Siste evalueringer (182)

Montere takstige

Kunne gjøre jobben kort tid etter befaring. God kommunikasjon underveis og bilder av arbeidet når det var ferdig da jeg ikke var hjemme. Anbefales.

Cecilie, Drammen, 22. juni 2022

Takshingel

Augestad Tak & Fasade gjorde en utmerket jobb med skifte av 50 kvm takshingel, nye takrenner m/forkantbord, nye taksperrer osv på en utebod. De fant noe råte (noen andre firmaer tilbød ingen utskiftning av gammel shingel og mente man bare kunne legge nytt oppå det gamle. Veldig glad jeg ikke gikk for de tilbudene) Augestad tok bilder av råten og sendte meg - og fikset problemet. Alt i alt - kjempefornøyd. De var hyggelige, presise, effektive, ryddige og proffe. Absolutt et firma å anbefale. Takk for jobben!

Berit, Borgen, 26. april 2022

Legge ny shingel på tak

Det var en fullstendig utskifting av tak og jobben ble gjort utmerket bra. Jobben ble ferdig på 6 dager. Veldig fornøyd med hvordan taket nå ser ut og det er 10 år garanti på jobben, så det er jeg også fornøyd med. Nye beslag rundt piper og på sidene. Det var også god kommunikasjon mellom oss. Anbefaler dette firmaet. 👍🏽👍🏽.

Marius, Bødalen, 7. mars 2022

Reparere råte i takstoler

Raskt, effektivt, selvgående, god kommunikasjon, profesjonelt utført arbeid, hyggelig pris på ekstra arbeid da det som forventet ble oppdaget mer råte enn først antatt. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Amund, Reistad, 5. jan. 2022

Bytte takrenne

Litt forsinket pga korona, men jeg fikk god informasjon underveis. Kom til avtalt tid og byttet takrenna på noen få timer. Kvaliteten på arbeidet kan jeg ikke si noe om da det er litt langt opp, men med ti års garanti så regner jeg med at det er godt utført. Augestad kan anbefales.

Jo, Gjettum, 17. des. 2021

Bytte vindskier på enebolig

Pent utført jobb i henhold til avtale. Avklarte kvalitet på arbeid ut fra bekymring fra kunden på en detalj av jobben, og justerte løsning kostnadsfritt etter utført oppdrag, for å gi kunden trygghet.

Svein, Spikkestad, 14. okt. 2021

Skifte vindskier

Kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og ryddig. Enkel og god kommunikasjon. Veldig fornøyd med dette firmaet.

Bjørg, Gjettum, 24. aug. 2021

Nye vindskier og vinduskarm på garasje

Jeg er veldig fornøyd med både kommunikasjon, effektivitet og resultat. Har benyttet firmaet to ganger og kan anbefales.

Ingeborg, Lier, 31. juli 2021

Montere beslag og pipe-hatt

Solid og god oppfølging på gjennomføring. Ikke de billigste, men problemfri leveranse har også en verdi.

Bent, Oslo, 2. juli 2021

Skifte takskjegg,vannbord,takrenner og nedløpsrør

Bra: Jobben ble utført som avtalt. Bra kommunikasjon ang eksisterende feil oppdaget i forbindelse med oppdraget.

Igor, Asker, 3. april 2021

Tak

Kjempe fornøyd med hele jobben👍.

Muhammad, Oslo, 20. jan. 2021

Tette igjen pipe på taket

Veldig hyggelig å ha med å gjøre. Gjorde jobben raskt og til under avtalt pris som er pluss. Fikk tilsendt bilder av utført arbeid. Fikk også med garanti og jeg anbefaler å bruke dem.

Imran, Oslo, 19. jan. 2021

Pipehatt,pipebeslag.

Personen som gjorde jobben var meget hyggelig, utførte jobben eksemplarisk og ryddet opp etter seg og tok med seg at som skulle kastes. Disse kan jeg vurdere å bruke igjen.

