Trygghet og Kvalitetssikring

Elektrisk arbeid skal utføres av fagfolk og alltid dokumenteres

Alle oppdrag på Mittanbud som omfatter elektrisk arbeid skal utføres av kvalifiserte fagfolk og i henhold til gjeldende lover og regler. Derfor kan vi dessverre ikke videreformidle oppdrag om etterprøving og godkjenning av elektrisk arbeid utført av en annen person eller bedrift.

Alt elektrisk arbeid skal ha en samsvarserklæring

Samsvarserklæringen viser at den elektriske installasjonen er utført i henhold til det gjeldende regelverket, i tillegg til hvem som er ansvarlig for jobben som er utført.

Alt elektrisk arbeid utført etter 1999 skal ha en samsvarserklæring.

Er det på tide med kontroll av det elektriske arbeidet?

Dersom du mangler samsvarserklæring, enten fordi arbeidet ble utført før det ble pålagt med dokumentasjon eller av andre grunner, kan det være lurt å få gjennomført en kontroll av det elektriske anlegget.

Trenger du en kontroll av det elektriske anlegget eller hjelp til annet elektrisk arbeid er du velkommen til å legge jobben ut på Mittanbud. Vi hjelper deg gjerne med å finne et firma som kan gjennomføre kontroll og utbedre eventuelle feil og mangler, slik at du får en godkjent og oppdatert samsvarserklæring.

Finn en kvalifisert elektriker som kan hjelpe deg!

Legg ut jobben på Mittanbud

Finn en kvalifisert elektriker som kan hjelpe deg!

Legg ut jobben på Mittanbud

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med kundeservice på telefon +47 22 00 09 30 eller send oss en e-post, så hjelper vi deg gjerne med det du måtte lure på.

Fortsett å lese om

Trygghet og Kvalitetssikring