Skal du reparere eller montere vedovn i Sandnes?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Sandnes!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn i Sandnes?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Sandnes!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vedovn i Sandnes

Montering av vedovn og flytting av feieluke

4310HOMMERSÅK

Henting av vedovn på Forus. Montering av ovn og flytting av feieluke.

Peis

4311HOMMERSÅK

Montere ovn og pipe.

Montering peisovn

4326SANDNES

Montering av peisovn, lage nytt hull for røkrør (Mursteinspipe) Vi har Peisovn, og alle deler til montering. Gulvet kommer til å være ferdig med stålplate.

Ny peis/vedovn + murerjobb rundt peisen

4322SANDNES

Vi skal skifte ut peisen/vedovnen med en ny. I tillegg trenger vi å få muret rundt peisen og malt sort, i dag er det steiner/utsmykninger rundt den. Se bilder. Trenger pris på hele jobben, herunder ta ut gammel ovn, mure veggene og male sort, og sette inn ny inkl peis/vedoven. Send gjerne link med ulike vedovner som kan være aktuelle.

Montering av peis , pipe og vegg rundt peis

4327SANDNES

Har en Rais 600 peisinnsats med et glass jeg gjerne skulle hatt montert, trenger alt av materiell rundt selve peisinsattsen. Det må monteres pipe i firkantet stål på utsiden av huset/ på taket 1 etasje i påbygget. Pipen må føres fra det nye taket ned til peisinsattsen rett ved veggen Peisinsattsen må monteres og brannplater monteres rundt og murpusses ønsker gode sider på peisen ikke at den rektangulære kassen akkurat dekker peisinsattser gode karmer rundt. benk ved siden av er også ønsket

Montering av peis

4324SANDNES

Vi har kjøpt vedovn og trenger montering av denne. Det er ikke hull i pipen sa det ikke har vært montert vedovn tidligere. https://www.obsbygg.no/globalassets/productdocumentsfolder2/823052_7090045613870_.pdf?ref=9BDFA6EFFC

Siste evalueringer
Rive peis og sparkle/pusse mur

De er dyktige fagarbeidere som kan jobben. Utførte jobben hurtigst og tilfredsstillende til avtalt pris. Ryddet opp etter seg. Veldig god kommunikasjon.

Aug. 2021
B

Bjørn Helge om PEISKONGEN AS

Sandnes
Montere vedovn Jøtul F371

Alt ble utført i henhold til pristilbud. Montøren var hyggelig og effektiv. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet.

Mars 2021
A

Anders om PEISKONGEN AS

Hommersåk
Montere peisovn

Raskt og godt utført og god kommunikasjon. Kan anbefales på det varmeste.

Des. 2020
M

Maria Elisabeth Smith om GUDMUNDUR RUNAR KRISTMANNSSON

Sandnes
Fjerning av vedovn og sette på brannplater

God kommunikasjon, veldig flinke og hyggelige folk både på befaring og som utførte jobben. Kontaktperson Rune var enkel å komme i kontakt med hvis det var noen spørsmål. Jeg kan trygt anbefale og bruke Andersen & Harestad.

Des. 2020
C

Camilla om MEIK AS

Sandnes
* Fortsatt ledig: Renovering peis

Vi har blandede tilbakemeldinger av Peiskongen. Folkene var hyggelige og kommunikasjonen gikk greit. Men de kom ikke på tiden, og brukte over dobbelt så lang tid på jobben enn hva som var avtalt. Montørene meislet i stuen uten å dekke til, selv om dette var med i tilbudet. De ferdigstilte også hjemme hos oss før de hadde skrudd fast rammen rundt peisen. Da vi flere ganger ga beskjed om ting vi ikke var fornøyd med, kom de å ordnet opp noe. Sluttresultatet ble likevel ikke som forventet, med fargeforskjell i pussingen, to dype hakk i gulvet og vi må male tak og vegger på ny. Vi mener Peiskongen ikke har stilt til forventningene som ble gitt før oppstart, og hadde ikke valgt bedriften igjen.

Des. 2020
I

Ingrid Wathne om PEISKONGEN AS

Sandnes
Tette hull i pipe etter vedovn

Gudmundur tok kjapt kontakt og tilbød å gjøre jobben for en rimelig penge , samt var tilgjengelig med en gang. Topp arbeid , raskt utført null "hassle" Akkurat sånn vi liker det.

Sep. 2020
C

Christian om GUDMUNDUR RUNAR KRISTMANNSSON

Sandnes
Installere ny ovn, tette nåværende hull.

De kom til avtalt tid og gjorde jobben kjapt og effektivt.

Sep. 2020
K

Kim Frode om PEISKONGEN AS

Sandnes
Montere peisovn

Jan Brage er veldig hyggelig, lett å kommunisere med og kvaliteten på arbeidet er veldig bra! Er også veldig fornøyd med prisen jeg betalte for arbeidet. Anbefales!

Sep. 2020
E

Elin om JAN BRAGE MICHELSEN MURERFIRMA

Sandnes
Montere Vedovn

En mann du kan stole på.God kommunikasjon,godt utført arbeid og prisen blei som avtalt :)

Mai 2020
M

Magnar om GUDMUNDUR RUNAR KRISTMANNSSON

Sandnes
Montering av peis/vedovn

Arbeid utført som bestilt. Kjapp respons og god dialog før arbeidet ble påbegynt, og særs god service i forbindelse med at jeg trengte litt ekstra hjelp etterpå. Kan absolutt anbefale Peiskongen AS!

Feb. 2020
E

Edgar om PEISKONGEN AS

Sandnes
Flytte på røykerør i pipe

Jan Brage er kjempe hyggelig å snakke med, ingenting er problem, han stiller opp og gjør jobben kjempe bra. Vi er super fornøyd med arbeidet, anbefales på det sterkeste hvis du trenger hjelp med å forandre noe med tanke på installasjon av ovn/peis

Des. 2019
J

Jan Ove om JAN BRAGE MICHELSEN MURERFIRMA

Sandnes
Murerarbeid

Jeg vil med dette gi min sterkeste anbefaling av Gudmundur Runar Kristmansson. Han er fagmessig meget sterk og har øye for detaljer. Han er såpass erfaren at han vet hva som må gjøres og i hvilken rekkefølge, derav går arbeidet fort og feilfritt. Han gir også svært gode innspill underveis, også utenfor arbeidet han er satt til. Arbeidet er upåklagelig og utføres presist etter avtale. Gudmundur har jobbet med Tre/betong hele sitt voksne liv og var faktisk med på støpearbeidene på m.a Troll-plattformen. Han er omgjengelig og har stor kapasitet slik at han klarer større byggearbeider.

Des. 2019
G

Gunnar om GUDMUNDUR RUNAR KRISTMANNSSON

Sandnes