Pris – hva koster Mittanbud?

Mittanbud er gratis for forbruker - å legge ut jobber og motta tilbud fra bedrifter koster deg ikke en krone. Som bedrift tegner du et abonnement for å svare på jobber i din bransje. Månedsprisen er tilpasset din bedrift, og varierer med bransje, hvor i landet bedriften holder til og antall svar du ønsker.

Gratis for forbruker

Mittanbud er gratis for forbruker. Å legge ut jobber og motta tilbud fra bedrifter koster deg ikke en krone! Legg ut jobben du ønsker å få gjort og motta tilbud fra dyktige fagfolk. Hvis du ønsker å vite mer om tjenesten, besøk vårt hjelpesenter for forbrukere.

Hva koster Mittanbud for bedrifter?

Bedrifter som tegner abonnement hos Mittanbud får muligheten til å svare på jobbene forbrukerne legger ut. Prisen vil variere avhengig av hvilket geografisk område som skal dekkes, hvilken bransje det gjelder og antall jobber bedriften ønsker å svare på per måned. Vi skreddersyr pakker for å levere en mest mulig lønnsom tjeneste for din bedrift! Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut registreringsskjemaet så tar vi kontakt med deg.

Prisen avhenger av ulike variabler

Hvor mye en bedrift betaler for et abonnement i måneden avhenger av flere variabler. Tilbudet er skreddersydd din bedrift, og prisen avhenger i varierende grad av:

 • Hvor i landet bedriften din holder til
  En bedrift som holder til på et lite sted har tilgang på færre jobber, og en bedrift som holder til i en stor by har tilgang på flere jobber. For at det skal være lønnsomt for de som holder til på et lite sted, vil prisen være noe lavere for disse.

 • Hvilken bransje bedriften din er i
  Noen bransjer får inn flere jobber enn andre. Prisen vil derfor bli påvirket av hvor enkelt det er å få jobber innenfor den aktuelle bransjen.

 • Antall svar på jobber du ønsker å ha per måned
  Pristilbudet avhenger naturligvis også av antall jobber du ønsker å svare på per måned. Det vil for eksempel koste mer å ha 50 svar sammenlignet med 20 svar.


Grunnen til at vi ikke har én fastpris er at vi ønsker at alle bedrifter skal ha muligheten til å bruke Mittanbud på en lønnsom og effektiv måte. Ulike priser på abonnement bidrar også til at konkurransen ikke blir for stor i områder med mange bedrifter.

Få mer informasjon om prisen for deg - registrer deg her!

Krav til bedrifter

For å få lov til å være med, og for å få mest mulig nytte av tjeneste stiller tjenesten også noen krav til deg som bedrift:

 • Du må ha en bedrift som er registrert i Brønnøysund.
 • I bransjer hvor det er lovpålagt med sertifiseringer og godkjenninger krever vi at du har dette på plass for å kunne bruke tjenesten.
 • Vi har nulltolleranse for svart arbeid. Får vi inn dokumentasjon på at en bedrift tilbyr eller jobber svart kastes den ut av tjenesten - uten mulighet for å komme tilbake.
 • Du må selv ta initiativ og svare kunder som ønsker en jobb gjort.
 • Du må drive seriøst og ta kundene på alvor.

Fordeler med Mittanbud

Mittanbud gir din bedrift unike muligheter:

 • Vi sender deg jobber som passer for din bedrift.
 • Du velger selv hvilke jobber du vil svare på.
 • Du kan velge i en stor variasjon av jobber innen din bransje. Enten om du vil ha store jobber, mindre jobber, ute/innejobber eller om du har andre preferanser.
 • Du får muligheten til å få din egen profilside der du kan vise frem din bedrift.
 • Du kan vise frem evalueringer fra dine fornøyde kunder.

Evalueringer gir deg flere og bedre oppdrag

Me evalueringer slipper du å skryte av deg selv - dine kunder gjør det for deg. Alt du behøver å gjøre er en god jobb. Kunder blir stadig mer opptatt av å velge bedrifter med gode evalueringer, og med gode evalueringer blir det derfor lettere å få nye faste kunder.


225 000 jobber i 2018 – over 4000 jobber i uken!

Nesten en kvart million jobber vil bli lagt ut i løpet av 2019. Med Mittanbud har du tilgang på disse!

Fornøyde kunder på Mittanbud

"For oss har Mittanbud vært et veldig godt verktøy

som vi bruker aktivt for å komme i kontakt med nye kunder."

- Håkon Eriksen, Vestby Elektro

"Jeg går i gjennom jobber på morgenkvisten over en kaffekopp,

så sender jeg forespørsler på jobber som passer for meg."

- Øyvind Høgslund, Murmester Høgslund

"Jo flere jobber man svarer på, jo flere jobber får man.

Det er ikke vanskelig å tjene inn de pengene det koster å ha abonnementet."

- Egil Soldal, Installatøren Sarpsborg

"Jeg var nok litt skeptisk i starten, men det har vist seg at det genererer en stor del av jobbene vi utfører i dag.

Vi ser jo at vi må være synlig på nett, det er der kundene søker etter tjenestetilbydere."

- Terje Winther, Winther Autoservice