Logo

AUTOSPORT VERKSTED AS

Logo

AUTOSPORT VERKSTED AS

Om oss

Autosport Verksted ble etablert i 2017, og er nå et verksted med topp moderne utstyr. Vår mekaniker og verkstedleder har 23 års erfaring og er en meget dyktig mekaniker.Vi er stolte over at vi nå kan tilby våre kunder verkstedtjenester og en tettere oppfølging. Vi i Autosport legger stolthet i våre biler og vårt arbeid. Målet og visjonen ved oppstarten i 2011 var å skape en bilbutikk som skulle...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Bilverksted 01. Kode 14 logo

Bilverksted 01. Kode 14

Bilverksted 01, Kode 14: Kjøretøyverksted som kan utføre alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3 500 kg, med unntak av de kjøretøyer som omfattes av kategoriene i bokstav e og l. Bilverksted 01 kan også godkjennes spesielt for arbeid på kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg.

Motorsykkel- og mopedverksted. Kode 17 logo

Motorsykkel- og mopedverksted. Kode 17

Motorsykkel- og mopedverksted (kode 17): Verksted som utfører reparasjoner og vedlikehold på motorsykler og mopeder.

Kontrollorgan 01. Kode 27 logo

Kontrollorgan 01. Kode 27

Kontrollorgan 01: Kontrollorgan for periodisk kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3 500 kg, med unntak av traktor. Disse kontrollorganene kan godkjennes spesielt for kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer