Låsesmed i Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Lydisolering og oppussing av leilighet

3712SKIEN

Lydisolering og oppussing av 51 kvm leilighet 1.etg. i firemannsbolig fra 1950 - tallet. Lydisolering av tak( mellom 1 og 2 etasje), gulv og 1 vegg mot naboleilighet. Lage lydvegg mot naboleilighet. Med unntak av gulv på bad på 3,5 kvm som er flislagt og kjøkken 7 kvm, fordi det muligens kan bli vanskelig og utføre arbeidet på grunn av måten kjøkkeninnredningen er montert på. Lydtett dør mot felles oppgang med tettningslist. 1 stk. Lydtett dør i leiligheten. Montering av disse. Rive to lettvegger fra 2 soverom mot stue, hvorav den ene skal kun flyttes ca 1 meter. Det er nå 2 soverom, skal omgjøres til 1 soverom og større stue. Ny panel i tak soverom,gang og stue med downlight. Ny panel plater eller wall to paint plater vegger soverom og stue. Disse skal males. Nye taklister soverom og stue. Legge nytt laminat gulv soverom og stue. Slipe ned og lakke 6 stk dørstokker. Lakk til dette. Male eksisterende gulvlister. Flis og legge flis på pipemur. Kle inn 2 stk doble plassbygde garderobeskap med full takhøyde. Bruke hvite plater. Montere 4 hyller, 6 kurver og 1 gardinstang i hvert av garderobeskapene. Snekre enkel bod 5 kvm. Montere enkel markise veranda. Lås og montere lås på port på tregjerdet til hagen. Montere lås verandadør. Stue og soverom er tilsammen 36 kvm, bad 3,5 kvm, kjøkken 7 kvm, gang 4,5 kvm

Bytte til kodelåser utgangsdører

3722SKIEN

Vi er ett borettslag som vurderer å bytte fra standard låser til kodelåser på ytterfører. Det er 32 leiligheter fordelt på 8 oppganger. Altså 8 dører det skal byttes låser på.

Lås/nøkkel/dørvrider - fornyelse

3711SKIEN

Vi har en tofløyet dør der lås/dørvrider er ødelagt, samt at den smaleste delen av døra har kilt seg. Se nøye på bilder, merk at den gamle låsen innebærer en stålskinne hele veien i dørens høyde. Tilbud ønskes på ny lås, nøkler og dørvrider, samt sikre at begge dørfløyene kan brukes. En enkel og stilren dørvrider er ok, men den må være holdbar. Egentlig ønsker vi Yale Doorman, men jeg har fått høre at det ikke vil fungere på en tofløyet dør. Hvis leverandør har ny info så er det interessant. I tillegg har vi to andre ytterdører der det ønskes nye dørvridere, samt låsekasse/nøkler til minst en av disse. Vi tror den ene låskassen vil fungerer greit. Vi har også 6 innedører med slike gammeldagse dørvridere som ikke er noe bra. Se siste 2 bildene. Disse byttes gjerne til noe mer stilrent samtidig, hvis tilbudet er ok.

Kjøp og installasjon av smartlås/kodelås på ytterdør

3734SKIEN

Hei. Lurte på tilbud på innkjøp og installasjon av en smartlås på en standard ytterdør. Låsen må kunne tilknyttes en app slik at man kan få beskjed når og hvem som bruker døren.

Fikse dørhåndtak på terrassedør

3731SKIEN

Hus fra 2009. Har en terrassedør som man vrir rundt et håndtak på og så løsner døra og man kan skli den bortover. Denne mekanikken har fuska ei stund, prøvde å fikse det litt selv, men nå er den helt ødelagt. Håndtaket går bare rundt og man får ikke satt døra i lås på noen måte. I tillegg er selve håndtaket knekt på utsida så jeg tror hele dørhåndtaket må skiftes ut og muligens noe mekanikk inni, men er ikke interessert i å skifte ut hele døra.

Kjøpe og skifte lås i ytterdør

3716SKIEN

Trenger å få byttet sylindern på ytterdøren,da en nøkkel er på avveie.