Bilverksted - Åfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

Volvo - XC70 - Kilometerservice

7177REVSNES

Service 130000km og reg reim bytte

* Fortsatt ledig: Toyota 2007 - AVENSIS - Reparasjon

7170ÅFJORD

Trenger hjelp til å få løsnet og byttet to foringer i bærearmer bak, samt to spissingskruer. Trenger også firehjulskontroll etterpå.

Toyota 2004 - HIACE D4D - Annet

7170ÅFJORD

Pris på soting av Sideruter på skyvedører og bakrute

Buick 1978 - CENTURY 4AL09 - Lakkering

7180ROAN

grunnarbeid og lakkering

Bmw 2014 - 318D - Foliering

7180ROAN

Har en BMW 3serie stasjonsvogn 2014. Ønsker en lakkbeskyttelse, helst xspel eller lignende. Samt soting av ruter fra bakseter og bakover. Bilen er sort

Volkswagen 2002 - PASSAT - Reparasjon

7190BESSAKER

Skifte bremse klosser og skiver fram på begge sider

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud