Planlegger du å renovere kjøkken i Oppegård?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Oppegård. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Oppegård?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Oppegård. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Oppegård

Kjøkkenfornying

1415OPPEGÅRD

Kjøkken fra 1980 som trenger en fornying. Tenker nye fronter, benkeplate og kanskje ny vask. Mulig noe innmat også må byttes. Huset står tom i hele juni. Befaring kan gjennomføres etter 1 juni.

Grendehuset Vellet i Oppegård skal renovere kjøkken

1415OPPEGÅRD

Grendehuset Vellet i Oppegård skal renovere kjøkken. Dette inkluderer fornyelse av alle overflater gulv, vegger, innvendig tak, oppretting av skjevheter, etterisolasjon av ytter og innervegger + 5 cm ekstra på yttervegger, fornyelse av vannavløp på kjøkkenet samt alle elektriske kurser for teknisk bruk, varme og lys. Mulig fornyelse av ytterdører og noen vinduer. Kjøkkenet skal tilpasses storkjøkken oppvasksone i ene delen og matbehandling i andre delen.

Oppussing av kjøkkenbenk

1415OPPEGÅRD

Kjøkkenbenken vår trenger oppussing - det er ingen strukturelle skader, kun flekker og fargeforandringer. Vi vil gjerne at den skal bli mørkebrun igjen.

Kjøkkenrenovering av oppvaskbenk

1415OPPEGÅRD

Nye rør i kjøkkenbenken Muligens flytte/ny vv-bereder til kjeller Opplegg for vaskemaskin Ønsker kun henvendelser fra seriøse bedrifter som ikke slår seg selv konkurs i løpet av prosessen, eller i nærmeste fremtid.

Legge gulvfliser på kjøkken

1415OPPEGÅRD

I dag er det parkett på kjøkkenet. Vi er interesserte i å fjerne parketten og erstatte denne med parkettfliser. 10-15 m2. En mulig flistype er denne: https://www.rightpricetiles.no/tacora-camel-30x150-fliser Kom gjerne på en uforpliktende befaring for å gi et tilbud. Vi bor på Oppegård.

Bytte av kjøleskap, platetopp, stekeovn og motor i ventilator

1415OPPEGÅRD

- Bytte ut integrert kjøleskap med siemens vanlig kjøleskap, inkl kapping av bunnlist osv (ønsker at sideplaten mot benkeplate består) - Bytte ut platetopp med ny - Bytte ut stekeovn med ny - Bytte ut motor og kretskort i røroshetta ventilator - Frakte vekk gamle hvitevarer og deler Nytt kjøleskap, ny platetopp og ny stekeovn ankommer 7.3.

Siste evalueringer
Justering av kjøkken + skifte ut sokkel

Skulle gjerne hatt mulighet til å krysse av på alle valgene over, men den muligheten har man jo ikke. Expert Montering AS utførte arbeidet med topp kvalitet, kommunikasjonen underveis var upåklagelig og vi ble hele tiden holdt informert om uforutsette utfordringer, hva som ble gjort osv. Påliteligheten var også upåklagelig, og effektiviteten var det heller ikke noe å utsette på - full fart hele dagen, nesten som jeg tror de ikke tok seg tid til lunch. Når jobben var utført til perfeksjon forlot de kjøkkenet og tilstøtende områder ryddig og i orden så det bare var for oss å ta i bruk kjøkkenet uten noe ytterligere behov for rengjøring. Profesjonelt utført fra A til Å. Stig Elgsås

April 2020
S

Stig om Expert Montering AS

Oppegård
Montere IKEA-kjøkken

Meget godt utført arbeid med nøyaktig og effektiv montering av IKEA-kjøkken. I tillegg ble det lagt nytt gulv, satt opp kjøkkenplater og byttet gipsplater på vegg. Expert Montering AS er pålitelige, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.

Mai 2019
T

Trond om Expert Montering AS

Oppegård
Oppussing av tomannsbolig

Insta Bygg var et enkelt valg blant alle aktører, da de utmerket seg som meget seriøse og grundige. Prosjektet besto blant annet av totalrenovering av kjøkken, stue, loftsstue, gang, gjestetoalett og skifting av utevegg. Resultatet ble veldig bra, og alle små utfordringer underveis ble utarbeidet og fikset. God kommunikasjon med prosjektleder Miri hele veien og vi kan varmt anbefale de videre. Prosjektet varte lenger enn estimert som eneste minus

Sep. 2017
J

Janecke Merethe Elton om INSTA BYGG AS

Oppegård
Stue/Kjøkken - Oppussing

Ikke noe annet å si en 5stjerner. Profesjonell, kvalitet og nøyaktig jobb til fornuftig pris.

Juli 2017
A

Alexander om PROFF HÅNDVERKER MARINEL DEDIU

Oppegård