En god Profilside gir deg flere kunder

Vis deg frem med Profilside

Å bygge en god Profilside tar litt tid, men det er verdt det. Profilsiden din blir sett av mange kunder som mottar svar fra deg og er viktig når kunden skal skille mellom bedrifter, og velge den rette for jobben. Vis deg frem fra din beste side med en god Profilside.

Profilside gir deg store fordeler

60 %

større sjanse for å vinne jobber som ny kunde på Mittanbud

8 av 10

evalueringer blir gitt til bedrifter på Mittanbud med Profilside

40 %

større sjanse for å bli kontaktet av kunder direkte gjennom bedriftsøket

Profilside på Mittanbud

Profilside på Mittanbud er ditt utstillingsvindu ovenfor potensielle kunder. Profilsiden er viktig fordi alle kunder som legger ut en jobb på Mittanbud sjekker bedriftens Profilside før de velger bedrift til å utføre jobben. ​

1. Legg til en god beskrivelse av bedriften

Beskriv bedriften på en god måte. Beskrivelsen under “Om oss” er viktig for mange kunder når de skal velge bedrift. Si hva som er unikt med akkurat dere. Skap trygghet for kundene ved å beskrive bedriftens kompetanse og arbeidserfaring. Husk også og legg til sertifiseringer under "Kvalifikasjoner" - kontakt oss hvis du ønsker å legge til flere enn det som er lagt inn automatisk.

2. Vis frem dine evalueringer

Med Profilside gir du kundene mulighet til å søke i dine evalueringer eller filtrere på jobbtypene som er mest relevante for akkurat den enkelte kunde. Evalueringer er veldig viktig når kunden skal bestemme hvilken bedrift som skal ta jobben - gjør en skikkelig jobb, få gode evalueringer og flere kunder.

3. Ha korrekt kontaktinformasjon og åpningstider

Legg til informasjon om hvordan kundene kan kontakte deg. I tillegg til telefon og e-post kan du legge til lenke til egen hjemmeside og Facebookside. Du kan også legge til åpningstider slik at kundene vet når du er tilgjengelig.

4. Vis frem tidligere prosjekter

Med bildegalleri kan du dele bilder som gjør at potensielle kunder blir bedre kjent med bedriften din. Her kan du for eksempel vise resultatet av tidligere jobber og prosjekter, arbeidsplassen din og kolleger.

5. La kundene se hvem som jobber i bedriften

Med galleri over de ansatte i bedriften skaper du ekstra trygghet ovenfor kundene. Det gjør det også lettere for kundene å ta direkte kontakt med en ansatt som har vært på befaring eller på en annen måte har vært i dialog med kunden. Bilder av ansatte gjør at potensielle kunder kan se hvem dere er, og dere får et enda mer personlig preg på profilen som skaper tillit og troverdighet.

Introduksjon til Profilside på Mittanbud

 

Disse korte introduksjonsfilmene viser hvordan du endrer den viktigste informasjonen på din Profilside

Beskrivelse av bedriften

 

Legg til bedriftens logo

 

Endre kontaktinformasjon

 

Legg til bildegalleri

 

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å sette opp din Profilside er det bare å ta kontakt med vårt kundesenter så hjelper de deg i gang. Besøk også vårt hjelpesenter for bedrifter. Her finner du nyttig informasjon for bedrifter på Mittanbud.


Last ned Mittanbud-appen

Husk å laste ned appen vår. Da kan du svare på jobber og snakke med potensielle kunder mens du er på farta! I følge vår brukerundersøkelse setter kundene på Mittanbud setter pris på at bedriftene er tilgjengelig og svarer raskt.

Se flere hjelpefilmer

Her finner du flere filmer på hvordan du endrer informasjonen på Profilsiden, samt andre hjelpefilmer.