Trenger du en entreprenør i Melhus?

Trenger du en entreprenør i Melhus til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Melhus for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Melhus?

Trenger du en entreprenør i Melhus til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Melhus for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Melhus

Skifte gulv vs. ta tilbake utleieleilighet

7224MELHUS

Hei, Vi er en liten familie på tre som per i dag har to utleieleiligheter i vårt hus. Huset er delt opp i fire halvplan hvor de to nedeste er utleie. Leiligheten i nederste halvplan var frem til 1. Februar utleid og når leieboer flyttet ut oppdaget vi at flisgulvet på stue og kjøkken har løsnet fra flislimet. I den forbindelse samt litt endrede behov ønsker vi å se hvordan vi utbedrer gulvet og potensielt tar tilbake leiligheten. I så måte ser vi på to alternativer: 1. Utbedre skade på gulv eller 2. Utbedre skade på gulv og sette opp trapp mellom 1. Og 3. plan. Har under forsøkt å oppsummere delvis strukturert på hva vi ser for oss. Vil også gjerne ha forståelse for hva vi kan kan gjøre selv for å senke kost og belastning på dere. # 1. halvplan Felles - Fikse gulv (ønske om høytrykklaminat, hvis minimal endring - flis) Opsjon til felles + Løsning for varierende vannmengde (tilførsel) til hus Alt. 2 - Trapp til 3. halvplan - Blende av vann og avløp fra nåværende kjøkken - Koble elskap i 1. plan med elskap i 3. plan Opsjon til alt. 2 + Skifte gulv på soverom med høytrykklaminat + Legge varmematter under høytrykklaminat på soverom + Sparkle/pusse/male vegger slik at de ser bra ut + Fjerne lydhimling (mer plass under taket) + Støyisolere mer mellom leilighet og "vår" sone (rockwool e.l.?) + Selge/rive kjøkken # 2. halvplan Felles - Fjerne flis på kjøkken slik at det kun dekker benkeplatebredde, fikse gips bak - Fikse hull i flisvegg over kjøkken # 3. halvplan Felles - Skifte panel på vegger i gang og opp trapp, f.eks walls2paint (inkl. lister, foringer m.m.) - Korte ned vannrør til bad i 4. halvplan Opsjon til felles + Skifte panel på vegger i hele stue + Minimere trekk gjennom vegg og ved vinduer (plast på yttervegger?) + Legge skjultanlegg på stue + Fikse knirk i gulv Alt. 2 - Skifte trapp til 4. halvplan # 4. halvplan Opsjon til felles + Skifte panel på vegger i gang f.eks walls2paint (inkl. lister, foringer m.m.) + Skjultanlegg Håper dere har tid til å komme på befaring og gi oss et tilbud på oppdraget. Mvh, Siv og Boye

Tilbygg til eksisterede bolig.

7227GIMSE

Vi ønsker utbygging av inngangspartiet i 2 høyder. Vi håper at vi kan få pris på hva arbeidet vil koste for å sette opp yttevegger med utvendig kleding og etarsjeskiller Bilde er kun et forslag på hvordan jeg ser for meg det skal være, er åpen for andre forslag.

Reklamasjonssak tak og bæring på tilbygg

7234LER

Bæringen på taket i tilbygget er utilstrekkelig og ufagmessig utført, samt har oppstått råte i taktro. Reklamasjonssak til forsikring, der det er behov for utbedring.

Forsterkning av elvebredden

7234LER

Jeg har elven i mot tomt grense mitt da vill jeg forsterke elvebredden. Trenger en god løsning og bra tilbud.

Hytte med behov for oppretting

7224MELHUS

Hytte beliggende i Tydal med behov for oppretting. Hytte bygd 1983 med behov for oppretting eller ny fundamentering.

Tak skifte

7232LUNDAMO

Skal bytte tak på huset, hovedtak er ca 4,5 x 8,3meter og tilbygg er ca 4,10x4.10.. Legge duk, krysslekte, takplater. Pipebeslag + noe mer småtteri «mønet etc» Jeg ordner Ferdig oppsatt stillas, river og rensket tak selv. Så er kun oppbygging.

Siste evalueringer
Utgraving av garasjetomt

Fornøyd med jobben som ble utført. Bra utstyr og kompetente folk. Gjorde jobben til en fornuftig pris. Møtte på uforutsett berg i utgravingen (ble endel ekstratid brukt på meisling), men bedriften ble allikevel ferdig til avtalt tid. Kan anbefales.

Feb. 2017
M

Magne Woldhaug om Sunnset Maskin

Melhus
Garasje

Gjorde en bra jobb med betongen,eneste minuset var at det ble mye betongsøl og det lå igjen masse spiker på bakken.

Okt. 2015
s

stein rune om ROLANDSEN BETONGSERVICE

Melhus