Låsesmed - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Låsesmed i Ski

SKO OG LÆR REPARASJON AS

MISTER MINIT startet som skomaker, men er i dag et globalt selskap som tilbyr ulike tjenester som nøkkelkopiering, sying, gravering, bytte av batteri og salg av MISTER MINITs egne produserte. Vi tilbyr også salg og reparasjon av lås og låsetilbehør.Vi skal alltid gjøre vårt ytterste for å finne nøkkelen som kunden etterspør. Har vi ikke nøkkelen inne, hjelper vi å skaffe den via våres samarbeidspartnere. Vi har et sterkt engasjement for kvalitet og service og gir ALLTID garanti på våre produkter og tjenester.

Se mer

Montering Yale ytterdørlås

"Veldig bra service Anbefales"
W
WESAM
, Juni 2020
SKO OG LÆR REPARASJON AS
Siste registrerte jobber

Skifte lås

1423SKI

Trenger å skifte lås på en ytterdør som er mellom to utleie leiligheter. Låsen må være slik at kun jeg kan åpne fra begge, evt en side med separat nøkkel, slik at beboere selv ikke kan låse/låse opp.

Installasjon av Yale og ID Lock smart dørlås

1424SKI

Vi har to ytterdører fra NorDan som er produsert i 2021. Har kjøpt en ID lock 150, og en Yale Doorman L3. Trenger hjelp til å installere begge to.

montering av yale doorman nøkkel

1406SKI

montering av yale doorman

Skifte lås på garasje porten og 2 dør til boden

1406SKI

Hei. Vi trenger å skifte lås til garasje porten (se bildet) og til 2 vanlig sylinder lås på døra til 2 boder da vi ikke har nøkler til de. Gi oss gjerne pris inkl. materiale og kjøring.

* Fortsatt ledig: Ønsker pristilbud på utskifting av ytterdør lås, fastpris

1423SKI

Jeg ønsker pristilbud på utskifting av ytterdør lås i huset, 2 stk som har samme nøkkel pr i dag, Pristilbud nr 1: Kunne jeg få pristilbud for kun arbeid ? Pristilbud nr 2; Kunne jeg få pristilbud på arbeid og materiale

* Fortsatt ledig: Fikse dør

1406SKI

Vi har en dør med kodelås som er vanskelig å lukke. Det må fikses og den må helst kunne lukkes av seg selv. Døren og rammen er av stål/metal.

Siste evalueringer
Åpning og bytting av postkasselås

Rask og effektiv

Mai 2020
H

Hanna Viktoria om SKO OG LÆR REPARASJON AS

Oslo

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.