Varmepumpe i Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmepumpe i Tromsø

NORD-NORSK ELEKTRO AS

Nord-Norsk Elektro er en elektro- og kraftentreprenør etablert i 2012. Vi skal være en annerledes entreprenørbedrift, hvor vi har og tiltrekker oss de mest kompetente medarbeiderne. Vi har frihet til å søke nye spennende prosjekter innen våre kjerneområder, hvor gjennomføringsevne og samarbeid mellom våre ansatte og kunder, skal sørge for at felles mål og lønnsomhet i prosjektene nås. Hardt arbeid og kvalitetsbevissthet skal gjøre oss markedsledende på kundetilfredshet.

Okt. 2021

Strøm til varmepumpe

"Godt utført arbeid, til avtalt tid og til avtalt pris. Anbefales!"
M
Morten
Kvaløysletta
NORD-NORSK ELEKTRO AS

NABOGUTTEN KENNETH JOHANSSON

April 2021

* Fortsatt ledig: Service av Mitsubishi Varmepumpe

"Meget god jobb gjennomført! Var nøye og grundig. Føler vi har fått «ny» varmepumpe. Har hatt service på varmepumpen tidligere av annen bedrift, og innser nå at tidligere service har vært mangelfull i forhold til denne. Vi er meget fornøyde👍"
Y
Yvonne
Tromsø

ELFLOD AS

Vi leverer Elektroinstallasjon tjenester i Sørnorge i Oslo området samt hele Troms fylke. Vi har alle nødvendige godkjenninger for alle Elektroinstallasjon jobber vi tar på oss.

Sep. 2019

Montering og elektrisk tilkobling av varmepumpe, evt også kjøp.

"Tom Jarle Hansen ved Elflod Hansen har svært ryddig og hyggelig i all kundekontakt. Monteringen var effektiv og nøyaktig slik at resultatet ble svært bra. Jeg visste hele tiden hva jeg hadde å forholde meg til, både resultatet på jobben, prisen og ti..."Se mer
A
Andreas
Tromsdalen
ELFLOD AS

ALLSIDIG TJENESTE AS

Vi utfører salg, montering og service på luft/luft varmepumper. Ved hjelp av et egetutviklet system for dyprens av inne og utedel kan vi rense varmepumpen raskere og mer effektivt med minimal demontering og uten bruk av kjemikalier, kun rent lunket vann.

Aug. 2019

Service på varmepumpe

"Jobben ble gjort raskt og effektivt. Problemet ble formidlet med god kommunikasjon på en forståelig måte. Ble vist god bredde i fagkunnskap og hjelpsomhet."
T
Thomas
Tromsø
ALLSIDIG TJENESTE AS

TOLLEFSEN SERVICE

Mars 2018

Montering av varmepumpe

"Meget godt og pålitelig arbeid. Servicevennlig. Anbefales"
R
Rolf Johannes
Krokelvdalen

MULTI MONTERING AS

5.0 (1)

Vi monterer og utfører service/reperasjon av din varmepumpe.Servicemontør har 6 års erfaring, og godkjent isovator sertifisering.Din varmepumpe bør/skal ha service hvert 2. år. Vi monterer parabol, Viasat/Canal digital.Vi Innehar godkjent sertifisering. For booking/befaring kontakt:post@multimontering.noTlf: 47835055 / 92246333

Feb. 2018

* Fortsatt ledig: Koble fra gass på varmepumpe

"God respons og fikk jobben kjapt gjort."
M
Mona
Tromsø

J M HANSEN INSTALLASJON AS

4.1 (15)

Nov. 2014

Rehabilitering av el-anlegg skifte stikk og brytere nytt sikringskap i utleiedel

"Kom raskt på befaring og fikk tilbud dagen etter befaring. Brukte litt lengre tid på jobben enn forespeilet men gjorde en bra jobb."
Y
Yngve
KVALØYA
Siste registrerte jobber

Service

9020TROMSDALEN

Trenger service og tilstandsvurdering på en Haier varmepumpe. Varmepumpen er i underkant av 10 år gammel, men gir nå veldig dårlig effekt. Tromsdalen.

Tilbud på varmepumpe

9006TROMSØ

Ønsker tilbud på luft til luft varmepumpe. Har nå en Mitsubishi Kirgamine 6,3 kw som er 15 år og skal utskiftes. Ute og innedel skal stå på samme plass som nåværende varmepumpe.

Tilbud på varmepumpe

9006TROMSØ

Ønsker tilbud på luft til luft varmepumpe i bolig på Tromsøya. Vi har en Mitsubishi Krigamine 6,3 kw varmepumpe som er 15 år og ønsker inne og utedel på samme plassering som den gamle som skal fjernes.

Rens av varmepumpe

9105KVALØYA

Vi ønsker oss tilbud på service av varmepumpe, inne og ute.

Kjøp og installering av varmepumpe

9024TOMASJORD

Ønsker godt tilbud på kjøp og installering av varmepumpe i hus på 150 m2.

Service

9104KVALØYA

Varmepumpe montert 2017. Ønsker kontroll/service.