Trenger du en entreprenør på Hamar?

Trenger du en entreprenør på Hamar til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Hamar for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Hamar?

Trenger du en entreprenør på Hamar til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Hamar for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører på Hamar

Planere jord masser i skråning

2323INGEBERG

Trenger gravemaskin med rekkevidde ca. 8 mtr. Planere ut tilkjørte jord masser i skråning. Pluss planere et flatt belte på ca. 100m2. Stor stein ønskes gravet ned i fylling. 1 - 2 dagers arbeid. Ønsker befaring og enighet om en fastpris på jobben. Må utføres snarest mulig grunnet tilgang via jorde og start på våronn.

Doffin - Nordby PLO-01 Utførelsesentreprise kombinert -Hovedbanen

2308HAMAR

Kommende konkurranse Arbeidet består i hovedsak av nedlegging av eksisterende planovergang og bygging av ny planundergang for syklende og gående ved Nordby stasjon på Jessheim og tilhørende parkeringsareal. Kontrakten omfatter konstruksjon og underbygningsarbeider samt jernbanetekniske fag. Innleggelse av undergangen er planlagt utført i sporbudd august 2024.

Sjekke tilstand på kledning og utskifting der nødvendig

2315HAMAR

Vi er et borettslag med 44 rekkehusenheter som har fått innrapportert råte i enkelte deler av kledningen spredt utover boligmassen. Vi ønsker en inspeksjon av totalt omfang, og utskifting av kledning der dette er nødvendig. Vi jobber nå med budsjetter for neste år, og ser for oss at jobben påbegynnes våren 2024. Total ramme på dette kommer an på funn i inspeksjon, men vil gjerne ha tilbud på full inspeksjon av ytre kledning, og rater for utbedringsarbeidet med kledning, hvis mulig.

Fjerning av eternittplater i himling

2322RIDABU

På vaskerommet i kjelleren min er det det jeg tror er eternittplater i himlingen. Det er ønskelig med en befaring og pristilbud på fjerning og sanering av platene.

Høstsjekk avtak, sluk, avløp samt generell sjekk før vinter på utenomhusareale.

2319HAMAR

I forbindelse med vedlikeholdsplanlegging for Sameiet Velthagan ønsker vi et tilbud på sjekk av tak, sluk, avløp samt generell sjekk før vinteren setter inn på utenomhusareale. Det er 2 'rekker' med boliger (16 leiligheter i den ene og 8 2 etg. boliger i den andre) samt 1 'rekke' med carporter.  Vi ønsker et uforpliktende tilbud, hvor mye skal dere ha for en sjekk, inkludert en skriftlig rapport i etterkant?

Bygge hybel i kjeller

2315HAMAR

Har to adskilte rom i kjeller jeg ønsker å bygge hybel. Jeg trenger bad, legge opp strøm på nytt, åpne opp mellom disse to rommene og mure igjen de gamle garasjedørene (som sett på bildene) og sette inn dør og vindu.

Siste evalueringer
Fornyelse 2-roms leilighet .50 kvm.

Flinke folk . Fleksible .

Feb. 2019
P

Pål om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Ridabu
Tilbygg

2xtilbygg på til sammen 90m2 med 1 bad, 1 bod, 2 soverom og 2 stuer. Bytte av kledning, vinduer og tak på eksisterende bygg. Vi er veldig fornøyde med både resultatet, prosessen og samarbeidet. Faglig dyktige, allsidige og hyggelige folk som holder seg til plan og avtaler. De er løsningsorienterte og kreative hvis det dukker opp utfordringer underveis, og alltid på tilbudssiden. Konkurransedyktige på pris. Vil virkelig anbefale PFT videre.

Juli 2018
J

Johanne Bjerke om PROFIL TAK & FASADE AS

Hamar
* Fortsatt ledig: Totalrenovering av rekkehus

HåndverksSpesialisten har totalrenovert vårt rekkehus, inkludert bygging av helt nytt bad og kjøkken. Er veldig fornøyd med å ha valgt HåndverksSpesialisten, med Jacek som prosjektleder. De er prisbevisste på materialer, kommer med gode råd, kommer når de skal, veldig flinke og effektive, og ikke minst trivelige folk. Hele prosessen var veldig ryddig, og jeg anbefaler HåndverksSpesialisten på det sterkeste.

Des. 2016
A

Anders Øverhaug om HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

Hamar
* Fortsatt ledig: Forsalg til + pris på utførelse av utnyttelse/ombygg/påbygg av enebolig på stor tomt

God prosjektledelse. Svært relevante og gode råd/forslag til løsninger. Grundig og nøyaktig utførelse.

Nov. 2016
T

Toril om HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

Hamar
Bygge uthus/anneks

Oppføring av anneks. Godt fornøyd med et utførte arbeidet og resultat ble meget bra. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Vi vil gjerne bruke Ilseng Bygg senere.

Sep. 2015
L

Leif Ole om ILSENG BYGG AS

Kløfta
Utskiftning av ytterdører - rekkehusborettslag, hamar

Utskiftning av ytterdører Høsten 2013 fikk borettslaget utført utskiftning av ytterdører. Borettslaget er et rekkehusborettslag på 38 enheter. Borettslaget er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Dialogen underveis, planleggingen og utførelsen var akkurat som ønsket. Det ble avtalt oppfølging av utført arbeid og etterkontroll, noe som også var betryggende. Styret vil i fremtiden ikke nøle med å benytte firmaet igjen.

Jan. 2014
D

Dalsløkka Borettslag V/leder Thomas om Fasit Bygg AS

Hamar
Påbygg

Bedriften satt opp søyler for avstiving av eksisterende tilbygg, satt opp et nytt tilbygg og skiftet ytterpanel. Konkuransedyktig pris. Effektive og nøyaktige. Vi har ingen ting å utsette på noe! Ærlige, redlige og hyggelige folk.

Nov. 2012
E

Elisabeth om Fasit Bygg AS

Hamar
Påbygg enebolig

Arbeidet er ikke igangsatt, men en veldig profesjonell aktør i tilbudsfasen. Har stor tro på at aktøren kommer til å levere til avtalt tid og pris.

Juli 2010
T

Tor Håkon om BB BYGG AS

Hamar