På jobb for sommerens fineste uteområde

Hos familien Frich i Ski jobbes det for fullt med planering av nytt uteområde. Oppdraget fikk Kai Dahl og resten av gjengen i Spydeberg Byggentreprenør gjennom Mittanbud.


Sist oppdatert: 15. jul. 2021 16:30

– Her skal vi bygge tre nye terrasser, rekkverk, litt blomsterkasser. Vi skal planere og heve plenområdene og legge ny plen. Vi skal også vaske og male huset, forteller Kai Dahl. Kai driver Spydeberg Byggentreprenør og nå er han og resten av gjengen godt i gang med uteområdet hos familien Frich i Ski, som skal få seg et skikkelig ansiktsløft denne sommeren.

– Dette prosjektet fikk vi gjennom Mittanbud og er et prosjekt som passer oss veldig bra, forteller han mens maskinene jobber for fullt i bakgrunnen.

Les også: Ekspertens tips når du skal bygge platting

Få mer informasjon om Mittanbud

Få mer informasjon om Mittanbud

Det er lett å finne jobber som passer oss!

Spydeberg Byggentreprenør startet opp i 2012 og har siden den gang opparbeidet seg flere vellykkede prosjekter og fornøyde kunder. Flere av de gjennom Mittanbud, hvor de har vært med siden de selv startet opp i 2012. At de er svært fornøyde med tjenesten legges det ikke skjul på.

– Konseptet Mittanbud synes vi er veldig bra! Det er lett å finne jobber som passer oss. Vi henter stort sett 10-12 jobber i året gjennom Mittanbud, slik som det vi er på nå, her i Ski.

Les også: Få terrassen din sommerklar! Gode råd for oppfriskning av uteplassen

Ønsker flere lignende prosjekt

Det er tydelig at gjengen trives med prosjektet de nå har gått i gang med. Det bæres og kappes planker og mens maskiner jobber med plenområdene, kan man tydelig skimte en ny terrasse komme til livet, snart klar for late sommerdager og lange, varme kvelder.

– Dette er et typisk prosjekt som vi ønsker og som ligger midt i gata for oss, vi har nå vært med i Mittanbud i mange år og regner med at vi vil fortsette å få sånne type jobber som denne i Ski, også fremover, forteller Kai.

Har du en jobb som skal gjøres?

Har du en jobb som skal gjøres?