Privatperson
Referanser

Gir uteområdet en makeover

Gir uteområdet en makeover

Da Julie Frich og familien skulle oppgradere uteområdet var det viktig med håndverkere med erfaring og gode resultater bak seg. Valget falt da, ganske enkelt, på Spydeberg Byggentreprenør.

– Da vi skulle oppgradere uteområdet og male huset, så la vi ut jobben på Mittanbud. Vi fikk inn flere tilbud og hadde tre firmaer på befaring. Det var Spydeberg Byggentreprenør som ga det klart beste inntrykket, så valget falt på dem, forteller Julie.

Hun møter oss ute blant gravemaskiner, planker og det som snart kan kalles en splitter ny terrasse. Sammen med Kai Dahl i Spydeberg Byggentreprenør har hun nettopp fullført en befaring av det pågående prosjektet. At de har valgt rett håndverker til jobben råder det lite tvil om. – Hittil har vi vært veldig fornøyde med jobben de har gjort. De har levert bra og vært enkle å samarbeide med, konstaterer Julie.


Skal du bygge platting? Les ekspertenes beste tips!


Gir uteområdet et ansiktsløft


«Prosjekt uteområde» hos familien Frich kom, som sagt, til live gjennom Mittanbud, og skal gi uteområdet til familien et skikkelig ansiktsløft før sommeren. – Her skal vi bygge tre nye terrasser, rekkverk og noen blomsterkasser. Vi skal også planere og heve plenområdene og legge ny plen, i tillegg til å vaske og male huset, forteller Kai, mens det bæres og kappes planker i stor stil.

Gravemaskinene er allerede i full gang med planering av hage og det er tydelig at dette er et prosjekt som de trives med, Kai & co i Spydeberg Byggentreprenør. – Dette er et typisk prosjekt som vi ønsker og som ligger midt i gata for oss, forteller Kai.
Jungeltelegrafen er gull verdt


Med flere vel utførte oppdrag og fornøyde kunder bak seg, og lovord som god kommunikasjon, ryddig og god kvalitet på Mittanbud, kan man trygt si at man aldri skal undervurdere effekten av et godt rykte. – Den beste motivasjonen vi får, det er jo når vi har fornøyde kunder. Vi får jo flere jobber når jungeltelegrafen går, blant venner og kjente. Det er dette vi i Spydeberg Byggentreprenør jobber etter, i hvert eneste oppdrag vi har, forteller Kai.

Kunden selv, Julie, virker også begeistret og kan trygt bekrefte at late sommerdager utendørs er noe familien ser frem til når prosjektet står ferdig. – Vi gleder oss veldig til å se resultatet og å kunne ta uteområdet i bruk, forteller hun.