Skal du reparere eller montere vedovn i Eidsvoll?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Eidsvoll!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn i Eidsvoll?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Eidsvoll!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vedovn i Eidsvoll

Montere ny vedovn

2080EIDSVOLL

Trenger en sertifisert fagmann til å montere (og utføre kontrollen av) ny 'Dovre Sense 103' vedovn i kjelleren (i gamle leca pipe).

Fjerning av pelletsovn og tetting av hull til pipe

2070RÅHOLT

Den gamle pelletsovnen er plassert i inngangs etasje og trenger å fjernes. Når ovnen fjernes må hullet til pipa tettes forskriftsmessig, trenger fagfolk som kan kan dette. Tar gjerne imot tilbud på tetting av hull pluss frakt av gammel ovn.

Ny peis

2080EIDSVOLL

Har idag en Vision Line C36 peis, bygget i en kasse opp til tak, 1 etg. Denne ønsker vi å bytte ut med et ildsted som er tett. Dagens peis er ikke lukket kretsløp og fungerer således dårlig. Er åpen for valg av nytt ildsted / peis. Dagens pipe skal være av typen Dura Vent HTC 200 mm stålpipe Gammel peis må rives, kasseres forsvarlig og ny peis/ildsted må bygges opp. Forventer pen løsning når ferdig. Løsningen må være komplett og med papirarbeidet/ferdigstillelse

Montering av Aduro 9

2070RÅHOLT

Hei, Skal bytte ut gammel peis og sette inn Aduro 9 vedovn. Gammel peis river jeg selv, men trenger montering av ny vedovn samt det som trengs av monteringstilbehør (utover selve ovnen)

Montering av vedovn

2080EIDSVOLL

Ønsker å bytte vedovn i stua. Trenger da et nytt hull pluss tetting av det gamle. Det er snakk om teglsteinspipe. Ny ovn er like bred og djup som den gamle, men ca 10 cm lavere.

Boring og montering av peisovn i leca pipe

2080EIDSVOLL

Trenger og bore og montere en aduro 9 peisovn i en lecapipe fra 1978. Har røykerør men mangler evt gjennomføring til pipa. Ovn og rør står klar foran pipe.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Fjerning av vedovn og tette igjen

Bra utført.

Jan. 2022
E

Emilie Eirin om HUS & HAGE BENGT RØNEID

Minnesund
Montering av peis

Profesjonell og dyktige fagfolk som kan jobben sin. Peisen som Kai og Leif anbefalte kunne ikke vært bedre👌 Perfekt plassert i stuen, still ren design og utsende,fantastisk utført arbeid iforhold til montering. Vi fikk en komplett og grundig opplæring. Anbefales I sterkeste grad! Verdt å nevne at ingen andre firma klarte å matche tilbud jeg fikk av Kai Nettum. Takk nok engang for fantastisk utført arbeid og service!

Juni 2021
S

Sayed om Kai Nettum

Oslo
Bytte vinduer / Bytte inngangsdør / Kle innervegg med MDF / Rive et par vegger / Fikse vegg / Fjerne teppe / Fjerne vedovn

Oppdrag utført: Totalrenovering av bad, montering av nytt kjøkken, oppgradering av el-anlegget, gulvlegging, flislegging m/varmekabler + downlights i entré, etterisolering av alle kaldvegger, bytte av inner- og ytterdører, montering av smartpanel/MDF på alle vegger, samt bortkjøring av avfall. Jeg har mottatt samsvarserklæringer ifm. snekker-, elektriker- og rørleggerarbeid. -oOo- Daniel er en dyktig håndverker og flink til å finne løsninger. Han synes genuint opptatt av et bra sluttresultat, er tilgjengelig og serviceinnstilt og en god rådgiver. Oppdraget ble utført iht. tidsplanen. -oOo- Jeg er summa summarum veldig fornøyd, og kan trygt anbefale Oslo snekkerservice AS/Daniel til andre.

Jan. 2021
M

Morten om OSLO SNEKKERSERVICE AS

Eidsvoll verk
Fjerne peis, mure igjen

Raskt svar, hyggelig pris og kommunikasjon 😊 kommer til avtalt tid og utfører arbeid som avtalt!

Jan. 2021
K

Kim om NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Minnesund
Nytt pipehull i pipe

Bra kvalitet på arbeidet, kom med tips om forbedring osv. Hyggelige gutter som var effektive, og prisen var bra.

Mai 2020
K

Kenneth andreas om Kai Nettum

Dal
Peisovn (Aduro9.5) Montering

Kai Nettum gjorde efektiv og ryddig arbeid, veldig fornøyd med resultaten. Anbefales!

Mars 2020
K

Kiyasettin om Kai Nettum

Dal
Murer - Innstalere ny vedovn

Har benyttet meg av Kai Nettum og sønn en gang tidligere og glad når jeg fikk tilbud av dem nok en gang. Konkurransedyktige på pris, fint utført arbeid og god kommunikasjon. Kom til avtalt tid og det gikk ryddig for seg. Jeg kan trygt anbefale bedriften til andre som skal innstallere vedovn. Tommel opp og takk for hjelpen!

Feb. 2020
O

Ole Kristian om Kai Nettum

Dal
Montering av vedovn

Paris og en til kom fykende inn, gjorde jobben perfekt i en fei og etterlot huset nesten uten støv! Fantastisk utført!

Nov. 2019
C

Christian om PARIS TZORTZIS

Eidsvoll verk
Fjerning av gammel peis - sette opp vedovn

God kommunikasjon og effektivt og ryddig arbeid.

Mai 2019
C

Christina om PROU BYGG AS

Råholt
Montering av vedovn

Gjort til avtalt tid og pris

Feb. 2018
P

Pål-Åge om Kai Nettum

Eidsvoll