Bilverksted i Elverum

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Elverum

AUTOSERVICE ELVERUM AS

Velkommen til ditt lokale Sjekkpunkt-verksted. Vi hjelper deg med alt fra service og reparasjon til enklere jobber som dekkskift og pærebytte.Vi bruker den seneste teknologien tilpasset stort sett alle bilmerker og med moderne diagnoseutstyr finner og reparerer vi feil i bilens tekniske system. Vi følger selvsagt alltid produsentens anbefalinger ved service og reparasjon. Stempel i serviceheftet får du også så bilen beholder sin verdi.

Mai 2022

Skoda - OCTAVIA - Reparasjon

"Fant ikke feilen som var utgangspunkt for feilsøking. Identifiserte andre feil og mangler som jeg fikk tilbud om å få ordnet, disse ble bra. Enkel kommunikasjon og løpende dialog på arbeidet som ble gjort."
M
Morten Dypvik
Bodø
AUTOSERVICE ELVERUM AS

AUTOSTRADA SERVICESENTER AS

Mars 2020

Renault 2009 - MEGANE - Reparasjon

"God service/konkurransedyktige priser"
E
Espen
ELVERUM
AUTOSTRADA SERVICESENTER AS

FRANK KJOSBAKKEN AS

5.0 (1)

For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på. Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold.?Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets

Juni 2020

Skoda 2012 - SUPERB - EU-Kontroll

"Topp kundeservice og jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales!"
K
Kjetil
Filtvet
FRANK KJOSBAKKEN AS
Siste registrerte jobber

VOLVO V70 - Reparasjon

2414ELVERUM

Skifte motor fester

Hyundai Kona - Bilskade

2413ELVERUM

Klarte å knuse en plastisk del av det venstre ytterspeilet. Er det noe som kan fikses? Hvor mye koster det?

BMW X1 SDRIVE18D - Reparasjon

2409ELVERUM

Bilen tok inn vann, går på 2 cylindere, bil druknet rett og slett. Coupeen er tørr, el.boksen/styreenhet som styrer lys og el. Vindu er defekt. Ønskelig å bruke brukte deler fremfor nye. Bilen starter og man får den i gir osv. høres en enorm kakling i det den går.

RENAULT ZOE - Reparasjon

2410HERNES

Bytte av dekktrykksensorer (TPMS). Jobben består i å bytte og programmere nye dekktrykksensorer på vinterdekkene som står på bilen. Jeg har allerede kjøpt selve sensorene.

VOLKSWAGEN PASSAT - Reparasjon

2406ELVERUM

Bytte mansjettkappe venstre aksel foran, bytte en bærearm høyre bak og etterkontroll etter PKK. Nødvendige deler er allerede innkjøpt.

FORD FOCUS - Hjul- /Dekkskift

2407ELVERUM

Omlegging av 4 nye vinterdekk til felg,og så omlegging på bil