Ti år med godt samarbeid – bli kjent med Mittanbud-veteran Elmann AS

Elmann AS har brukt Mittanbud for å hente inn nye oppdrag og kunder siden 2010. Det har den Oslobaserte elektrobedriften ingen planer om å slutte med.

Av Claudia Caroline Bajek


Sist oppdatert: 03. nov. 2020 12:02

– Det har vært veldig interessant og lærerikt. Vi har fått veldig god oppfølging, og vi benytter tjenesten daglig som et supplement for å treffe nye kunder, sier daglig leder i Elmann AS, Rune Hovde.

Rune Hovde er daglig leder hos Elmann AS, og er godt fornøyd med å ha vært på Mittanbud i et tiår

Med god innsikt om tjenesten får man mer ut av Mittanbud

Rune Hovde tror at flere bedrifter hadde hatt god nytte av å bruke med Mittanbud. Spesielt dersom de hadde hatt bedre innsikt i hvordan tjenesten fungerte.

- Jeg vil anbefale flere å bruke Mittanbud, sier Hovde. – Det er veldig praktisk, ved at man velger geografisk plassering, og hvilke oppdrag som passer til bedriften.

– Det at tjenesten har et kontrollorgan som kontrollerer aktørene som utfører jobbene, er også en kvalitetssikring for alle parter, sier Hovde.

Les også: Brukerundersøkelsen 2020 - Kundene er mer fornøyde, bedriftene må svare bedre

Blir med på Mittanbud-reisen videre

Det er ingen tvil om at Elmann er fornøyde med å være på tjenesten. Og etter alt å dømme vil kunder kunne bruke Mittanbud til få hjelp av den dyktige og veletablerte bedriften i minst ti nye år.

– Mittanbud fungerer veldig bra for oss, så vi kommer til å fortsette som vi gjør - og forhåpentligvis trekke inn flere oppdrag framover, avslutter Rune Hovde.

På jakt etter flere prosjekter?

Registrer deg, så tar vi kontakt med deg om dine muligheter – enkelt og uforpliktende!

På jakt etter flere prosjekter?

Registrer deg, så tar vi kontakt med deg om dine muligheter – enkelt og uforpliktende!