Håndverker

Velge murer i Bergen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Oslo

Du finner enkelt frem til en dyktig og effektiv murer i Bergen ved å legge ut jobben på Mittanbud. Det kan være store variasjoner på både pris og kvalitet, særlig i større byer som Bergen. Det er også viktig å velge en murer som kjenner til regelverket og sikkerhetsforskrifter i kommunen.

Velg en murer i Bergen med kjennskap til været

Det ventes mye ekstremvær på Vestlandet, og enkelte områder er særlig utsatt for mye nedbør, flom og sterk vind. Det anbefales derfor å velge en murer i Bergen som har god kjennskap til området. Du ønsker for eksempel ikke å støpe en platting som hindrer vannmasser fra å renne fritt. Da kan du raskt ende opp med en stor vanndam utenfor boligen din.

Rehabilitering av fasader og annet arbeid

Murere og murmestere i Bergen kan ha ulik erfaring innen ulike typer prosjekter. Det kan lønne seg å velge en murer som har spesiell kjennskap til det arbeidet du vil ha utført. Skal du for eksempel mure ny peis, bør mureren ha god kunnskap om gjeldende sikkerhetsforskrifter.

Det finnes også murere som har god kompetanse på å rehabilitere fasader og bygge murhus. Murhus er enkle å vedlikeholde, noe som kan være en fordel å vurdere på det værharde Vestlandet. Kledning og treverk er spesielt utsatt for råte på grunn av all nedbørsmengden, og det kan være lurt å undersøke om dette er noe for deg.

Legg ut jobben

Ved å legge ut en detaljert beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud, kan du få tilbud fra flere ulike håndverkere. Her kan du sammenligne og vurdere de ulike bedriftene, og lese evalueringer fra andre kunder. Mittanbud og Tryg forsikring tilbyr også oppussingforsikring for deg som ønsker den ekstra tryggheten.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Montering av ildsteder i Bergen

Byttet 3 ovner på forskjellige adresser. Meget fornøyd med hele prosessen!

- Freddy A. Johnsen

Montering av ildsteder i Bergen

Byttet 3 ovner på forskjellige adresser. Meget fornøyd med hele prosessen!

- Freddy A. Johnsen

Meisling eller kutting av betongblokker i Bergen

Dette var meget effektivt og profesjonelt utført. Ringte underveis og foreslo løsninger, noe som var veldig bra. Jeg kommer til å bruke Hordvik igjen på andre prosjekter. Kan anbefales.

- Hågen Solheim

Trenger reparasjon av pipe der puss har falt av og vann trenger inn. i Bergen

Bønes Vedlikehold monterte heldekkende pipebeslag på pipen min. Jeg er kjempefornøyd med arbeidet og gir mine beste anbefalinger! De er lett å kommunisere med, svarer raskt på meldinger og telefon, møter til avtalt tid, og gjør veldig pent arbeid.

- Oddvar Herland

Rive murpeis i Bergen

Prisen og kvaliteten var helt konge.. Han kom også med tips og triks

- Simen Kvalvaag Knudsen

Rive murpeis i Bergen

Prisen og kvaliteten var helt konge.. Han kom også med tips og triks

- Simen Kvalvaag Knudsen

Rive murpeis i Bergen

Prisen og kvaliteten var helt konge.. Han kom også med tips og triks

- Simen Kvalvaag Knudsen

Monting av peisinnsats Jøtul L 80 Mini i Bergen

Veldig hyggelig opplevelse. Etterettelig både i forhold til presis kommunikasjon, punktlighet og fair fakturering ift tilbud vs medgått tid osv. Brukt peis-innsats ble tilpasset effektivt og bra. Rapportering og fakturering ble også ekspedert raskt og effektivt. Bra jobbet!

- John Meling