Trenger du en entreprenør i Ålesund?

Trenger du en entreprenør i Ålesund til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Ålesund for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Ålesund?

Trenger du en entreprenør i Ålesund til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Ålesund for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste oppdrag til entreprenører i Ålesund

Riving av gammelt naust og utvide med 2 meter bredde

6057ELLINGSØY

Det står ett fallfergig naust med båt i. Ønsker å bygget dette opp men med 3 meter meir bredde.

Gipsing og maling av gang inkl trappeløp

6020ÅLESUND

Dagens vegger er i sponplater og tak med takplater. Tenker å legge gips utenpå, med litt modifikasjoner (den ene veggen må bl.a sponplatene vekk og kun gips for at det skal passe med døra og geriktene, og en annen vegg har et lite sprang i livet som vi ønsker å utjevne så hele veggen blir slett/i samme liv). Spot’er i taket i både gangen og trappeløpet (vi har selve spot’ene, spotkasser og trekkerør allerede). Det lille kjøkkenet ønsker vi fjernet, og rørene plugget (inspeksjonsluke i vegg for evt senere tilkomst). Sparkling og maling av vegger og tak, tenker samme farge på tak og vegger - så alt kan sprøytes samtidig. Gulv legger vi selv etterpå, så trenger ikke tildekke gulvet. Gipsen legges bare mot garderobeskapet på vegger og tak fra utsiden. Kom gjerne på befaring.

Oppussing av vegg/gulv

6009ÅLESUND

Har en leilighet på 56 m² som jeg vil pusse opp. Veggene har dobbelltapet på. Ønsker å fjerne dette, og vil ha helt slette vegger. Sette opp nye gipsplater, eventuelt helsparkle alt? Kunne også tenkt meg listefritt mellom vegg og tak, avhengig av pris /arbeid. Er heller ikke fornøyd med fargen på gulvet. Det er parkett, kunne tenkt å slipe gulvet, eventuelt bytte gulv? Ønsker en lysere/kaldere farge. Ønsker også å montere vedovn

Ferdig Attest for Leilighet Kirkegata 19, 6004 Ålesund.

6004ÅLESUND

Jeg trenger en ferdig attast på en leilighet som ble ferdig bygget i 2006. Utbygger gikk konkurs og det ble ikke gitt ferdig attest på leiligheten. Jeg har det meste av dokumentasjon tilgjengelig for prosessen men trenger noen med fagkompetanse til og følge opp dette. Leiligheten er i Boretslaget Kirkegata, Ålesund. . Ønsker å motta et pris estimat før vi setter igang prosessen.

Graving av masse og planering.

6006ÅLESUND

Må graves opp litt jordmasse, fjerning av stein og legges noe dreneringsrør før planering på et området på 8-10m².

Transformere bod til barnerom

6006ÅLESUND

Vi tenker å totalrenovere et rom. Ønsker pris. Det innebærer: nytt tak, vegger og gulv, listing. Spotter i tak og opp med mer stikkontakter. Ny dør og karm. Og skjære ut et vindu (gjennom betong) så det blir et trygt soverom. Ingen vindu der per i dag. Har vært bod til nå.

Siste evalueringer
Utvidelse av parkering og innkjørsel

Arbeid utført som avtalt. Løsningsorientert. Hyggelig og profesjonelle arbeidere. Rask respons ved spørsmål eller andre henvendelser. Noe stiv prising på ekstra arbeid som ikke er inkludert i det opprinnelige oppdraget. Bruker mer enn gjerne Urke Maskinservice neste gang.

Okt. 2020
H

Håkon om URKE MASKINSERVICE AS

Ålesund
totalrenovering av leilighet

Er svært fornøyd med arbeidet de har utført. Jeg fikk detaljert tilbud på alt som skulle gjøres. De klarte å holde seg til avtalt tidsskjema og pris (stort sett). Det var god kommunikasjon underveis, jeg kunne diskutere med Konrad ulike løsninger, han var tilgjengelig på telefon og mail allerede i planleggingsfasen. Han kom med faglige råd og anbefalinger som var nyttige både pris og kvalitetsmessig. Han kooridnerte de andre håndverkene (elektriker og rørlegger), så det var ikke unødvendig venting underveis og jeg slapp å ringe hit og dit for å få dem til å komme. Kvaliteten på arbeidet er topp. Anbefales på det sterkeste

