Trenger du en entreprenør i Tysvær?

Trenger du en entreprenør i Tysvær til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Tysvær for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Tysvær?

Trenger du en entreprenør i Tysvær til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Tysvær for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Tysvær

Fjerne mold og gruse.

5563FØRRESFJORDEN

Fjerne mold 10-30 cm dybde og fylle på grus/veigrus, areal ca 60kvm. God tilkomst.

Drenering langs grunnmur på 2 sider av huset

5563FØRRESFJORDEN

Trenger å drenere langs grunnmur. Kommer inn vann og saltutslag. Nedgravd kjeller. 10cm isopor, om mulig kunne jeg montert den? Isoporen skal helt opp til kledning, beslag over isopor fikser jeg. 12-13m på langsiden. Også er det en støpt bod og et hjørne på kortsiden som det samler seg mye vann i. Er en nedgravd parafintank som må fjernes. Kan tømme den før eventuelt, billigere om jeg kjører den bort selv? Det er en støpt trapp på langside ner til kjeller som forhåpentligvis kan beholdes. Og en støpt trapp opp til ytterdør som kan fjernes. Litt trangt i tunet. Tenker å ha hvit singel i gården eventuelt hva det vil koste pr lastebillass.

Pusse opp kjellerstue

5570AKSDAL

Har en kjellerstue på 6×3m som vi skal pusse opp. Sette inn 3 større vinduer Avrette gulv Gipse tak og vegger Legge gulv Ønsker pristilbud, kom gjerne på befaring. Er tilgjengelig for befaring på fredag 25/08-2023, men ta kontakt på så avtaler vi dersom det ikke skulle passe.

utgraving/planering til garasje

5570AKSDAL

Vi trenger hjelp til gravearbeid i forbindelse med utgraving/planering til garasje ( 10x6.6 m grunnflate). Ingen sprengningsarbeid tilkommer.

Avrette gulv i kjeller

5570AKSDAL

Ønsker tilbud på avretting av gulv i kjeller med forskjellig høyde. Høydeforskjell er 2-3cm der ca 50% er 2-3cm lavere. Se plantegning av kjeller

Fjerne bære vegg, eller deler av den.

5570AKSDAL

Ønsker å fjerne en bærevegg eller deler av den. Veggen er åpnet opp og stendere og tak er klart for jobben tror jeg. Se bilder av hustegning

Siste evalueringer
Gravemaskin jobb

Hadde en gang i tiden en hage som var full av berg og hard stein. Prøvde selv med bergbor og minigraver, men etter noen måneder med blodslit var det på tide å teste mittanbud. Fikk en del anbud, men Magnus stilte opp med masse glimt i øyet og gode forslag. Mannen kjører gravemaskin som en trollman og tryllet fort troll og stein om til en hage som gikk over mine forventninger! Prismessig er han snill også, du får hva du betaler for :)

April 2017
E

Ernst Henning om HALLINGSTAD MASKIN & UTLEIGE

Førresfjorden
Riving og fjerning av gammelt skur

Stilte opp på 2 dagers varsel etter at annet firma ikke kunne utføre jobben. Fleksible, seriøse og god kommunikasjon. Fair pris på oppdraget som ble gjennomført på avtalt tid. Kan absolutt anbefales.

Feb. 2017
E

Eystein om P.E.K. OVN OG BYGG PER ERIK KJØNLI

Hafrsfjord
Bygge uthus og carport

Bestilling: tegne og bygge uthus i funkisstil. Byggherre hadde ideer til utforming. Interessant utkast fra tømrer. Arbeidet startet umiddelbart etter avtale. Løsninger ble diskutert underveis. God kommunikasjon med byggeleder og tømrer. Uthuset er bygget forskriftsmessig, og håndverksmessig er det svært godt utført. Resultatet er meget bra. Akseptabel pris.

Okt. 2016
R

Rachel Josephine Larsen om BYGG & RENOVERING VEST AS

Førresfjorden
Forstøtningsmur

Bra utført jobb til avtalt pris. Raskt og enkel å kommunisere med. Anbefales

Feb. 2016
T

Trond om SOLVIG ENTREPRENØR AS

Førresfjorden
rehabilitere brygge ved Førlandsfjorden på Førland

Kan anbefales, jeg brukte dem til å forskale en brygge, og det fungerte meget bra. Vil brukt igjen. ??

Aug. 2013
J

John Inge om HUSKVAM BYGG AS

Stavanger
32m2 påbygg på stender hus i aksdal

AB multiservice gravde og hugget fjell og lagde grunnmur for påbygg på hus. Seriøs bedrift, god kommunikasjon, som utførte arbeid i avtalt tid og pris. Behjelpelig og kunnskapsrik

April 2013
K

Kjetil om AB MULTISERVIS John Magne Berg

Aksdal