Trenger du en entreprenør på Stange?

Trenger du en entreprenør på Stange til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Stange for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Stange?

Trenger du en entreprenør på Stange til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Stange for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører på Stange

Renovering 1.etasje

2312OTTESTAD

Hei! Vi ser etter en total-entreprenør da vi skal pusse opp 1 etasje i vårt hus på Ottestad ved Hamar. Vi ser for oss en byggeprosess der vi deler det i deler. I første omgang gjelder det flytting av vegger og bytting av vindur. Vi ønsker også å se på om vi må lekte ut vegger i forbindelse med etterisolering. Vi kommer til å søke Enovastøtte på dette, så ønsker en energirådgiver i tillegg. Dette kan vi ordne selv også. Vi river vegger i forkant. Det vil her være behov for oppgradering av elektrisk anlegg (mye 10amp i huset). Ønsker råd så vi kan "future-proofe" huset. Etter vegger og vinduer er fikset, skal vi totalrenovere, samt flytte kjøkken. Det er med andre ord behov for elektriker og og rørlegger. Vi har enda ikke 100% bestemt leverandør på kjøkken, det står mellom to. Vi monterer kjøkken selv. Del 3 er totalrenovering av bad. Avhengig av hvor dyrt det øvrige arbeidet blir, kan det være dette utsetter noe - men vi ønsker å bruke samme entreprenør på alt, som kan behandle det som ett prosjekt. Ønsker oss lokal bedrift som kan tilby alle tjeneste samlet, så vi slipper å holde i hver enkelt fagmann. Gjerne en prosjektleder, eller liknende, vi kan henvende oss til ved spørsmål underveis. Ved kontakt kan jeg sende over gammel og ny plantegning.

Flytting av kloakkrør

2344ILSENG

Hei Kjøpte en eiendom i 22, med tanke på å bygge nytt hus på eiendommen da tomten er 3mål Etter kjøpet finner jeg ut at kommunen har fått tillatelse til å legge hovedkloakkrør over eiendommen som gjør at jeg ikke kan bygge der. Har en pågående sak mot tidligere eier da dem visste at disse rørene lå der utenom å oppgi det ved salg. Trenger dokumentasjon på hvor mye det vil koste å legge om disse rørene for å kunne nyttiggjøre tomten. Betaler selvfølgelig for tiden det tar å prise dette. Er dette noe dere kan hjelpe med?

Befaring tegning av Vinterhage

2337TANGEN

Hei. Jeg ønsker å se på muligheten for å bygge på huset vårt. Det jeg ønsker er en vinterhage/orangerie. Hvis det lar seg gjøre, ønsker jeg å tegne og starte byggeprosessen til høsten.

Flytting av brakke

2312OTTESTAD

Har ei Moelven-brakke som skal flyttes 1m i nordlig retning og 1m i vestlig retning.

Planering tomt og garasje

2312OTTESTAD

Planlegging for byggesøknad. Planering og drenering av Tomt. Plassering av garasje på tomt. Oppsett av garasje.

Utbedring av krypkjeller og skifte av bjelkelag i Ottestad

2312OTTESTAD

Vi ønsker tilbud på renovering av krypkjeller i enebolig fra 1968. Enebolig med ringmur og krypkjeller ønskes renovert. Høyde i krypkjeller er varierende fra 50-180 cm. Antar snitthøyde er på 110 cm. Ringmuren har deling på midten, samt ett mindre rørrom. Totalt antall kvm i ringmuren er ca 95 kvm. Dagens løsning med trebjelkelag er i dårlig forfatning og må skiftes uansett. Er åpen for å diskutere løsninger der sluttilstand er varig løsning på kjeller med stødig gulv. Kan selv delta på egeninnsats med riving av eksisterende gulv og gjenbygging etter nyetablert plate/bjelkelag. Ønsker pristilbud med oppstart for arbeid april 2024.

Siste evalueringer
Oppgradering av boenhet. Oppdeling av eksisterende leilighet med to etasje til to horisontaldelta utleieenheter.

Norest Bygg A/S har gjennomført et betydelig byggeprosjekt for meg hvor de har vært totalentreprenør for rehabilitering og ombygging av to utleieenheter. Hele prosessen har vært ryddig og profesjonell fra oppstart til avslutning. Kvaliteten på arbeidet har vært meget bra, og arbeidet er utført pålitelig og effektivt. Byggeleder har fulgt opp byggeplassen godt, og besørget koordinering mellom alle håndverkerne, inkl. elektriker og rørlegger. Det har vært meget god kommunikasjon mellom byggherre og byggeleder, og byggeleder har svart opp mine henvendelser raskt og tydelig. Arbeidet ble utført effektivt og raskt, og iht. avtalt fremdrift. Jeg vil gi mine beste anbefalinger av Norest Bygg A/S.

Aug. 2020
E

Eirik om NorEst Bygg A/S

Ottestad
Pusse opp bad

A. Mostue Eiendom i samarbeid med Mjøsen Murmester, KB Elektro og Ringsaker Rør pusset opp vårt bad til avtalt tid og pris. Svært godt fornøyd med både prosessen og resultatet.

Juli 2018
P

Petter Lauritsen om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Ottestad
* Fortsatt ledig: bygge nytt hus i Ottestad

veldig flinke snekkere, vi er veldig fornøyde

April 2018
A

Ali om SHS BYGG AS

Ottestad
Oppussing av hus, innvendig

Vi fikk et godt førsteinntrykk av Adolfsen. Etter at arbeidene hadde startet så vi imidlertid ikke noe til leder i bedriften. Dette på tross av at han hadde lovet følge tett opp. Snekkerne hans gjorde en veldig god jobb, men i etterkant var det noen småting vi ønsket å få rettet opp. Vi tok da kontakt med Adolfsen, men fikk ingen tilbakemelding på lang tid. Vi venter fortsatt på riktig glass i ytterdøra vår, 1,5 år etter avsluttet arbeid.

Aug. 2015
M

Marte Godsveen om BYGGMESTER SVEIN ADOLFSEN AS

Stange