Håndverker

Skifte kledning i Oslo

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å skifte kledning i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for å skifte kledning i Oslo

Kledningen er det ytre laget til huset, og fungerer som husets “hud” som beskytter og isolerer fra ytre påvirkninger. En av de beste måtene å forbedre utseendet til huset ditt på, er å endre kledningen. Kanskje du ønsker å modernisere huset før et salg, eller ønsker du muligens et mer tradisjonelt design på ditt drømmehjem? Uansett hvordan du ønsker at sluttresultatet skal være, er det å skifte kledning et kostbart og omfattende prosjekt som krever mye planlegging.

Sett et realistisk budsjett

Uansett om du ønsker å skifte kledning på huset ditt for å øke verdien før et salg, eller fordi du rett og slett vil endre stilen, så er det mange ting du må ta i betraktning før prosjektet starter. Viktigst av alt er kanskje å sette et realistisk budsjett. Deretter kan du vurdere hvilke materialer du vil bruke. Du kan bruke alt fra tre til murstein, og både utseendet til nabohusene, klimaet i området, vedlikeholdsbehov og levetid er alle elementer du bør vurdere. Velg en håndverker i Oslo som er kjent med området og som kan gi deg tips til hva du bør velge.

På Mittanbud finner du enkelt dyktige håndverkere i Oslo

I Oslo er det et hav av håndverkere som er klare til å hjelpe deg med å skifte kledning på huset ditt. Syns du det er vanskelig å vite hvem du skal velge? På Mittanbud gjør vi det enkelt for deg. Gå inn på vår nettside og legg inn informasjon om prosjektet ditt. Deretter sender vi ut prosjektbeskrivelsen til aktuelle bedrifter, som vil sende deg uforpliktende pristilbud. Alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss, så du kan være trygg på at du får arbeidet utført av høy kvalitet og til en god pris.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å skifte kledning i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Utlekting, isolering og oppsett av ferdigmalte panelplater i Oslo

Hei Via Mittanbud.no skrev vi kontrakt med Installasjon og Bygg Nowak for å få totalrenovert kjøkken og stue. Resultatet ble over all forventning. 2 dyktige, yrkesstolte og hyggelige karer kom som avtalt og utførte jobben effektivt og fagmessig. De hjalp godt til med å finne gode løsninger, og sluttresultatet ble meget bra. Kan trygt anbefales. Med hilsen Anne-Britt og Arild Næss

- Arild Næss

Oppussing garasje, samt bytting av vinduer og dører i hus i Oslo

Pålitelig og tilgjengelig. Nøye og flink. Anbefales!

- Joachim Bull

Lydisolering av to mindre flate innvendige vegger i leilighet i Oslo

Er veldig fornøy både med kvalitet på og gjennomføring av hele oppdraget. God dialog, veggen ble som avtalt. På befaring viste de ulike løsninger, gikk gjennom pris, hva de skulle gjøre og hvor lang tid det ville da. De satte opp veggen i tråd med dette. Ryddet etter seg. Vil absolutt anbefale dette firmaet.

- Renate Wiersholm

oppussing av gammel leilighet på Vålerenga i Oslo

Pusset opp en hel leilighet. Totalt oppussingsobjekt som ble topp moderne. Varme i alle gulv, strøkent bad og kreative løsninger. De gjorde jobben til avtalt tid og pris. Kan anbefales!

- Anders Nederhoed

Isolere med skum under yttervegg i Oslo

Profesjonell og ryddig

- Simen Matre Eriksrud

Montering av lufteventiler i Oslo

Rask og effektiv utførelse. God kommunikasjon og hyggelige folk

- Jan Stubberud

Isolering mot krypkjeller i liten, gammel enebolig + legging av parkett i Oslo

Szymon og hans arbeidere utførte en kjempegod jobb. Det var lett å kommunisere underveis da Szymon snakker godt norsk og er en utadvent og løsningorientert sjef. Jeg fikk hjelp med isolering, legging av gulv med lister og montering av kjøkken med fliser på veggen o.l. Szymon ser gode løsninger og arbeiderne utfører en meget god jobb. Små problemer og utsettelser underveis skjer alltid, men kommunikasjonen var åpen og bra, og sluttproduktet er jeg meget godt fornøyd med. Gaute Andreassen Birklund

- Gaute Andreassen Birklund

Etterisolere loft på 110 m2 i Oslo

Kom raskt på befaring, utførte arbeid til avtalt tid og pris. Veldig ryddig prosess.

- ola sundli