Bilverksted - Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

CHALLENGER SIRIUS 3098 - Kilometerservice

9310SØRREISA

Registerreim bytte inkl vannpumpe.

MITSUBISHI MITSUBISHI OUTLANDER - Bilelektrisk

9310SØRREISA

Montere kupèvarmer i bilen. Har motorvarmer montert.

MITSUBISHI MITSUBISHI OUTLANDER - Reparasjon

9310SØRREISA

- Bytte begge ytre endeledd foran + firehjulskontroll med justering. - Eksoslekkasje rundt dyse nr 2, bytte alle 4 dysepakninger - Etterkontroll av PKK

MERCEDES-BENZ 230E - Eksosservice

9310SØRREISA

Bytte mellom lyddemper. Muligens sluttlyddemper.

MITSUBISHI MITSUBISHI OUTLANDER - Kilometerservice

9310SØRREISA

Service nr 11 skal utføres på bilen, samt EU-kontroll. Ønsker tilbud på begge delene, både som en pakke og hver for seg.

SUBARU IMPREZA - Reparasjon

9310SØRREISA

Bytt glødeplugger.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud