Trenger du en entreprenør i Ørsta?

Trenger du en entreprenør i Ørsta til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Ørsta for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Ørsta?

Trenger du en entreprenør i Ørsta til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Ørsta for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste entreprenør-oppdrag i Ørsta

Rive og bygge hus

6196NORANGSFJORDEN

Har kjøpt og overtatt en eiendom i Hjørundfjorden. Eiendommen er bebygd med bolighus, terrasse og et uthus, og tomten er ganske skrå. Huset skal rives og nytt hus som skal settes opp er i planleggings- og tegneprosessen nå.

Bygging av garasje, 70 kvm grunnflate

6153ØRSTA

Denne henvendelsen gjelder er at jeg ønsker et pristilbud på en garasje med utgangs punkt på det vedlegget som er merket med 05- Garasje Fasadeteikninger. Garasjen er ferdig bygge meldt og godkjent av kommunen, så jeg ønsker å starte byggingen så snart som mulig. Stedet den skal bygges på er: Haugevegen, 6153 Ørsta. Møre & Romsdal Norge. Om noen kan levere ferdig moduler så er jeg svært interessert i en pakkepris på dette også. Da jeg har noen «ønsker» som kanskje er litt spesielle, så ønsker jeg en pris på «standar modell» som kanskje dere alt har, og på min «ønsket modell» Som det viser ut ifra kladden min, så er dette en garasje på 8 meters bredde og 8,70 meter dybde, som da blir ca. 70 Kvm. Det er om å gjøre for meg å få størst mulig takhøyde inne i garasjen, da det er ønskelig med bla. løftebukk o.l Så om dette blir en takstol konstruksjon, så må dette være av typen som gjør den «innvendige høyden» høyere enn den visuelle utvendige høyden, om dette gir mening. I forhold til den vedlagte kladden av garasje fasaden, så kan takvinkelen event. økes for å oppnå høyere innvendig høyde. Gesimshøyden kan ifølge reguleringsplan her være inntil 3.5 meter utvendig, men jeg tenker at den synelige utvendige gesimshøgda ikkje bør være over 3,1 m ? Ser for meg noke slik som dette for å oppnå mest mulig innvendig høgde om mulig? Ref bildet under her. Men har har kanskje dere noen ideer? Andre følgende ønsker jeg har for garasjen er: -Når det gjelder innkjørings høyde på porten, så er det ønskelig at den er på min. 2,5 meter høyde og 6 meters bredde. (eller mål som gjør at vi ikke må over på industri port?) -Tak av svart blank decra med snøfangere rundt hele taket. -Vegger og tak klargjort for innvendig isolering. -Event. pris på isolasjonspakke -Vegger utvendig med standard hvitgrunnet dobbelfals kledning? (må ha lik den som er på huset mitt) Håper at dere kan se litt på dette og event. komme med forslag om hva som er mest hensiktsmessig. Om noke er mangelfult eller uklart, så er det bare å ta kontakt.

Påbygg/tilbygg på privat bolig

6165SÆBØ

VI ønsker reisverk på ett plan på 21,6 kvm. Dette skal inkludere takstoler og et møne som skal skjøtes på eksisterende møne i motgående retning. Tilbygget skal kles med asfaltplater, og klargjøres til innsetting av vindu/dører. Prosjektet innebærer også en ark på 10,3 kvm i loftsetasjen.

* Fortsatt ledig: Stort tilbygg

6160HOVDEBYGDA

Tilbygg til bolig i to etg.

Graving av tomt

6150ØRSTA

Har ei tomt på vatne vatne på Åmdalen som skal klargjøres til modul hus. Det står ei gammal hytte på tomta som må fjernest.

Doffin - Ny bru Standalseidet

6153ØRSTA

Ørsta Kommune skal rive ei av dei eksisterande bruene langs kommuneveg 7374 Standalsvegen og byggje ny. Ny bru skal etablerast ved sida av gamal bru i samsvar med ny regulering. I samband med etablering av ny bru må kommunevegen leggast om på kvar side. Opparbeiding av ny veg i omlag 85 m lengd ligg difor også til konkurransen. For dette arbeidet ønskjer ein pristilbod som totalentreprise.

Siste evalueringer
Rehabilitering av enebolig (innvendig)

Profesjonell og punktlig

April 2012
T

Tom Og Karoline om PROMAN AS

Ørsta