Trenger du en entreprenør i Haugesund?

Trenger du en entreprenør i Haugesund til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Haugesund for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Haugesund?

Trenger du en entreprenør i Haugesund til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Haugesund for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Haugesund

Oppussing av leilighet, skifte vinduer,lage vinterhage og mer

5522HAUGESUND

Ønsker å pusse opp leilighet innendørs og bygge vinterhage Stue: Peis som skal bort. Plate vegger. Evt legge strømkontakter i vegg Skifte vinduer/montere skyvedør Evt legge nytt gulv/parket Kjøkken: Plate vegger Evt legge gulv/parkett Muligensk skifte vindu Gang/trappeoppgang Plate vegger Legge gulvvarme Legge gulv/parkett Montere ny ytterdør Renovere trapp Lage vinterhage i tilknyttning til stue Ønsker og overslag på skifting av kledning på hele bygget.

Bygg av enkel garasje

5538HAUGESUND

Trenger hjelp med å tegne opp tegninger til garasjen og støpe fundament etter godkjent søknad.

Totalrenovering av Hovedetasje og Leilighet

5516HAUGESUND

Vi søker etter en pålitelig og erfaren håndtverker for å gjennomføre en omfattende totalrenovering av hovedetasjen i vårt hjem samt tilhørende leilighet. Prosjektet inkluderer endringer i planløsningen, som å fjerne ett soverom for å utvide badet og kjøkkenet. Vi søker en håndtverker som kan koordinere ulike underleverandører, lage materialberegninger og gi støtte med interiørdesign og materialvalg. Oppgaver og Ansvar: Koordinering av Underleverandører: Ansvar for å samle og koordinere arbeidet til underleverandører, inkludert rørleggere, elektrikere, snekkere, og andre relevante håndverkere. Sikre effektiv kommunikasjon og samarbeid mellom alle involverte parter. Materialberegning: Utarbeide grundig materialberegning basert på prosjektets omfang og designkrav. Sikre tilstrekkelig og riktig materialbruk for optimal utførelse av prosjektet. Rådgivning innen Interiørdesign og Materialvalg: Bistå med råd og anbefalinger angående interiørdesign og materialvalg. Presentere alternativer som møter både estetiske og funksjonelle behov. Endringer i Planløsningen: Fjerning av ett soverom for å utvide badet og kjøkkenet. Tilpasninger i planløsningen for å optimalisere bruken av tilgjengelig plass. Budsjett: Budsjettet for prosjektet er satt til rundt én million kroner. Ta kontakt for å avtale befaring eller eventuelle avklaringer.

Bygge inn garasje sopm står under eksiterende byggverk

5516HAUGESUND

Har nå en garasje som er under eksterende tak på hus, ønsker å få støpt gulv i samme høyde som hus med varmekabler, sette opp kledning, isolasjon og vegger innvendig.

Lage rom i kjeller

5532HAUGESUND

Hei. Ønsker noen så kan grave siste rest, støype plate på gulv og mure opp 2 stk vegger. vegg til venstre bygges utenfor eksisterende vegg. Se vedlagt bilder

Fjerne fjell i hage

5517HAUGESUND

Vi har 2 mindre fjell (1 lite og 1 litt større, se bilder) som lager store ujevnheter i hagen. Vi ønsker å få disse bort for å få en mer anvendelig og jevn hage. Er interessert i å vite hvor lang tid dere beregner på noe slikt og om dere kan anslå hvilket prisområdet en slik jobb vil ligge i. Ønsker primært kontakt her på Mitt Anbud.

Siste evalueringer
Graving og støping til garasje og bod

VEE var ikke den billigste av de som svarte, men vi fikk et veldig godt førsteinntrykk da de kom på befaring. De viste interesse, kom med forslag og var fleksible. De leverte også til avtalt pris og tid, og var ellers veldig ryddige i fremtoning.

Aug. 2017
R

Ronny A. om VEE BYGG OG ANLEGG AS

Haugesund
* Fortsatt ledig: Fjerne mold/stein haug fra hage

Raskt utført med bra resultat og super service. Anbefales.

Juli 2017
H

Hans Thomas Moen om BIRKELAND MULTISERVICE OG VEDLIKEHOLD

Haugesund
Drenering av hus

Godt utført jobb. God kommunikasjon og faglig flink.

Juni 2017
R

Robert om GTI KARMØY AS

Oslo
Påbygg/ nytt inngangsparti

Flinke og effektive folk med øye for detaljer. Anbefales!

Nov. 2016
K

Kjersti Bay om NORD-KARMØY BYGG TUGUI

Haugesund
Grave og bortkjøringsarbeide

Fyldig og godt beskrevet tilbud med delpriser. Arbeidet hurtig utført, som avtalt også ekstraarbeidet jeg ba om! Anbefales :)

Okt. 2016
T

Terje om HOLGERSEN MASKIN AS

Haugesund
Skifte tak

Bra jobb

Mai 2016
K

Kjetil om TP-TAK AS

Sveio
Ønsker å få garasje revet og fjernet

Garasjen ble revet og fjernet i henhold til avtalt pris og tid. Nå har vi fått en kjekk tomt der garasjen sto. Godt gjort!

Sep. 2014
R

Reidar om CHARLOTTE GINA HORVATHOVA

Haugesund
Utbygg stue og oppsett garage

Vi er i prosess med byggesøknad og tegninger. Så langt er erfaringene veldig bra, de holder det de lover både med priser og progresjon i jobben

Mars 2013
P

Pål Dagfinn om HEBAN DISTRIBUSJON AS

Haugesund