Bilverksted i Haugesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Haugesund

LILLESKOG AUTO

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.Vårt mål når du leverer din bil hos oss er at du skal bli så fornøyd at også din neste service eller reparasjon blir hos oss. Vi har mange kunder som gang etter gang kommer tilbake, og det setter vi stor pris på.

Nov. 2023

* Fortsatt ledig: Citroen 2013 - BERL 90 E-HDI - Annet

"Kan anbefal bedriften."
R
Reidar
Haugesund
LILLESKOG AUTO

LAKK-SERVICE AS

4.3 (3)

Sep. 2023

MAZDA Mazda CX-5 - Lakkering

"Kjempebra"
K
Kristbjørg
Haugesund

BESTDRIVE NORWAY AS AVD HAUGESUND 5652

Aug. 2023

GAUPEN - - Annet (Bil)

"Bra arbeid, klarte å flette meg inn mellom annet arbeid. Slik at jeg fikk brukt hengeren til det jeg skulle 🙂"
O
Ole
Haugesund
BESTDRIVE NORWAY AS AVD HAUGESUND 5652

TOYOTA SØRVEST AS

Toyota Sørvest har i en årrekke hatt en sterk markedsposisjon sitt distrikt. For tiden er vi cirka 75 entusiastiske ansatte fordelt på 3 avdelinger.Forus: Vestre Svanholmen 9 Forus 2.etg. (Toyota & Lexus verksted)Bilfiks: Vestre Svanholmen 9 Forus 1.etg. (Bilpleie og Mekonomen verksted)Mariero: Langflåtveien 35 Stavanger (Toyota verksted)

April 2021

Opel 2013 - Meriva - Hjul- /Dekkskift

"God informasjon, fine priser, stort og behagelig venterom og god kaffe😉👍 Veldig fornøyd!!"
M
Monica
Haugesund
TOYOTA SØRVEST AS

UTVIK AUTOSERVICE AS

Utvik Autoservice AS ble etablert i 1961 av Kristian og Gyda Utvik og har iløpet av disse over 60 årene vokst fra svært enkle kår, til å være et modærne og veldrevet firma.Virksomheten har i gjennom tiden levert tusenvis av bruktbiler over hele landet, og også vært en trygg leverandør av verkstedtjenester til lokalbefolkningen i regionen. Personlig service og vektlegging av seriøsitet og ærlighet preger driften. Derfor kommer kundene tilbake, og har gjerne med neste generasjon bilkunder eller s...

Se mer
Jan. 2021

Toyota 2009 - IQ - Annet

"Bra utført"
J
Julie
Haugesund
UTVIK AUTOSERVICE AS
Siste registrerte jobber

FORD Focus - Reparasjon

5523HAUGESUND

Skifte hjullager venstre side foran

FORD FOCUS - Reparasjon

5522HAUGESUND

Jeg trenger å bytte regrim på bilen. Jeg har hele registreringrimsett sammen med vannpumpe. Jeg trenger samtidig bytte olje og oljefilter. Olje og oljefilter har jeg med også.

VOLKSWAGEN PASSAT - Bilelektrisk

5535HAUGESUND

Har fått varsel på defekt rattlås og at startsperre er aktiv, og da starter ikke bilen. Tar ut nøkkelen og starter bilen igjen, og da fungerer alt som det skal. Har også merket noe vibrering et par ganger under kjøring med høy hastighet ila de siste månedene, og at bremsene gir en abs-følelse når jeg bremser. Siste service var i mars/april 2022.

MERCEDES-BENZ S 320 - Bremser

5535HAUGESUND

Skift av fremre bremserør oppe på venstre side. Deler kan kjøpes inn.

MERCEDES-BENZ S 320 - Reparasjon

5535HAUGESUND

Skifte ventil huset til kompressoren til luft demperene. Jeg har ventil huset.

MERCEDES-BENZ S 320 - Annet (Bil)

5535HAUGESUND

Montere/ skifte veiv aksel sensoren til MB S 320 -98 mod. Jeg har veiv aksel sensoren.