Håndverker

Velge murer i Bergen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Oslo

Du finner enkelt frem til en dyktig og effektiv murer i Bergen ved å legge ut jobben på Mittanbud. Det kan være store variasjoner på både pris og kvalitet, særlig i større byer som Bergen. Det er også viktig å velge en murer som kjenner til regelverket og sikkerhetsforskrifter i kommunen.

Velg en murer i Bergen med kjennskap til været

Det ventes mye ekstremvær på Vestlandet, og enkelte områder er særlig utsatt for mye nedbør, flom og sterk vind. Det anbefales derfor å velge en murer i Bergen som har god kjennskap til området. Du ønsker for eksempel ikke å støpe en platting som hindrer vannmasser fra å renne fritt. Da kan du raskt ende opp med en stor vanndam utenfor boligen din.

Rehabilitering av fasader og annet arbeid

Murere og murmestere i Bergen kan ha ulik erfaring innen ulike typer prosjekter. Det kan lønne seg å velge en murer som har spesiell kjennskap til det arbeidet du vil ha utført. Skal du for eksempel mure ny peis, bør mureren ha god kunnskap om gjeldende sikkerhetsforskrifter.

Det finnes også murere som har god kompetanse på å rehabilitere fasader og bygge murhus. Murhus er enkle å vedlikeholde, noe som kan være en fordel å vurdere på det værharde Vestlandet. Kledning og treverk er spesielt utsatt for råte på grunn av all nedbørsmengden, og det kan være lurt å undersøke om dette er noe for deg.

Legg ut jobben

Ved å legge ut en detaljert beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud, kan du få tilbud fra flere ulike håndverkere. Her kan du sammenligne og vurdere de ulike bedriftene, og lese evalueringer fra andre kunder. Mittanbud og Tryg forsikring tilbyr også oppussingforsikring for deg som ønsker den ekstra tryggheten.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Rive murt peis x2 i Bergen

Svært godt fornøyd med utført arbeid med fjerning av to ildsteder og installasjon av feieluke. Tilgjengelig og serviceinnstilt, og god kvalitet i utført arbeid til en hyggelig pris. Basert på vår godt utført arbeid med denne jobben fikk Pipemontøren Bergen/Gassmannen også tilslaget på å innstallere ny gasspeis. Anbefales!

- Mia Sydnes Lampe

Rive murt peis x2 i Bergen

Svært godt fornøyd med utført arbeid med fjerning av to ildsteder og installasjon av feieluke. Tilgjengelig og serviceinnstilt, og god kvalitet i utført arbeid til en hyggelig pris. Basert på vår godt utført arbeid med denne jobben fikk Pipemontøren Bergen/Gassmannen også tilslaget på å innstallere ny gasspeis. Anbefales!

- Mia Sydnes Lampe

Male mur-husvegg i Bergen

Fekk raskt svar på anbud og opprettholdte god dialog med utførande. Arbeidet vart gjort raskt og effektivt og med god finish. Kan anbefale Komplett Maling AS til andre.

- Sondre Hauglum

Støping av søyler til terasse. i Bergen

Veldig flink, punktlig og ryddig arbeid. Dainius kom på befaring og kommer med egne tanker på hvordan jobben gjøres best mulig. Han startet arbeidet raskt etter avtale og kvaliteten på arbeidet er veldig bra. Ryddig og enkel handel, enkel og forholde seg til. Kan anbefales på det sterkeste.

- Trond Amble

Støping av såle, ringmur samt 2 vegger til garasje. i Bergen

Utførte jobben raskt og bra! Kom med gode tilbakemeldinger underveis i prosessen, noe som sørget for at resultatet ble bedre.

- Andreas Thuen

Fjerne mur på terrasse i Bergen

Svært fornøyd med arbeidet. Cristinel var presis, utførte arbeidet med god kvalitet og til avtalt pris som også var gunstig i forhold til andre anbud. Kan absolutt anbefales.

- Håvard Moster

Støpe kantmur i Bergen

Veldig bra utført. Iht plan og pris.

- Robart Madsen

Renovere hovedetasje (stue, gang og kjøkken) i Bergen

Lpe condtruct ved Pavel og hans gjeng er veldig faglig dyktige i sitt arbeid. De byttet ut gamle vinduer med en stor skyvedør og nye vinduer. De rettet opp gulvet i stua og la nye fliser i gangen vår. Alt ble utført raskt og bra! Jeg vil absolutt anbefale Pavel og kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning.

- Ida Marie Solbrekke