Trenger du en entreprenør i Holmestrand?

Trenger du en entreprenør i Holmestrand til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Holmestrand for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Holmestrand?

Trenger du en entreprenør i Holmestrand til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Holmestrand for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste entreprenør-oppdrag i Holmestrand

Konsulenttjenester inne gravesøknader og arbeidsvarsling

3077SANDE I VESTFOLD

Alt arbeid som er nærmere enn 3 meter fra vegen skal ha graveløyve. Send informasjon så fikser jeg graveløyve og sanitærsøknader. Jeg lager skiltlplaner for alle typer prosjekter, og kan være ansvarshavende for skiltingen der dere mangler arbeidsvarslingskurs for dette.

Påbygg 32kvm

3073SANDE I VESTFOLD

Påbygg ca 32kvm over entre/hagestue. Ønsker råbygg + bærevegger ferdig. Ny hovedinngang samt søknad om en ny inngang til leilighet. Trenger hjelp med tegning, søknad og få det satt opp. Har noen skisser av hvordan vi har sett det for oss. Ønsker kostnadoverslag.

Rive garasje, bygge stor støttemur

3070SANDE I VESTFOLD

Gammel garasje i mur, som står i en skråning, har begynt å sprekke opp da grunnen under er i ferd med å skli ut. Ønsker å rive denne, samt lage en solid støttemur som holder massene tilbake. Evt også bygge ny garasje.

Montere listverk og bytte kjøkkenbenk

3083HOLMESTRAND

Jeg ønsker å montere to dør list og bytte benkeplate på kjøkkenet. Du kan komme på befaring om det er ønskelig eller jeg kan sende bilde.

Fjerning av maling

3090HOF

Jeg har 4 dører med noen lag med maling jeg vil fjerne. Fortelle meg kort hvordan du tenker å utføre jobben.

Nytt septikk anlegg

3083HOLMESTRAND

Vi har en gammelt betong septikk tank akkurat nå. Mistenker at vi ha en stor teknisk feil med anlegget. Vi ønsker å installere en ny glassfiber tank.

Siste evalueringer
Påbygg bad råbygg på hytte med søknad til kommune.

Knut Finsand er som sagt før en snekker av den gamle skolen, effektiv og flink i jobben sin. Da crewet hans satte igang så gikk det unna og jobben ble vel utført innenfor tidsfristen. Kan trygt anbefales videre og man støtter lokalt næringsliv.

Okt. 2017
T

Torgeir om KNUT W FINSAND JR ENTREPRENØRFORRETNING AS

Sande i Vestfold
Planering av gårdsplass/parkering

Service innstilt, imøtekomme og leverer som avtalt. De anbefales på det varmeste

Mai 2017
S

Svenn Helge om ANLEGGSGARTNER BARSTAD AS

Tromsdalen
Retting av skjev garasje

Hyggelige folk. Svarte raskt på tilbudet, kom raskt på befaring og fikk etter eget ønske fast pris på oppdraget. Selv om de møtte på en utfordring underveis løste de oppdraget til avtalt tid og pris. Kan anbefale Pranas, kommer til å bruke dem igjen ved senere anledning.

Mars 2017
T

Thomas om Pranas Bygg AS

Holmestrand
Totalrenovering av direktørbolig fra 1997... nesten ubrukt

Din Total entreprenør tok på seg totaloppussingen av vårt nye hus. Vi skulle pusse opp alt som var ,så dette var en stor jobb. Arbeiderne jobbet bra og arbeidet som ble gjort var av god kvalitet. Det kommer jo alltid noen utfordringer underveis i et så stort prosjekt, men det løste vi greit hele veien. Badene ble ekstra bra og Gaffor gjorde en meget god jobb på disse. Alt I alt så er vi veldig fornøyd med sluttresultatet og DTE som ansvarlig.

Juli 2016
T

Trond om DIN TOTAL ENTREPRENØR AS

Hof
Graving av ca 30m dreneringsgrøft

Er veldig fornøyd med hele prosessen. Jobben begynte som en enkel dreneringsjobb, hvor Edwin gav en veldig god pris, og forklarte godt om hva som må gjøres. Da vi støtte på veldig mye fjell på eiendommen ble jobben plutselig mer avansert, men Edwin tok hånd om alt på veldig kort tid. De har levert godt over hva som er forventet, og vi er veldig takknemlige for godt utført arbeid. Nå kan vi se frem til regnfulle dager i stedet for å frykte dem.

Aug. 2015
H

Henning om Maskinentreprenør EDWIN PAULI AS

Holmestrand