Bilverksted i Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Ås

STYLE AUTO AS

I løpet av 30 år har vi tilegnet oss bred kunnskap om de fleste bilmerker.Med et topp moderne bilverksted og dyktige teknikere, utfører vi service og vedlikehold av Premium merker som Audi, BMW, MB. Vår avdeling for sportsbiler utfører service på Ferrari | Maserati | Abarth | Lamborghini | Aston Martin.

Nov. 2023

BMW 320d xDRIVE - Reparasjon

"God kommunikasjon. Fikk raskt time."
A
Arslan
Ås
STYLE AUTO AS

Vestby Bilverksted

Okt. 2023

SKODA OCTAVIA - Annet (Bil)

"Kjapt og godt gjennomført jobb, hyggelige og flinke. Anbefales på det sterkeste."
N
NinniCarin
Siggerud

Automania Oppegård AS

Okt. 2023

FORD KUGA - Reparasjon

"Meget god service. God pris. Kan trygt anbefales."
T
Trond
Ås
Automania Oppegård AS

INTERCAR AS

I vårt verksted jobber profesjonelle mestere med erfaringsspenn mellom 2 og 35 år, og det er et tegn på energisk og erfaren gruppe som vi har samlet bak oss. Verkstedet strever for å beholde det beste forholdet mellom kvalitet og pris og få den mest pålitelige servicestatusen.Vi tilbyr leiebil til NOK 250,- dagen.Du finner oss her:Andersrudveien 1, Ytre Enebakk 1914 (15 min fra Oslo).https://goo.gl/maps/LkLB8VW8oyL9S3Gc9Tel. +47 998 59 581Epost. info@intercaras.no

Juni 2023

SUBARU IMPREZA - Bremser

"job was done for very competitive price"
L
Lionel
Vinterbro
INTERCAR AS

JA BIL AS

Vi holder på med Kjøp/Salg, Reperasjoner og Lakkering av alle bilmerker. Om ønskelig tilbyr vi også henting og levering av bil hjemme hos deg! Inne på våre hjemmesider www.jabil.no finner dere mere informasjon og bilder av vårt verksted, og diverse utførte reperasjoner. Ta gjerne kontakt for mere informasjon eller timebestilling til 90614418 / Post@jabil.no Håper vårt service og pristilbud gjør at du blir gledelig overrasket!

April 2023

Mercedes-Benz 2006 - R 320 CDI 4-MATIC - Annet (Bil)

"Ryddig grei service"
G
Gunnar
Ås
JA BIL AS

NORDBY BILVERKSTED AS

Vi driver på Nordby i Ski. Vi er medlem i Mekonomen kjeden.Vi reparerer og tar service på alle bilmerker. Vi er også godkjent EL bilverksted.-Pkk-Solfilm-Bilglass-Firehjulskontroll-Ac(ny og gammel Ac-gass) -Dekk, dekkhotell, Felger

Mai 2022

Subaru 2006 - LEGACY - Kilometerservice

"Hyggelig service! 👍🏼"
G
Gabriel
Ås
NORDBY BILVERKSTED AS
Siste registrerte jobber

RENAULT ZOE - Bilelektrisk

1407VINTERBRO

Ingen feilmelding, men bilen blir ikke ladet. Kabelen låses på plass og lading pågår i 1-2 sekunder så stopper ladingen uten noe feilmelding. Skjermen på dashbordet også går svart.

BMW X3 2.0D - Reparasjon

1407VINTERBRO

4 wd kobler seg inn med en gang du kjører og kobler seg ikke av, det tennes da flere varsellamper. Om du stopper bilen og starter igjen er 4 wd koblet av.

VOLKSWAGEN TRANSPORTER - Reparasjon

1435ÅS

Etter eu kontroll så ble det påpekt at jeg trenger nytt hjullager høyre bak. Derfor ønsker jeg få tilbud på å få dette utbedret (deler+jobb). I tillegg ønsker jeg å få den ettergodkjent når jobben er gjort. Ønsker derfor pris på jobb og etterkontroll.

MITSUBISHI Mitsubishi Outlander - Annet (Bil)

1407VINTERBRO

1. Skifte motorfeste elmotor bak 2. Skifte AC radiator 3. Skifte bremser foran og bak. Ønsker utfyllende tilbud med spesifisert hvor mye hvert enkel jobb koster med både arbeid, deler og mva.

TOYOTA PRIUS PLUS - EU-Kontroll

1433ÅS

eu-kontrol

FORD FOCUS - Reparasjon

1435ÅS

Jeg tror diesel dysene må byttes også er det noe med abs bremsene.