Trenger du en entreprenør i Nord-Fron?

Trenger du en entreprenør i Nord-Fron til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Nord-Fron for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Nord-Fron?

Trenger du en entreprenør i Nord-Fron til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Nord-Fron for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Nord-Fron

Erstatte eternitt tak med nytt sutak og shingel

2640VINSTRA

I dag ligger det eternittplater på taket. Disse ligger rett på lekter som er festet direkte på taksperr. Uten noe sutak mellom. Planen er å fjerne eternittplatene, og legge sutak med shingel. Det er en skorstein på huset, og en eller to luftinger fjennom taket. Planen er et jobben utføres til våren, i april/mai.

Påbygg hytte Skåbu

2643SKÅBU

Nytt påbygg ca 30m2 + glassgang til eksisterende hytte. Vedlagte ideskisser er kun til illustrasjon på plassering av påbygg. Taket skal være høyere og ha samme vinkel som hovedtak. Støping av plating/gang fra dagens doble verandadør. 3 av veggene skal være glass med stolper i mellom vindu som går fra gulv til bærebjelke for tak. Trekledning tak. Villmarkspanel på vegg mot gammel hytte.

* Fortsatt ledig: Renovering Hytte Kvamsfjellet

2642KVAM

Bakgrunn I forbindelse med innlegg av kommunalt vann og avløp ønsker vi å gjennomføre renovasjon av laftet hytte opprinnelig fra 40-årene. Hovedfokus er installasjon av bad og kjøkken med tilhørende VVS-arbeider, noen tilleggsoppgaver tilkommer også i andre deler av hytta. Vennligst noter at vi ønsker tilbudet i moduler hvor pris fremkommer klart på de ulike områdene som angitt nedenfor. Vi ønsker også tilbudet separert på arbeid vs. materialer og annet utstyr (for eksempel innkjøp av toalett, vask, osv. For kjøkkenet spesifikt er vi naturligvis åpne for innspill og eventuelt å innhente kjøkken via oppdragstager. Dersom mulig, kom gjerne med tilbud på alt nødvendig utstyr, men vi reserverer oss retten til å kjøpe dette selv (vasker, toalett, dusjkabinett, baderomsvifte, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, peisovn, varmeflytter, panelovn, kjøleskap etc). Vi innser at befaring vil være nødvendig for å kunne utarbeide et så godt tilbud som mulig. Liste over arbeid: Bad Badet som skal oppføres vil være på ca 1,5 kvm. Arbeid som tilkommer er: - Sluk med tilkobling til avløpsnett - Dusjkabinett - Servant med kran og avløpsrør med tilkobling til vann og avløpsnett, eventuelt speilskap - Toalett med tilkobling til vann og avløpsnett - Linoleumsbelegg på gulv - Avtrekksvifte med kaldrassikring - Varmtvannsløsning uten tank av typ COAX, denne skal også forsyne kjøkkenet som vil ligge umiddelbart badet. - Lyskilde og frostvakt/oppvarmingskilde Kjøkken - Riving av eksisterende kjøkken og avfallshåndtering av dette, ca. fire moduler pluss kjøleskap og noen rørløsninger - Installering av nytt kjøkken, se bilder for mulig løsning, denne er derimot til vurdering så vi kan lande på en annen konfigurasjon. Vi vil vite mer under befaring. - Montering av nødvendig VVS og tilkobling til vann og avløpsnett. - Installasjon av oppvaskmaskin og vaskemaskin under benk, installering av servant og kran - Mulig fjerning og deponering av eksisterende vedovn. Stue – opsjon - Riving av eksisterende murpeis - Montering av peisovn samt tilkobling til pipeløp - Nødvendig kosmetisk arbeid innvendig - Fjerning av eksisterende vedovn - Montering av varmeflytter fra stue til kjøkken under tak - Fjerning av gammel pipe, montering av ny stålpipe Øvrig arbeid - Nødvendig elektrisk arbeid inkludert kurser etc for nye apparater - Tilkobling av vann til og inn i hytta (se vedlagt bilde av rør utenfor hytta) - Montering av panelovn i ett av soverommene - Mulig noe arbeid med lamper osv. - Mulig tetting av en annen pipe tilknyttet kjøkken og soverom

* Fortsatt ledig: Tilbygg til hytte i Skåbu

2643SKÅBU

Ønsker tilbud fra seriøse aktører med gode referanser på utbygging av hytte i Skåbu (Øybekklia). Se vedlegg for nåsituasjon og hytta med tilbygget. Som det framgår blir det kun dagens WC/gang som vil bestå slik det er i dag etter utvidelsen. Eksisterende del av hytta ønskes etterisolert slik at den er tilpasset vinterbruk. Jeg har ikke søkt kommunen om byggetillatelse, men utformingen av tilbygget skal ikke være i konflikt med reguleringsplanen, se lenke under for den. Ønsket oppstart er høsten 2022 med ferdigstillelse til påska 2023. https://webhotel3.gisline.no/webplan_3436/gl_planarkiv.aspx?planid=051619990003

Rette opp setningskade og vurdering av taket evnt jobb her?

2642KVAM

Hei. Har hytte i Sildtjønnlia i Nord fron kommune. Ønsker håndtverker firma fra gudbransdalen(til nød lillehammer) og gjerne Ringebu-Fron-Otta området. Hytten er laftet og bygd på 70 tallet. Det er en setningskade trolig pga for mye snø, taksteinen er ca 45 år, vinskier og møne er nok klar for å skiftes. Vurderer å legge nytt tak og da med stålplater for å redusere vekten med ca 5 tonn og prismessig er det vel noe rimeligere av flere årsaker. Følgende ønskes vurdert med prisoverslag og evnt når jobben kan gjøres. 1. Setningskade, omfang, og nødvendige tiltak. Pris og når kan det gjøres. 2. Takets tilstand. Trenger det intervensjon nå eller kan det vente litt. Omfang, og tiltak. Pris og når kan det gjøres. Disse 2 kan godt gjøres på forskjellige tidspunkter, det viktige for meg nå er å komme i kontakt med et firma som ser på jobben og gir tilbakemelding som ønsket ovenfor da disse tingene nå skal utbedres de neste 12-18 mnd.

Byggetegninger til byggesøknad

2640VINSTRA

Trenger byggetegninger som fasade og plantegninger til min byggesøknad. Har gjort dette tidligere selv, men nå orker jeg det ikke mere. Det blir 3 plantegninger og 8 fasadetegninger(ene bygget er en garasje).