Låsesmed i Bergen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Låsesmed i Bergen

VATNØY LÅS OG EIENDOMSDRIFT

Hei, Jeg er ny på Mittanbud, men har over 25 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Les mer om oss her: https://www.låsogeiendomsdrift.no Jeg kan utføre alt fra låseoppdrag, porttelefon, låsesystemer, skyvedørsautomatikk, slagdørsautomatikk, adgangskontroll, appstyrte låssystemer, utskiftning av dør og mye mer.? Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Trond Vatnøy Telefon: 414 44 073

Nov. 2023

Fikse lås slik at dør kan åpnes via porttelefon

"Godt utført arbeid"
N
Nila
Bergen
VATNØY LÅS OG EIENDOMSDRIFT

WAGNER LARSEN TØMRER & SNEKKERFIRMA

5.0 (50)

Jeg har over 24 års erfaring fra bransjen og bred kompetanse. Jeg er opprinnelig fra Danmark, men har jobbet med tømrerfaget i Norge siden 2010. Dansk design med norsk håndverk. Utfører alt fra små til store jobber, og samarbeider tett med profesjonelle aktører dersom det er nødvendig.Det viktigste for meg er at kundene alltid er fornøyde, derfor tilbyr jeg alltids en uforpliktende befaring før jeg sender pristilbud.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Okt. 2023

GAMLE DØRER TRENGER NYE LÅSEKASSER

"HYGGELIG KAR, MEN SYNES DET VAR EN STIV PRIS."
G
GERD
Laksevåg
WAGNER LARSEN TØMRER & SNEKKERFIRMA

ST SIKKERHET & LÅS TECHNOLOGY AS

ST Sikkerhet & Lås Technology er en autorisert totalleverandør innen lås og beslag, Porttelefon, Adgangskontroll, Alarm, kameraovervåking, Osv.

Aug. 2023

Yale Doorman

"Montering (og kjøp) av Yale Doorman. God kommunikasjon, raskt og profesjonelt utført."
N
Nils Roar
Nesttun
ST SIKKERHET & LÅS TECHNOLOGY AS

Flesland Flis AS

Å pusse opp badet kan være en utfordring, det vet vi.Derfor har vi gjort noe med det! Vi garanterer deg nytt bad på kun 10 dager!Våre fagfolk kommer hjem til deg på gratis befaring, gir råd og viser deg hvordan du kan få badet du alltid har drømt om.Vi koordinerer alle fagene så prosessen går som smurt og du bare har oss å forholde deg til i hele prosessen.Flesland Flis har holdt på med dette siden 2003, og sammen med våre garantier sikrer dette deg en trygg prosess og et problemfritt bad for fr...

Se mer
Mars 2023

Murpuss og tapetsering av hall, lister og lås

"Svært solid og fint arbeid - levert til avtalt tid. Svært god kpmmunikasjon og service - til grei pris."
B
Bodil
Bergen
Flesland Flis AS

PRO-SEC AS

Med lang erfaring innen sikkerhetsbransjen, er vi godt rustet til å finne de rette sikkerhetsløsningene for deg. Som leverandør av sikkerhetsprodukter har vi det som kreves for å oppnå en god kombinasjon av manuell og teknisk sikkerhet. Vi er i dag en leverandør av sikkerhet til store og små kunder. Ved å samarbeide med en lokal leverandør får man færre kontaktpunkter, større fleksibilitet og kostnadsbesparende løsninger. Utenom Sikkerhet, tilbyr vi transportløsninger. Om du skal flytte, ha en ...

Se mer
Feb. 2023

Åpne og bytte lås på utebod

"Fikk jobben gjort samme dag som den ble lagt ut. Problemfri kommunikasjon. Anbefales!"
A
Audun Emil
Øvre ervik
PRO-SEC AS
Siste registrerte jobber

dørlås

5146FYLLINGSDALEN

Jeg ønsker hjelp til å installere Yale klassisk lås for hovedinngangen. Nå har jeg en manuell lås. I tillegg ønsker jeg hjelp til å bytte sylinderen på en annen dørlås.

Montering av smart kodelås

5097BERGEN

Jeg vil montere et smart kodelås i min leilighets inngangsdør. Jeg har ennå ikke kjøpt et lås ennå. Så jeg ønsker tilbud på både smart lås og montering.

Fikse lås slik at dør kan åpnes via porttelefon

5008BERGEN

Åpning av dør til oppgang via porttelefon/ringeklokke fungerer ikke lenger. Selve låsen er intakt og porttelefon og ringeklokke fungerer, men det er ikke lenger mulig å åpne låsen vha knapp på porttelefoner. Ønsker tilbud på reparasjon.

bytte lås

5165LAKSEVÅG

Hei, Trenger å bytte lås i en sameie. Hva vil dette koste? leiligheten er i en sameie, så mange bor i blokket. Leietaker mistet en av nøklene mine.

Trenger ny lås til ytterdør og skyvedør

5010BERGEN

Hei! Vi har en utleiebolig og trenger hjelp til å bytte en lås. Det er en gammel dør med en utenpåluggende lås som er ødelagt. Ønsker å bytte denne. I tillegg har vi en skyvedør hvor vi ønsker en bedre lås på. Legger ved bilder.

Installere en dørlås

5055BERGEN

Vi har installert en ny EI30 dør og trenger lås til den.