Om
Aktuelt

Schibsted Norge SMB

Schibsted Norge SMB

Mittanbud er en del av Schibsted Norge SMB som igjen er en del av Schibsted Media Group. Schibsted Media Group er en internasjonal mediebedrift med mer enn 8000 ansatte i 22 land. I Schibsted Media Group finner vi virksomheter innen markedsplasser, mediehus og vekstselskaper.

Andre selskaper og tjenester innen Schibsted Media Group:


MinBolig

MinBolig er en inspirasjonsside for deg som eier egen bolig. På MinBolig kan du også få informasjon om akkurat din bolig, hvilke tiltak som anbefales på kort og lang sikt samt hvordan dette påvirker din energibruk.


Les mer om MinBolig


Varmepumpe123

Varmepumpe123 gjør det enkelt for deg å finne riktig varmepumpe til boligen din, levert og montert av sertifiserte varmepumpeleverandører. Beskriv ditt behov, så setter varmepumpe123 deg i kontakt med flere dyktige leverandører av varmepumper.


Les mer om Varmepumpe123.no


FINN.no

FINN.no er velkjent for de fleste nordmenn og er Norges største markedsplass. På FINN selger både bedrifter og privatpersoner nye og brukte gjenstander, biler, båter og boliger.


Les mer om Finn.no


VG

VG er i dag kjent for mer enn papiravisen. Tjenester som VG.no, VG+, VGTV og VGLIVE er alle en del av mediehuset VG. VG leses av mer enn en million nordmenn daglig enten gjennom papiravisen, nettavisen eller mobilutgaven. E24 Dine Penger som leverer nyheter om økonomi og finans er også en del av mediehuset VG.


Les mer om VG


Aftenposten

Den oslobaserte avisen Aftenposten ble opprinnelig lansert under navnet Christiania Adresseblad i 1860. Allerede året etter ble navnet endret til Aftenposten. Aftenposten er i dag den største daglige avisen i Norge.


Les mer om Aftenposten


Bergens Tidende

Bergens Tidende, også kjent som BT, er Vestlandets største mediehus.


Les mer om BT


Fædrelandsvennen

Mediehuset Fædrelandsvennen er for Sørlandet hva BT er for Vestlandet.


Les mer om Fædrelandsvennen


Stavanger Aftenblad

Mellom Bergen og Kristiansand finner vi Stavanger med det tradisjonsrike mediehuset Stavanger Aftenblad.


Les mer om Aftenbladet


Lendo

Hver dag hjelper Lendo folk med å refinansiere kredittkort, forbrukslån og smålån. De kan også hjelpe hvis du skal låne nye penger og ønsker å sikre deg lavest mulig rente på et nytt forbrukslån. Det gjør de ved å sende din søknad til over 15 banker som konkurrerer om å gi deg de beste vilkårene. Du velger selv det lånet som passer deg best.


Les mer om Lendo


KickBack.no

KickBack.no er et online lojalitets- og cashback-konsept hvor brukerne sparer penger på hvert kjøp. Så når du gjør ditt neste kjøp av et elektronikkprodukt eller en ferietur kan du ved å benytte KickBack.no få penger tilbake!


Les mer om KickBack.no


Let’s deal

Er du ute etter å gjøre en god deal er Let's deal nettsiden for deg. Her legges det daglig ut gode tilbud til forbrukere fra et stort nettverk av samarbeidspartnere.


Les mer om Let’s deal


Prisjakt.no

Prisjakt er tjenesten for deg som ønsker å sammenligne produkter og priser på produkter du vurderer å kjøpe. Prisjakt samarbeider med store nett- og fysiske butikker.


Les mer om Prisjakt.no


Schibsted Vekst

Schibsted Vekst AS er et selskap innen Schibsted Media Group. Schibsted Vekst identifiserer og investerer i norske oppstarts- og vekstselskaper.


Les mer om Schibsted Vekst


Servicefinder

Servicefinder er Mittanbud sitt svenske søsterselskap og tilbyr mye av det samme som Mittanbud til svenske forbrukere. Men Servicefinder kan også passe fint til deg som er norsk med feriested i Sverige.


Les mer Servicefinder eller besøk dem på Facebook