Trenger du en entreprenør i Grimstad?

Trenger du en entreprenør i Grimstad til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Grimstad for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Grimstad?

Trenger du en entreprenør i Grimstad til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Grimstad for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Grimstad

Ny garasje

4879GRIMSTAD

Vi skal bygge ny garasje og ønsket en totalentreprenør som kan ta hånd om alle prosesser. Garasjen skal være ca 8x7 m med plass til to biler og god lagringsplass bak. Vi ønsker dobbel garasjeport og uinnredet loft med utvendig trapp på baksiden. Vi vil ha innlagt vann til vannslange samt strøm. Det står en garasje på tomten i dag og den skal rives. Ny garasje vil bli plassert noen meter lenger inn på tomten i forhold til den gamle. Vi ønsker asfalt forran garasjen.

Fjerning av fjell

4886GRIMSTAD

Har litt fjell jeg skulle hatt fjernet for å lage parkeringsplass ved siden an huset.

Overflateoppussing av et lite Bad (5 - 7kvm)

4876GRIMSTAD

BAKGRUNN: Badet er en del av en utleieleilighet. Selv om dette er et utleieprosjekt, ønsker jeg å tilby leietakerne et moderne, men kostnadseffektivt bad. Dette er et lite bad på strl 5-7kvm (har ikke eksakt mål). Ønsker en overflateoppussing og ikke totalrenovering. GENERELLE KRAV: - Overflateoppussing av bad - Ønsker en betonglook på vegg og gulv - Hvit tak med spotter som lyskilder - Ny membran - Ønsker ikke å bruke fliser, her er det våtromsplater som skal benyttes VARME OG VENTILASJON - Installasjon av varmekabler i gulvet - Installering av en solid vifte i svart farge INVENTAR Dusjløsning - Svart farge på løsningen, enten dusjkabinett eller med vegg - Dusjsettet skal også være i svart farge Baderomsinnredning - Svart kran, hvit servant, og svart skap Speil - Firkantet speil med mulighet for oppbevaring, eller rundt speil Toalett - Veggmontert toalett i hvit farge - Toalettspyleknapp i svart farge - Toalettpapirhenger i svart farge Oppbevaring og Detaljer - 3 svarte knagger på veggen Vaskemaskin og Tørketrommel - Kombinert vaskemaskin og tørketrommel plassert der det tidligere var vaskemaskin. Merk: Alt av inventar skal plasseres der det er i dag. MATERIALER: Selv om jeg ønsker et moderne utseende, er det viktig å ikke bruke materialer i den dyreste prisklassen. Kvaliteten må likevel være god nok til å tåle normal bruk over tid. Ønsker en befaring mellom 6. - 8. september fra potentielle interessenter. Ferdigstillelse ønskes å være 15. november og helst før. Legger ved noen av meglers bilder og mine egne for få et inntrykk av nåværende standard og størrelse.

Oppussing av kjellerleilighet

4870FEVIK

Jeg har en kjeller på ca 90 m2 som skal pusses opp. Den består av 2 soverom, bad, vaskerom, stue og bod.

Planering og støttemur

4886GRIMSTAD

Ca 12 meter støttemur på ca 60cm høyde. Bak muren og videre i øst i hagen er det grovplanert, men må finplaneres og legges nytt topplag med jord (evt ferdigplen avhengig av pris). Totalt område som må planeres er ca 80-100 kvm. Trenger ikke kjøre til masse for planering utover topplag og evt masse for støttemur. Hele området har tidligere vært plen, men etter dreneringsarbeid må det nå pyntes litt på.

Grunnarbeid for plen og belegningsstein

4870FEVIK

Leter etter noen som kan gjøre grunnarbeid før vi selv skal legge belegningsstein (160 kvm) og så ny plen (20 kvm). Grunnarbeid for asfalt (cirka 120 kvm). Til sammen cirka 300 kvm. Gjerne i uke 29-30. Tomten er helt flat. Stoler på deres kunnskap for planlegging av fall for regnvann. Vi har gammel subbus og pukk der nå.

Siste evalueringer
Diverse anleggsarbeid - enebolig

Morten tok på seg oppdrag med å drenere rundt bolig, fjerne en gammel garasje, lage ny adkomstvei (inkl sprenging) og anlegge parkering og plen foran huset. Han gav en konkurransedyktig pris og har utført jobben på en god og løsningsorientert måte. Han er lett tilgjengelig og kommuniserer bra underveis. Og han har godt humør og står veldig på. Anbefales.

Mars 2020
D

Dag om M.O ANLEGGSTRANSPORT & SERVICE AS

Kristiansand s
Utbedring av grunnarbeid på tomt for enebolig

Ordentlig utført jobb, enkel og ryddig kommunikasjon hele veien. Anbefales.

Juli 2019
H

Herman om PLUKK KENNETH OLSEN

Fevik
Utvide og utbedre biloppstillingsplass (belegningsstein), samt fjerne tank for fyringsolje

Bedriften er god på å lytte til- og ivareta kundens behov og ønsker. Bedriften har gjennomgående utført godt arbeid. -Totalvurderingen er at levert tjeneste/produkt er svært bra, også i forhold til pris.

Nov. 2015
H

Herman om TROMØY PLANTESKOLE ANLEGG AS

Fevik
Tilbygg

De som ble gjor er etter avtale, det ble utført raskt og effektivt. Kan med god sammvittighet anbefale Lora Bygg til alle. Litt mye materialer til overs er det eneste en kan sette fingeren på.

Aug. 2013
G

Gordon E. om LORA BYGG AS

Fevik