Logo

KVITESEID RØRHANDEL AS

Logo

KVITESEID RØRHANDEL AS

Om oss

Hei! Vi er nye på Mittanbud, men har over 35 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. For mer informasjon, bilder: https://www.facebook.com/kviteseidrorhandel/ eller her:https://www.instagram.com/kviteseidrorhandel/?hl=en eller her:https://www.kviteseidrorhandel.no/ Vi utfører det meste innen sanitær og varme. Alt fra private servicejobber til større næringsjobber, og alt i...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

NOVAP logo

NOVAP

NOVAP (Norsk Varmpepumpeforening) er en kurs- og kompetansetilbyder innen kulde- og varmepumpeteknikk. En bedrift kan være medlem og/ eller NOVAPgodkjent forhandler.

Boligmappa logo

Boligmappa

Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.

Rørentrepenørene Norge logo

Rørentrepenørene Norge

Bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med fokus på skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet, forankret i høy etisk standard og faglig kompetanse.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer