Ser du etter bilverksted på Kongsvinger?

Leter du etter et bilverksted på Kongsvinger som kan hjelpe med reparasjoner, EU-kontroll, service eller andre oppdrag? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bilmekanikere i ditt område.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter bilverksted på Kongsvinger?

Leter du etter et bilverksted på Kongsvinger som kan hjelpe med reparasjoner, EU-kontroll, service eller andre oppdrag? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bilmekanikere i ditt område.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste jobber til bilverksted på Kongsvinger

VOLVO V70 - Reparasjon

2211KONGSVINGER

Pris på skifte av clutch utløserlager og svinghjul

VOLKSWAGEN CADDY - Annet (Bil)

2213KONGSVINGER

Oljeskift, filtret + dieselfilteret

VOLVO V70 - Lakkering

2209KONGSVINGER

Lakkering av spoiler

MAZDA MAZDA CX-5 - Annet (Bil)

2208KONGSVINGER

Ønsker olje -og oljefilterskift på en Mazda CX-5

SUBARU IMPREZA - Reparasjon

2213KONGSVINGER

2011 Subaru wrx sti Sedan. Regnr: ZZ32493. Montering av ny oppgradert Mishimoto Radiator og fullt whiteline stabstag kit foran og bak med foringer og termostat( har deler selv). Bilen har problemer med overoppheting på høyere turtall og bilen har ikke varme i registeret på høyre side. Bilen har hatt dette problemet lenge og nå nylig fikk radiatoren en sprekk på toppen av plastikken på radiatoren. Det er forsøkt tidligere å lufte systemet hos Mekonomen og Bilhuset uten vellykket arbeid. Termostat er testet ved å ta ut å koke termostat, denne åpnet seg, men om dette indikerer om den er i orden er usikkert. Jeg har orginal termostat liggende som jeg også vil bytte. Det er også sjekket om det kan være toppakning, men dette er i følge både Mekonomen og Bilhuset ikke problemet. Bilen hadde i følge Mekonomen en veldig høy temperatur på over 93 grader og dem sier også at varmeregisteret er tett. Jeg vil bare at du/dere klarer å fikse bilen så den ikke overoppheter seg! bytte Radiator, termostat og white Line stabstag kitet. Jeg vil ikke ha det samme svaret fra tidligere mekanikere der dere "tror" hva som er problemet, jeg vil VITE og at dere FIKSER dette problemet for godt! Jeg vil ha et fast pristilbud på dette.

BMW X1 XDRIVE 18D - Annet (Bil)

2219BRANDVAL

Feil fra EU kontroll Slitasje i styreleder ytre venstre aksel endelig. Hovedlys h virker ikke, v styrker ikke samsvar krav . Stabilisator, alvorlig stor slakk i kule høyre fremre. Defekt fôring venstre fremre 1 aksel bærearmer. For stor Slitasje på opphengskule, høyre, fremre, 1 aksel bærearmer. Eksosrør har stor lekkasje, fremre, Defekt rør ved flexiskjøt. Eksosa6,Defekt, bakre, løst varmeskjold.

Siste evalueringer
Citroen - C3 PICASSO - Reparasjon

God pris extremt god kundeservice og god kunskap om hva Di driver med alt gikk etter planen og til en billig peng kan anbefalles 100%.

Juni 2022
R

Roar om Autoexperten Kongsvinger AS

Roverud
Toyota 2012 - AVENSIS - Bremser

Fikk bilen akkurat nå. Virker som alt er som det skal. Meget fornøyd.

Feb. 2020
D

David om RAVIK BIL AS

Kongsvinger
Peugeot 2006 - 407, 220000 km - Skifte bremser

Meget bra utført til avtalt pris.

Mars 2013
G

Gudmund om AASUM BIL AS

Kongsvinger
Nissan 1992 - SUNNY+1.6+SLX, 237000 km - Bytte av fremre venstre endeledd.

Kjapp god og billig behandling.

Feb. 2012
C

Christian om GLÅMDAL BIL AS

Oslo