Profilside

Vis deg frem med Profilside

Å bygge en god profilside tar litt tid, men det er verdt det. Profilsiden din blir sett av alle kunder som mottar svar fra deg og er sterkt med på å bestemme om kunden velger deg eller en annen bedrift. Vis deg frem fra din beste side med en god Profilside.

Profilside gir deg store fordeler

60%

større sjanse for å vinne jobber som ny kunde på Mittanbud

8 av 10

evalueringer blir gitt til bedrifter på Mittanbud med Profilside

40%

større sjanse for å bli kontaktet av kunder direkte gjennom bedriftsøket

Profilside på Mittanbud

Profilside på Mittanbud er ditt utstillingsvindu ovenfor potensielle kunder. Profilsiden er viktig fordi alle kunder som legger ut en jobb på Mittanbud sjekker bedriftens Profilside før de velger bedrift til å utføre jobben. ​

Beskrivelse av bedrift

Beskriv bedriften på en god måte. Si hva som er unikt med akkurat dere. Skap trygghet for kundene ved å beskrive bedriftens kompetanse og arbeidserfaring.

Vis frem dine evalueringer

Med Profilside gir du kundene mulighet til å søke i dine evalueringer eller filtrere på jobbtypene som er mest relevante for akkurat den enkelte kunde.

Kontaktinformasjon og åpningstider

Legg til hvordan kundene kan kontakte deg. I tillegg til telefon og epost kan du legge til lenke til egen hjemmeside og Facebookside. Du kan også legge til åpningstider slik at kundene vet når du er tilgjengelig.

Vis frem tidligere prosjekter

Med bildegalleri kan du vise frem bilder fra tidligere prosjekter. Legg gjerne til før og etter bilder slik at kundene ser hva som har blitt gjort.

La kundene se hvem som jobber i bedriften

Med galleri over de ansatte i bedriften skaper du ekstra trygghet ovenfor kundene. Det gjør det også lettere for kundene å ta direkte kontakt med en ansatt som har vært på befaring eller på en annen måte har vært i dialog med kunden.

Introduksjon til Profilside på Mittanbud

 

Disse korte introduksjonsfilmene viser hvordan du endrer den viktigste informasjonen på din Profilside

Beskrivelse av bedriften

 

Legg til bedriftens logo

 

Endre kontaktinformasjon

 

Legg til bildegalleri

 

Flere hjelpefilmer

Her finner du flere filmer på hvordan du endrer informasjonen på Profilsiden samt andre hjelpefilmer.