Logo

Multi Entreprenør AS

Logo

Multi Entreprenør AS

Om oss

Vi har kompetanse på både tømrer og betong . Våre folk?er norsk med fagbrev i betong og svennebrev som tømrer. Vi har fast samarbeid med alle fag og dette medfører at byggeprosjektene vil bli lettere for kunde og holde oversikt over fremdrift og slipper alle telefoner da det vil være en person og forholde seg til . Dersom kunde ønsker det så har vi avtale med Byggemappen , det er en app som er...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste