Trenger du en entreprenør på Kongsberg?

Trenger du en entreprenør på Kongsberg til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Kongsberg for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Kongsberg?

Trenger du en entreprenør på Kongsberg til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Kongsberg for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører på Kongsberg

Reparasjon av bru

3616KONGSBERG

Bruene er konstruert av jernbanesviller lagt på H-bjelker. Noen av svillene har råtne områder som må fikses, ellers må svillene erstattes.

Slådde ridebane

3614KONGSBERG

Vi trenger hjelp til å få harvet en ridebane. Ridebanen er av sand/smågrus og må harves 5-10cm ned i banen. Banen er 40m*60m og vi trenger å få den harvet før åpning av sesongen. Banen ligger i Kongsberg.

Prosjekterende for VA-løsning boligutbygging

3617KONGSBERG

Vi ønsker tilbud på VA rapport og prosjektering for løsning for VA for et boligprosjekt med to 2-mannsboliger i forbindelse med Rammetillatelse.

Ombygging av loft

3616KONGSBERG

Har idag et kaldloft, med tilkomst via loftluke. Er øsnkelig å bygge om loft til oppholds areal. Det må isoleres i tak og gulv. Er øsnkelig med vinduer, eventuelt en liten balkong hvis mulig. Bygget er fra 1790, med omgjort på 70-tallet.

* Fortsatt ledig: Innvendig byggearbeid på hybel.

3619SKOLLENBORG

Jeg skal&nbsp;ferdistille&nbsp;det innvendige arbeidet av en hybel&nbsp;p&aring; ca&nbsp;65 kvm&nbsp;i 2 etage p&aring;&nbsp;garagen. F&aring;r&nbsp;&aring; f&aring; en oversikt over &aring;ssen kostnader dette vil komme p&aring; &oslash;nsker jeg og dele dette inn i&nbsp;4&nbsp;forskjellige tilbud. Jeg&nbsp;vil ha et tilbud&nbsp;basert p&aring; fast pris, times pris er uaktuelt&nbsp;:<br> <br> Tilbud nr 1:<br> <br> Her vil jeg ha et tilbud p&aring; oppsetting av lufting, delevegger (kun reisverk) og&nbsp;isolering av tak og yttervegger i hybel leiligheten. Her kan det nevnes at takstolene er ferdig ned lektet, p&aring; gulvet er det lagt vannfaste sponplater. Se vedlagt tegning for mere info. &Oslash;nsker kun pris p&aring; selve arbeidet som skal utf&oslash;res, ikke matrial kost.<br> <br> Tilbud nr 2:<br> <br> Her &oslash;nsker jeg et tilbud p&aring; isolering og oppsetting av gips plater i 1 etage p&aring; garagen, her m&aring; legges dobbel gips i tak og p&aring;&nbsp;vegg inn mot hus pga brannkrav. Det skal og settes opp en delevegg (bod), samt 2 stk&nbsp;garage porter. Ingen ned lekting, se tegning for mere info. &Oslash;nsker kun pris p&aring; selve arbeidet som skal utf&oslash;res, ikke matrial kost.<br> <br> Tilbud nr 3:<br> <br> Her &oslash;nsker jeg et tilbud p&aring; hele hybelen i 2 etage ferdigstillt. Nevner at takstolene er ferdig ned lektet og sponplate gulvet er ferdig lagt. Se tegning for mere info. &Oslash;nsker kun pris p&aring; selve arbeidet som skal utf&oslash;res, ikke matrial kost.<br> <br> Tilbud nr 4:<br> <br> Her &oslash;nsker jeg et tilbud p&aring; ferdigstilling av 1 og 2 etage p&aring; hele bygget. Nevner at takstolene i 2 etage&nbsp;er ferdig ned lektet og sponplate gulvet er ferdig lagt og at det er&nbsp;&nbsp;ingen ned lekting i 1 etage.&nbsp;Se tegning for mere info. &Oslash;nsker kun pris p&aring; selve arbeidet som skal utf&oslash;res, ikke matrial kost.<br> <br> Generel info:<br> <br> Det vil bli brukt moelven mdf takbord i hele leligheten utenom p&aring; badet, der blir det gips i taket. P&aring; veggene vil det bli brukt mdf plater og sponplater med tapet, p&aring;&nbsp;badet skal&nbsp;det legges flis&nbsp;p&aring; v&aring;troms plater. P&aring; gulv skal det legges parkett. Bygget er nytt, vart ferdigstillt utvendig i &aring;r. Vist du ikke driver med flis arb.s&aring; kan du trekke dette ut av prisen p&aring; tilbud nr 3 og 4.&nbsp;<br> Viktig -----> Jeg&nbsp;vil at du setter opp dato for n&aring;r du kan starte opp arbeidet da dette vil bli avgj&oslash;rende for hvem som f&aring;r jobben. Jeg &oslash;nsker og samarbeide med seri&oslash;se akt&oslash;rer.<br> <br> <br> <br> &nbsp;

Lage fyrrom

3647HVITTINGFOSS

Jeg &oslash;nsker en budsjettpris p&aring; &aring; lage et fyrrom i et allerede eksisterende vognskjul. Det skal st&oslash;pes et&nbsp;10cm gulv med armering. Vegger skal best&aring; av leca (finblokk). Areal p&aring; gulvet er ca 25m2 og h&oslash;yde under tak er ca 2,5m. Rommet skal ha 2 brannsikre st&aring;ld&oslash;rer. En enkel d&oslash;r og en dobbeld&oslash;r. Rommet skal oppfylle krav til branncelle. Leca veggene skal ikke pusses. Tak kan v&aelig;re doble gips plater eller leca elementer - alt etter hva som er mest hensiktsmessig. Rommet er rimelig kvadratisk.