Låsesmed - Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bytte verandadør

8029BODØ

Hei! Har behov for en ny verandadør som kan låses både på innsiden (med vri-knapp eller kode) og utsiden (med kode eller nøkkel). Nåværende dør har følgende mål: bredde ca. 79,5 cm, høyde ca. 201,5 cm. Vi skulle gjerne beholdt den døren vi har nå, om det er mulig å kun bytte låssystemet. Hvis ikke, så ønsker vi oss en ny verandadør, inkl. demontering av den gamle og installasjon av den nye døren.

Skifte dør innvendig til bad

8008BODØ

Hei, vår dør ble brekt inn som følge av atden bble løst fra innsiden, dette ble gjort av brannvenet med brekk. Så må ha ny komplett dør, eller bare dørblad med låse kasse. Mål dør blad bredde 71.7cm høyde 198.2cm.

Bytte låsekasse/lås ytterdør

8028BODØ

Bytte lås ytterdør.

Fikse dørhåndtak

8027BODØ

Trenger hjelp til å se på et dørhåndtak som har slått seg vrang.

Nordan balkongdør lås - i vranglås

8006BODØ

Nordan balkong dør/skivedør -lås i vranglås- lukket- ikke mulig å få låst opp døren. Prisantydning!

Siste evalueringer
Bytte verandadør

Det var den første bedriften som reagerte på min annonse om å bytte verandadør eller ev. kun bytte lås. God kvalitet på arbeidet. Det har vært en liten misforståelse ift. hvilken lås leverandøren burde tatt med, som resulterte i unødvendig kjøring og ekstra kroner på fakturaen for dette. Det eneste som har vært uheldig ved dette oppdraget, men ellers fornøyd med leverandøren og sluttresultatet.

Sep. 2020
J

Julia om Byggalf AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.