019

Diverse maling og innvendig beising av hytte på skeikampen

Vi fikk beiset hytta innvendig og malt vinduer, pipa og peisen. Maler og Vaktmestertjenester gjorde en kjempejobb og hytta ble som ny. Bruker dem gjerne igjen om noe skal males.

Anita, Svingvoll, 24. juli 2019

Beising av hytte på hafjell - mosetertoppen

Beiset hytten vår på Mostertoppen, Hafjell, Jobben ble utført til flott kvalitet, på kort varsel innenfor avtalt tid, og til en gunstig pris. Anbefales på det varmeste, Knut Ormstad.

Knut, Øyer, 14. juli 2019

Male 100kvm leilighet innvendig. ca 50% av flatene.

Svært bra firma. Raske, rimelig, dyktige. Anbefales på det sterkeste.

Morten, Ringebu, 13. juli 2019

Pussing av isopor og montere dryppbrett

Leverte på tid, pris og kvalitet. Ingenting å utsette på disse. Veldig flinke.

Ole, Gjøvik, 13. juli 2019

Maling av trappegang

Vi leide inn Maler og Vaktmestertjenester AS til å male vår trappeoppgang! Vi er veldig fornøyd med resultatet. Malerne jobbet effektivt og alt ble utført ryddig og ordentlig. Veldig god kommunikasjon underveis! Anbefales på det varmeste!

Hanne, Lillehammer, 12. juli 2019

Beise hytte

Beiset 2 hytter på Hafjell. Meget god kommunikasjon hele veien. Jobben ble utført fagmessig meget bra. Alt i alt veldig fornøyd med pris og kvalitet på arbeidet. Kan anbefales på det sterkest.

Fredrik, Øyer, 31. mai 2019
Vis flere evalueringer

Kart