Gulvbelegg - Sortland

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legge gulv

8403SORTLAND

Legge 54 kvadrat laminat gulv stue/kjøkken/gang.

* Fortsatt ledig: Garasjen på huset skal bli til en garderobe

8400SORTLAND

Garasjeporten må bort så skal det settes inn en ytterdør isteden. Det skal legges innvendig tak, vegger å på gulv skal det flytes på litt å legges varmekabler og gulvbelegg. Skal også settes inn en innerdør i rommet. Så må det være stikkontakter på veggene. Rommet er ca 25 kvm

* Fortsatt ledig: Legge vinylgulv på 8m3 toalett.

8406SORTLAND

Har et vinylgulv fra Coop obs som trenges å skjæres til rør og avløp og legges på gulv på et våtrom/baderom. Har alt utstyr som er lim, flate, og det som trengs for å smøre limet. Antar jobben tar kort tid hvis du kan dette.

Renovering kjeller

8400SORTLAND

Hadde vannlekkasjen tidligere i vinter og ønsker et overslag på hva prisen blir for å bygge den opp igjen. Den har betonggulv og står nå tom og ferdige tørket. Rom som skal ordnes er Stue, ca 14,6 m2 og soverom, ca 8,4 m2: Skal ha varmefolie under laminat, underlag til laminat, lister og dørstokk. Bod, ca 5,2 m2: Gulvbelegg og underlag til det og lister. Trapp: gammel maling må fjernes og ny påføres. Mulig det er andre ting og evt underlag som må med, så ta det med.

* Fortsatt ledig: Resturering

8400SORTLAND

Etter intregning av vann fra tak er dette nå reparert, men all jobb innvendig gjennstår, Tak, vegg og isolasjon må skiftes ut. I tillegg skal det skiftes(lages) ny ytterdør. Det vil bli behov for snekker samt elektriker. 

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud