Skal du reparere eller montere vedovn i Sola?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Sola!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn i Sola?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Sola!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vedovn i Sola

Pusse pipe og montere ovn

4055SOLA

Har en teglstein pipe som jeg ønsker å få slett på alle sider og montere ny ovn. Er gammel puss på sidene som er malt. Det har vært limt belegg med mur mønster utenpå den malte pussen. Ønsker forslag til løsning for å få sidene slette. er det noen murplater som monteres for så å pusse? ovnen som skal monteres er av typen Aduro 9 og det eksiterende hullet i pipen må flyttes opp.

Replace old fireplace with a new one

4050SOLA

Hi, I would like to replace the old fireplace in my apartment with a new one. Could you please give me a price including mva? Thank you.

Fjerning av innervegg og montering av peisinnsats

4058TANANGER

Erstatte/flytte stendere i bærevegg med frittstående spiler og peisovn Se vedlagt tegning som viser tegning før og etter arbeid. Frittstående spiler: Veggen som skal fjernes er en bærevegg. For å gi nok bæring tenker jeg å ha frittstående spiler på den ene siden av veggen, og flytte et par av de opprinnelige stenderne bak peisen. Innbygging av peisinnsats: Materialer kjøpt/ligger klar: peisinnsats (Nordpeis Q34AL, røykrør, 2stk skamolplater (244*122*5cm), 4 stk varmluftventiler, klargjort stålpipe - Montere peisinnsats, inkl. røykrør (se tegning som viser hvor stålpipe kommer ned fra tak) - Omramming m/ brannmurplater (gulv til tak), varmluftventiler - Sparkling og maling

Installere vedovn

4050SOLA

Vi har kjøpt en VisionLine Home s40-3 peisovn, ref. link under. Den skal stå i 2. etasje i hjørnet på vedlagt bilde. Vi har stålpipe og det runde dekselet i taket er Ø45 cm. Ovnsrør, gulvplate etc. leveres av montør. Si fra om dere trenger mer info før oppstart. https://www.obsbygg.no/varme/peisovn/2759988?v=ObsBygg-7090045613979

Montering av teglflis/Limtegl på en peis

4055SOLA

Jeg er i prosessen med å få installert en peisinnsats som er murt opp med brannmursplater. Jeg har bedt om at innsatsen (inkl. ventilene) stikker ca 8 - 10 mm ut, for å legge til rette for eventuell teglsteinflis/limtegl. Innsatsen blir montert slutten av august/september, planen er at flislegging skal forekomme korttid etter. Se bildevedlegg for tegningen av oppsettet. Det er ønskelig med et estimat på å montering av teglflis/Limtegl på en peisinnsats. Samme type tegl som er vist i bildevedlegget. Teglflis/limtegl skal være av ekte teglstein (skåret av vanlig teglstein). Referanse fra tilsvarende prosjekter vil være en fordel.

Installere Aduro 22.3 lux peisovn

4051SOLA

Ønsker å få fastpris på installasjon av Aduro 22.3 lux peisovn. Det finnes i dag pipe hvor det tidligere har vært installert peis. Se bilder vedlagt. Kjøper inn peisen selv.

Siste evalueringer
Montering av peisovn

Kom som avtalt - installerte peisovnen i løpet av 2 timer med alt ryddig og rent etter jobben. Prisen som avtalt

Mars 2021
S

Steinar om PEISKONGEN AS

Tananger
Montere peisovn, bore pipe

Kjapp og fin montering. Gode forslag til gjennomføring før arbeidet.

Jan. 2021
J

Jonas om PEISKONGEN AS

Tananger
Mure opp og omramme/slemme gammel skifer peis.

Veldig profesjonell murer og det ble et pent resultat, til avtalt tid og pris. Murer sikret god dialog under veis for avklaringer av detaljer. Sola mur kan jeg anbefale.

Sep. 2018
j

jess om SOLA MUR AS

Tananger
Montering av peis / peisovn / vedovn

Utførte arbeidet på en god måte til avtalt pris.

Aug. 2017
B

Bernt Tore Djuv om INDUSTRIVEGEN 55 AS

Tananger