Trenger du en entreprenør på Lillehammer?

Trenger du en entreprenør på Lillehammer til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Lillehammer for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Lillehammer?

Trenger du en entreprenør på Lillehammer til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Lillehammer for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste entreprenør-oppdrag på Lillehammer

Åpning bærevegg

2618LILLEHAMMER

Åpne opp helt eller delvis mellom påbygg og opprinnelig bygg (1-2 steder). Hovedalternativet (Alt #0) er beskrevet sammen med flere andre alternativer. Ønsket er å åpne opp for å skape mulighet(er) for flere godkjente soverom og sammenhengene kjøkken/stue mot Sør. Kan arrangere befaring på kort sikt. Praktisk: Behov for selskap som kan være utførende og ansvarlig søker mot kommunen. Sikring av beregninger, gjennomføring og prosjektledelse.

Hulltaking for (innvendig) dør i lecavegg

2611LILLEHAMMER

Trenger hjelp med å ta hull i lecavegg for installasjon av ny innvendig dør. Dimensjon på åpning: 100x210 (cm) Lecaveggen bærer trebjekelaget i etasjen over. Det må derfor forsterkes med enten vinkelstål eller konstruksjonsvirke over åpningen. Ønsker tilbud på komplett jobb.

Restaurering: oppretting av grunnmur, dør og bytte minimum ti tømmerstokker

2618LILLEHAMMER

Jeg trenger hjelp med å: -opprette grunnmuren -bytte minimum ti tømmerstokker og se over om det er fler som trengs å byttes eller tettes -tilpasse høyre dør, som ikke kan lukkes igjen. -tette sprekker i tømmerstokkene Annekset er på ca 10 m2. Kortsiden: 5 tømmerstokker på ca 3,5 m. Langsiden: 5 tømmerstokker på ca 5,7 m. Jeg er tilstede på hytta fram til 5. august, men dette kan også gjøres uten at jeg er tilstede. Kom gjerne på befaring.

Bytte til tømmerstokker og rette opp dør

2618LILLEHAMMER

Jeg trenger hjelp med et anneks til å: -bytte minimum ti tømmerstokker og se over om det er fler som trengs å byttes. -tilpasse høyre dør, som ikke kan lukkes igjen. Kortsiden: 5 tømmerstokker på ca 3,5 m. Langsiden: 5 tømmerstokker på ca 5,7 m. Annekset er på ca 20m2. Jeg er tilstede på hytta fram til 5. august, men dette kan også gjøres uten at jeg er tilstede.

Slått/beitepussing

2614LILLEHAMMER

Nylig overtatt småbruk med tilhørende 10 mål beitemark/jorde. Skulle hatt gjennomført slått/beitepussing.

Tilbygg og byggesøknad

2607VINGROM

Vi ønsker å bygge på en innvendig del og en dobbelgarasje.

Siste evalueringer
Pigge betonggulv og fjerne fliser

Bedriften gjorde en utmerket jobb, Møtte opp punktlig og dro først hjem når jobben var helt ferdig. Litt språkvansker men det fungerte bra.

Nov. 2016
A

Anders om BAGN BYGGSERVICE

Lillehammer
Tilbygg og restaurering av hytte fra 1966

Nordlia Bygg utførte denne jobben veldig bra. Siden vi i hele perioden selv jobbet på hytta så var det viktig med godt samarbeid og god kommunikasjon. Dette fungerte helt etter perfekt. Dette var et tilbygg inn til en gammel skjev hytte. Vi er veldig godt fornøyde med utført arbeid. Vi kan trygt anbefale Nordlia Bygg for andre kunder.

Des. 2014
J

Jonny om NORDLIA BYGG AS

Vingrom
Pristilbud på påbygg ca 42 kvm, carport og diverse annet arbeid.

Fint utført jobb med god fremdrift under hele byggeprosessen. Håndtverker som leter etter gode løsninger og er lett å samarbeide med!

Jan. 2014
S

Stein Ivar om SANDAKER BYGG

Lillehammer
Utvending maling av 7 rekkehus i borettslag på Lillehammer

Vårt borettslag på Lillehammer bestående av 28 leiligheter fordelt på 7 hus ble malt av Oppland Malerservice sommeren 2011. Vi er kjempefornøyd med arbeidet. Raskt og effektivt, billigst og flott utført arbeid. Anbefales. Stien Borettslag, styreleder Mette Elvland. Mobil; 99386310

Okt. 2013
S

Sissel om OPPLAND MALERSERVICE Ulf Haggblad

Lillehammer
Maling av 24 verandaer samt rekkverk på 2 blokker.

Male jobb utført på 2 blokker (12 boenheter i hver). Vel utført jobb. Kan anbefales.

Sep. 2013
J

John Petter Finneid/Smestadmoen BRL om Per Kristian Tranberg

Lillehammer
Påbygg hytte

Byggefirmaet utførte jobben plettfritt fra begynnelse til slutt. Tilliten var vekket allerede ved første møte. Alle frister og løfter ble overholdt, de dukket opp når de skulle og kom med mange gode råd underveis. Sammen valgte vi løsninger som har ført til at vi har fått en hytte vi ønsket oss. Skulle gjerne tatt med meg dette firmaet litt lenger sydover i landet! Så seriøse og flinke håndverkere skal man lete lenge etter.

Des. 2011
I

I. om Snertingdal Bygg & Graveservice AS

Øyer
Nytt inngangsparti

Meget fornøyd, god kvalitet, rask utførelse, god pris, fleksibel.

Nov. 2010
K

Klaus om Per Kristian Tranberg

Lillehammer