Trenger du en entreprenør på Horten?

Trenger du en entreprenør på Horten til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Horten for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Horten?

Trenger du en entreprenør på Horten til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Horten for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører på Horten

Bygge garasje

3188HORTEN

Hei. Jeg er ute etter en entreprenør som kan ta på seg å bygge en garasje. Må komme på befaring først.

Graving og tilkobling av avløp til hybel.

3189HORTEN

Det skal graves ca 20-30 meter og kobles avløp av frittstående hybel til hovedhuset. Trenger ordentlig firma som skal ta hele jobben A til Å. Søknad osv. Jobben er i Horten i Vestfold.

Tilbygg og innendørs svømmebasseng

3186HORTEN

Vi skal ha et tilbygg i tilknytning hovedhus, og et innendørs svømmebasseng. Tegninger og tillatelse er klart. Vi trenger en som utfører hele prosjektet. Leveransepris må inkludere elektriker og rørlegger estimat.

Utskiftning av kloakkrør, separering av overvann

3182HORTEN

Grave opp ca 20m fra eldre avblendet septik ut til kommunens ledning i veien. Legge ned og koble til nye rør for kloakk og overvann. Røret ligger på 1,5m dybde.

Installere kjellerdør, graving, bygging av støttemur og trapp, installere kjellerdør

3180NYKIRKE

Jeg ønsker tilbud på gravearbeidet og bygging av støtte-mur og trapp. Jeg ønsker også et separat tilbud av installering av ytterdør. Jeg har allerede søkt om tillatelse av Horten Kommunene, ingen naboer har sagt seg imot og det eneste jeg mangler er en bekreftelse av hvilke firma som tar på seg jobben. Om du/dere ønsker jobben gjerne beskriv hvordan dere vil utføre jobben i detalj, da jeg har god peil på hvordan ting bør gjøres/ikke gjøres.

lydisolering etasjeskille

3188HORTEN

Vi bor i en tomannsbolig og ønsker lyd isolere etasjeskille mellom fra seksjon 1 og opp, det er 90 kvadrat med tak. jeg kan kjøpe inn alt av materiale og kjøre avfall. jeg trenger hjelp til selve jobben.

Siste evalueringer
Grusgang

Anbefales varmt til andre potensielle kunder : )

Juni 2020
S

Sonja om VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Horten
Graving og støpe grunnmur til dobbelgarasje

Meget godt utført jobb! Vi ble veldig fornøyd med resultatet og anbefaler dette firmaet til andre. Stilte raskt opp på befaring og tilbudet kom den samme kvelden. Ryddig og god kommunikasjon, både i forkant og underveis. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Aug. 2016
T

Tobias om TK BETONG OG GRUNN AS

Horten
Såle for garasje

TK Betong og Grunn tok raskt kontakt etter at jeg la ut anbudet. Vi hadde en veldig hyggelig befaring samme dag. Tilbud ble som avtalt, levert samme kveld. TK Betong og Grunn ble valgt til å utføre jobben. De har levert en utrolig bra utført jobb og jeg er veldig godt fornøyd. Tusen takk til Tommy og TK Betong. Hilsen Trond

April 2016
T

Trond om TK BETONG OG GRUNN AS

Horten
Erstatte toppbord/isbord på enebolig

Veldig fornøyd med arbeidet til Nerijus. Han skiftet toppbord og la på beslag på taket både på hus og garasje. Han oppdaget også at takpappen var feil lagt og utbedret dette raskt og håndverksmessig. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Hyggelig pris forøvrig. Jeg kan absolutt anbefale han. Hele prosessen var ryddig og ordentlig. Nerijus snakket brukbart norsk.

Okt. 2015
G

GEIR om HÅNDVERKSERVICE VESTFOLD AS

Oslo
Grave ut og kjøre bort 3000 liters oljetank

Super person.

Mai 2015
E

Emin om FÆRDER BYGG OG GRAVESERVICE AS

Horten
Reparasjon av tilbygg

Veldig veldig bra jobbet. Effektivt! Anbefales!

Aug. 2013
C

Camilla Edi om BYGGMESTER GEIR SUNDAL AS

Horten