Logo

OALAND AS

Logo

OALAND AS

Om oss

Me leverer arbeid innan tømrerfaget, men kan utføre arbeid av alle slag. Samtidig har me faste partnere innenfor elektro, rør, betong, metall osv... Det blir lagt vekt på at samarbeidspartnere har høg arbeidsmoral og faglig kunskap og leverer produkter som held god kvalitet. Målet er å kunne gi god personleg service, samtidig som ein leverer arbeid og materialer av høg kvalitet. Dette målet nås...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Mesterbrev logo

Mesterbrev

Videreutdanning for de med fag- og svennebrev og nok praksis i et mesterfag

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


20 evalueringer

(4.8 Gjennomsnitt)

K

Kai, Kolnes

9. jun 2021

Effektivt og godt utført arbeid.

S

Susanne, Vormedal

28. des 2020

Hadde Oaland AS med på befaring og overtakelse av nybygg. Ærlig, nøyaktig og møter i god tid. God kommunikasjon underveis. Virkelig å anbefale!

S

Stine, VEAVÅGEN

11. des 2020

Fikk hjelp til å fikse ytterdør som ikke var tett. God kommunikasjon, godt utført jobb og til avtalt pris. Kommer til å bruke Oaland igjen når det dukker opp andre ting som må fikses.

K

Kristin, Kopervik

7. des 2020

Veldig fornøyd med både planlegging, oppfølging og gjennomføring av oppdraget. Kjempefornøyd med resultatet! Etter at jobben var gjort var det så rent og fint at man nesten ikke kunne se at de hadde j...


1 Bilder

DSC_0582

3

Galleri


Kontakt

Adresse

Bleikmyrvegen 9, 4276 VEAVÅGEN

Kontakt oss

+47 911 8** **

om@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 911 8** **

om@***.no