En god Profilside gir deg flere kunder

Vis deg frem med Profilside

Å bygge en god Profilside tar litt tid, men det er verdt det. Profilsiden din blir sett av mange kunder som mottar svar fra deg og er viktig når kunden skal skille mellom bedrifter, og velge den rette for jobben. Vis deg frem fra din beste side med en god Profilside.

Profilside gir deg gode fordeler

60 %

større sjanse for å vinne jobber som ny kunde på Mittanbud når du har en god profilside

8 av 10

evalueringer fra kunder blir gitt til bedrifter på Mittanbud som har Profilside

40 %

større sjanse for å bli kontaktet av kunder direkte gjennom bedriftsøket

Profilside på Mittanbud

Profilside på Mittanbud er som ditt eget utstillingsvindu for potensielle kunder. Profilsiden er viktig fordi alle kunder som legger ut en jobb på Mittanbud gjerne sjekker bedriftens Profilside før de velger hvem som skal utføre jobben. ​

Les videre for å se hvordan du enkelt kan oppdatere din profilside, og se enkle instruksjonsvideoer.

1. Legg til en utfyllende beskrivelse av bedriften

Beskriv bedriften på en god måte.

Beskrivelsen under “Om oss” er viktig for mange kunder når de skal velge bedrift. Fortell om bedriftens spesialiseringer, og henvis til prosjekter dere har gjort. Du skaper trygghet for kundene når du beskriver bedriftens kompetanse og arbeidserfaring.

Husk også og legge til sertifiseringer under "Kvalifikasjoner". Er det noen kvalifikasjoner bedriften har som ikke dukker opp på profilsiden din, kan du kontakte oss hvis du trenger hjelp til legge de til.

2. Fremhev dine evalueringer

Etterhvert som bedriften får mange evalueringer på Mittanbud, er det lurt å kunne filtrere gjennom dem.

Når du har en Profilside gir du kundene mulighet til å søke i dine evalueringer, og filtrere på jobbtypene som er mest relevante for akkurat den enkelte kunde. Evalueringer er veldig viktig når kunden skal bestemme hvilken bedrift som skal ta jobben - gjør en skikkelig jobb, få gode evalueringer og flere kunder.

3. Ha riktig kontaktinformasjon, og bedriften åpningstider

Kunder som vil kontakte deg, bør vite hvordan de skal gjøre det. Pass på å alltid ha oppdatert informasjon om bedriftens kontaktinfo og åpningstider. På den måten kan du komme i kontakt med kunder også utenfor Mittanbud!

I tillegg til telefon og e-post kan du legge til lenke til egen hjemmeside og Facebookside. Du kan også legge til åpningstider slik at kundene vet når du er tilgjengelig.

4. Vis frem tidligere prosjekter

Når du har profilside, kan du bygge opp ditt eget bildegalleri!

I bildegalleriet kan du dele bilder som gjør at potensielle kunder blir bedre kjent med bedriften din. Her kan du for eksempel vise resultatet av tidligere jobber og prosjekter, arbeidsplassen din og kolleger. Ders nettside om du har referanser utenom Mittanbud, for eksempel på fra egen nettside eller på e-post, kan du lage en egen mappe med skjermbilder av disse.

Mange kunder vil se bilder i tillegg til å lese om bedriftens kvalifikasjoner. Pass derfor på å alltid ha nye bilder i galleriet ditt - det kan være forskjellen på om du vinner en jobb eller ikke!

5. Introduser dine dyktige ansatte

På Mittanbud kan du ha et eget ansattegalleri.

Med galleri over de ansatte i bedriften skaper du ekstra trygghet ovenfor kundene. Du kan vise hvem som gjør hva i bedriften din, og det hjelper kundene å vite hvem det er de er i kontakt med.

Det gjør det også lettere for kundene å ta direkte kontakt med en ansatt som har vært på befaring eller på en annen måte har vært i dialog med kunden. Bilder av ansatte gjør at potensielle kunder kan se hvem dere er, og dere får et enda mer personlig preg på profilen som skaper tillit og troverdighet.

Introduksjonsvideo: Profilside på Mittanbud

 

Se flere hjelpefilmer om profilside:

Disse korte introduksjonsfilmene viser hvordan du endrer den viktigste informasjonen på din Profilside

Beskrivelse av bedriften

 

Legg til bedriftens logo

 

Endre kontaktinformasjon

 

Legg til bildegalleri

 

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å sette opp din Profilside er det bare å ta kontakt med vårt kundesenter så hjelper de deg i gang. Besøk også vårt hjelpesenter for bedrifter. Her finner du nyttig informasjon for bedrifter på Mittanbud.


Last ned Mittanbud-appen

Husk å laste ned appen vår. Da kan du svare på jobber og snakke med potensielle kunder mens du er på farta! I følge vår brukerundersøkelse setter kundene på Mittanbud setter pris på at bedriftene er tilgjengelig og svarer raskt.