Rengjøringstjenester i Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Kragerø

JEANETTE HIHN

4.9 (7)

Vårt firma holder til i Kragerø. Vi tilbyr tjenester innen renhold, malerarbeid, snekkerarbeid og taksering av bolig. Vi stiller høye krav til våre ansatte noe som er meget viktig. Våre ansatte har lang erfaring innen sitt fagområde. Og vi kan forsikre 100% kundetilfredshet og fornøydhetsgaranti.

Juli 2021

Rengjøring - 120kvm - 30.07.2021

"Kommunikasjon med selskapet gikk veldig fint. Bra oppfølging før og under jobben gikk knirkefritt. Vaskejobben ble gjort effektivt og bra. Vi er veldig fornøyde og kan anbefale disse til andre som ønsker vaskehjelp i Kragerø."
C
Christoffer
Oslo
JEANETTE HIHN

AGDER TOTALBYGG AS

5.0 (12)

Agder Totalbygg tilbyr utførelse av alle typer malertjenester til fornuftige priser om det gjelder inn elle utvendige malearbeid. Også snekkerarbeid, flis, belegg, parket, gips, tapesering. Utfører godt arbeid, har gode referanser.

Aug. 2016

Utvask av to hytter i Kragerøområdet

"De stilte mannsterke, fikk jobben gjort effektivt og helt ihht avtale pluss litt til. Veldig fornøyd med kundeservice i for- og etterkant. Jeg kommer til å kontakte dem neste gang for tilsvarende arbeider."
E
Einar
Lommedalen
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 100m2

3770KRAGERØ

Ønsker rengjøring av leilighet på 100 m2 en gang pr mnd. 3 soverom, 1 bad, 1 vaskerom, 1 garderoberom + åpen stue og kjøkkenløsning.

Rengjøringstjenester - 180m2

3766SANNIDAL

Vi trenger hjelp til vask av hus i forbindelse ferie i juli: lørdag 22. og lørdag 29. juli. Helårsbolig

Rengjøringstjenester - 140m2

3770KRAGERØ

Jeg skal leie ut et hus i Kragerø på ca. 140 kvadratmeteri kortere perioder igjennom AIRBnb. Trenger noen som kan vaske og klargjør til neste gjest mellom utleie. Det er snakk om å vaske over flater, bad, kjøkken og vaske opp sengetøy/håndklær samt se over at det er presentabelt til neste gjest.

Rengjøring - 100m2

3783KRAGERØ SKJÆRGÅRD

Vi skal leie ut hytta vår på Tåtøy i Kragerø og trenger å komme i kontakt med noen som kan vaske ut mellom gjestene.

Rengjøring - Boligstørrelse - Annenhver uke

3770KRAGERØ

Vaske huset.

Rengjøring - 130 - Annenhver uke

3766SANNIDAL

Støvsuge gulv og sofa. Vaske gulv og flater. Vaske trapp. Vaske bad. Vaske kjøkken.