Juni 2020
K

Karolina om KD BYGGSERVICE KONRAD DEBSKI

Ålesund
Skifte bordkledning og etterisolere

Meget fornøyd med valget av Alvekas til å utføre jobben. Det tok litt tid før de kunne starte, grunnet stor oppdragsmengde(meget godt tegn) men vi var villige til å vente da daglig leder gjorde et veldig godt inntrykk på befaringen. Vi avtalte pris og estimert timebruk og de overholdt dette med god margin. Dyktige håndverkere som kom med gode innspill underveis. Kommer garantert til å bruke Alvekas igjen og anbefaler de lett til andre!

Okt. 2018
J

Jan-Tore om ALVEKAS AS

Ålesund
Renovering av hus fra 1969

Renoverte hele huset mitt. Jobbet raskt og effektivt. Var det noen feil, ble dette rettet opp på og ordnet. Behjelpelig med å styre prosjektet og med småting som dukket opp. Holdt tider og avtaler.

Sep. 2018
R

Ronny om SULA BYGG AS

Ålesund
* Fortsatt ledig: Påbygg av hus

Var raskt ute med befaring, og arbeidet ble utført etter avtalt tid og pris. Løsninsorientert, kundevennlig og godt utført arbeid. Anbefales!

Juni 2018
N

Nils Kristian om PLOME AS

Ålesund
Graving - i forbindelse med drenering og rep. mur

Raske og effektive. Bra arbeid

Mai 2018
H

Henning om ALVEKAS AS

Ålesund
Oppussing

Veldig fornøyd. Positive og løysingsorienterte fra dag 1. Holder seg til avtale. Stiller med godt med folk og får jobben gjort.

Feb. 2018
Ø

Ørjan Våge om ULS BYGG AS

Ålesund
Påbygg

Veldig hyggelig dialog hele veien gjennom prosjektet. Tilpasser seg når du ønsker endringer uten at det koster skjorta. Meget konkuransedyktige priser. Dyktige fagfolk og enormt effektive. Ble brukt til alle mulige jobber: mur, reisverk, gipsing, sparkling, trapp, rekkverk, tak, m.m. Kommer garantert til å ta kontakt med dem igjen hvis det er mer som skal gjøres her.

Nov. 2017
S

Stig Ellingseter om TROLL HUSFABRIKKEN AS

Hildre
Fikse tak

Bra arbeid, fikk fiksa taket

Nov. 2017
K

Kenneth om TAK & BYGG TEAM

Brattvåg
Bygging av carport

Bedriften utførte jobben på en meget god måte til en god pris. Carporten ble veldig stilig og fin. Firmaet hjalp meg med søknadsprossess med kommunen og gjorde en meget god jobb. Kommunen var litt vanskelig, men Sula bygg hjalp meg med tegning av carport, nabovarsel og det som kreves. Var kjekt å arbeide med noen andre en utenlandske arbeidere for en gangs skyld. Profesjonelt! Kontakt meg gjerne for ytterligere referanse; Stephan; Tlf 98857828

Nov. 2016
S

Stephan om SULA BYGG AS

Ålesund
Utbygging av hus, flytting av vegger ut under eksisterende balkong og terrasse.

Ble gode og presise tegninger til slutt.

Sep. 2016
E

Eirik om LINDLAND TEGNING AS

Ålesund
Oppussing av fasade og skifte av vindu.,

Mye unøyaktighet med arbeidet. Endel dårlig arbeid og slurv. Vi måtte ha flere runder med bedriften for å kommentere arbeidet og sjekke. Det måtte mange runder til før vi blei fornøyd med resultatet. Bedriften har hatt ansvar for å pusse opp murfasade og male.Bedriften tar også ned stillas for noe kontroll av kunde (sameiet) og sier seg ferdig med jobben. Fakturerer ikke for hele jobben etterpå, men konstant under hele arbeidet sendes det faktura for arbeid utført uten å spørre oss om vi er fornøyd med jobben som er utført.

Juni 2016
R

Robert Ivan Reiten om KOVAK AS

Ålesund