Prosjektledelse og byggekontroll i Oppegård

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Oppegård fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Oppegård og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Oppegård

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Oppegård fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Oppegård og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Oppegård

Tilstandsrapport 1 år gammel leilighet

1415OPPEGÅRD

Ønsker tilbud på tilstandsrapport for 48 kvm leilighet som sto ny i 2023.

Prosjektering og tegning av ny garasje, inngangsdør og evnt tilbygg

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å bygge følgende på tomten vår: * Dobbeltgarasje. * Fasadeendring - ny inngangsdør (og omgjøring av en bod til gang) til del av bolig som passer som hybel. * Trening/hobbyrom på mellom 12-26kvm med høy takhøyde. Vi ønsker kontakt med et selskap med god erfaring, som kan bidra med løsningsforslag og kostnadsestimat for å finne ut hvordan vi kan utnytte tomten og boligen best. Vi trenger hjelp til tegninger, i søknadsprosess og prosjektering. Vedlagt er bilde av tomt og plantegninger.

Søker takstmann med byggteknisk bakgrunn så fort som mulig

1415OPPEGÅRD

Hei! Vi er i ferd med flytting, og trenger en takstmann med byggteknisk bakgrunn til å godkjenner vår andre etasje. Vår andre etasje ble meldt inn feil da den ble innredet (før vi flyttet inn i 2015). Vi trenger derfor en takstmann som kan godkjenne vår 2 etasje slik den fremstår i dag. Kommunen må da godkjenne rapporten fra takstmann. Andre etasje inneholder per i dag et oppholdsrom, et soverom, gang, og to kott. Dette haster da det har vært en stor hindring for salg av boligen. Ta kontakt for eventuell mer informasjon. Mvh

Søknad om bruksendring av kjeller og tilbygg

1415OPPEGÅRD

Hei! Jeg har en enebolig med råkjeller som jeg ønsker å få godkjent utleiedel i. Undersøke muligheten for tilbygg knyttet til boligen. Jeg ønsker prisoverslag fra en dyktig arkitekt som kan ta seg av søknad og prosjektering.

Drenering

1415OPPEGÅRD

Ønsker å få en tilstandsrapport på drenering .

Drenering

1415OPPEGÅRD

Vi er litt usikre om det bør utbredes av drenering eller ikke. Ønsker en befaring med beskrivelse om det anbefales å fikse / fornye eller ikke. Litt vann etter hans rundt pipa i kjeller . Vurdering av takstmann ifb drenering bør utbredes eller ikke .

Siste evalueringer
Bygge pergola/pergolino på terrassen

Vi fikk bygget en pergola og en blomsterkasse. De kom med gode innspill og forslag for at resultatet skulle bli fint. Veldig fornøyd med at de kom til avtalt tid, var effektive, ryddet godt etter seg og resultatet ble skikkelig fint. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Jeg er veldig fornøyd og kommer til å kontakte dem neste gang jeg ønsker snekkertjenester.

Mai 2020
H

Helen om PONT SNEKKERSERVICE LAREN SRPAK

Oppegård
Tegning av hus bruksendring

Vi hadde et fint samarbeid med Jon, og kom tilslutt til enighet i hvordan vi ville ha det. Resultatet ble utmerket og søknaden godkjent!

April 2019
F

Fitness Partner om ARKIVISJON Jon Borge Johnsen

Vinterbro
Takstmann til nybygd hus på Oppegård

Kai hjalp oss med befaring før overtakelse av ny tomannsbolig. Han er en svært grundig og profesjonell takstmann. Det var betryggende at han gikk gjennom boligen vår nøye. I tillegg fikk vi mange gode tips og råd som kunne forlenge levetiden på boligen. Disse tipsene tar vi med videre. Anbefales!!

April 2016
N

Norry Long om Kreativ Tømrerservice As

Kristiansand s
Byggesøknad med ansvarsrett på påbygg

Aamodt Taksering og Prosjektering AS har utført jobben med vår byggesøknad svært tilfredsstillende. Dialogen har vært svært god hele veien,og Aamodt Taksering har jobbet veldig effektivt. Prisen var konkurransdyktig. Vi vil anbefale firma på det varmeste.

Okt. 2014
U

UNKNOWN om AAMODT BYGGKONSULT AS

Oppegård
Arkitekt/ teknisk tegning av enebolig

Drekarsvik har internasjonal arkitekterfaring fra flere land; Polen, Tyskland og Nederland i tillegg til Norge. Etter min vurdering en profesjonell og serviceorientert arkitekt som forstår hva en minimumsleveranse er - til kundens beste. Han prøver ikke å overdrive tilbudet og omfanget av jobben for å tjene mer penger, men tenker hva kunden ønsker i stedet. Vi betalte ca en tredel av tilbudene vi fikk fra 2 ulike arkitektkontorer. Anbefales!

Sep. 2013
Ø

Øyvind om DREKARSVIK ARKITEKTKONTOR SZCZESNIAK

Oppegård
Skadetakst/ tilstandsrapport for enebolig i Oppegård

Oppdraget ble gjennomført raskt og rapporten kom etter få dager. Gjennom prosessen var han både behjelpelig og pålitelig. Vi er meget godt fornøyd og jeg kan absolutt anbefale hans tjenester.

Jan. 2013
E

Eirik om Byggmester/Takstmann MNTF Bjørn Aarvik

Oppegård