Allan, Sande i vestfold, 1. jan. 2021

Skifte noen utvendige lister på tak

Augestad gjorde en mindre jobb på taket vårt. Alt fungerte godt underveis og resultatet ser svært bra ut. Arbeidet ble profesjonelt utført til avtalt tid og pris og kommunikasjonen underveis var god. Augestad anbefales.

Geir, Eiksmarka, 8. des. 2020

Montere snøfangere på tak

Rask kommunikasjon i forkant av jobben. Effektivt og profesjonelt utført arbeid. Og ikke minst veldig hyggelig! Anbefales på det varmeste.

Erik, Oslo, 19. nov. 2020

Lekkasje ved pipe

God kommunikasjon, rask, tillitsskapende og konkurransedyktig. Kan anbefales!

Lars, Oslo, 8. nov. 2020

Utbedre utvendig tak

Veldig fornøyd med Augestad tak og fasade AS. God kommunikasjon hele tiden, med bilder og oppdatering på dagens arbeid. Ingen utgifter som ikke var avtalt. Ryddig rundt huset hele tiden, og strøkent når jobben var ferdig. Vi kan anbefale dette firmaet.

Kirsti, Kongsberg, 6. nov. 2020

Vannskade på halv-valmet garasjetak m/takstein.

Augestad var et ryddig og fint firma å ha med å gjøre. God kommunikasjon under veis. Kan anbefales.

Bjørn, Stabekk, 6. okt. 2020

Skifting av takrenner og nedløp

Gjennomførte jobben raskt og effektivt. Anbefales.

Arnfinn, Oslo, 6. okt. 2020

Bytte vindbord/vindskier,sjekke tak/bytte noen takstein,sette opp en takrenne

Det ble lagt takstein, satt opp nye vindskier, vannbord og snøfangere på hovedtak og garasje. I tillegg ble det nytt pipebeslag og lufteventil. Tak på uthus ble vasket og malt. Det var veldig god kommunikasjon under veis. Arbeidet ble utført effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet.

Lise, Lierskogen, 28. sep. 2020

Bytting av vannbord

Veldig ålreite håndverkere. Kjappe og leverte ett godt resultat. Trengte heller ikke ha meg hjemme under jobben, som var veldig greit da vi hadde en litt nervøs hund hos oss. Var også blant de desidert billigste tilbudene vi fikk.

Martin, Oslo, 16. sep. 2020

Skifte vindskier tak

God kommunikasjon både i forkant av og underveis i prosjektet. Arbeidet omfattet legging av ny takstein, utskifting av deler av undertak, beslag til pipe, vindskier og noe malerarbeid. Jobben ble utført effektivt, ryddig og nøye. Vi er veldig fornøyde!

Jennie, Høvik, 16. juli 2020

Taktrinn og platting til skorstein,snøfanger

Arbeidet ble utført som avtalt og resultatet er utmerket.

Pål, Oslo, 26. mai 2020

Utredning og reparasjon av tak

Godt arbeid, ryddig og god kommunikasjon, god pris.

Henning, Oslo, 20. mai 2020

Reparere-beslag løsnet på gesims

Utførte jobben som avtalt.

Torbjørn, Oslo, 17. mai 2020

Bytte vannbord,vindskier og montere beslag.

Byttet vindskier og vannbord med beslag. Effektivt og profesjonelt utført. God kommunikasjon hele veien. Kan anbefales!

David, Oslo, 5. mai 2020

Ny panel på en yttervegg og takstein på inngangsparti.

Strålende fornøyd på alle punkter! Suverent resultat.

Ole, Oslo, 27. april 2020

Nødvendig oppgradering av tak

Fikk mange på besøk men Augestad var en av få som faktisk klatret opp på taket under befaring. Tok bilder og viste oss. Fortalte hva han ønsket å gjøre. Ga fastpris som var blant de gunstigste (dog ikke billigst). Fikk jobben fordi han framsto tillitsfull, pålitelig og kompetent. Signerte kontrakten raskt, hadde god kommunikasjon underveis og arbeidet ble utført i henhold til avtalen. Ba oss ta kontakt om det skulle dukke opp noe i etterkant. Taket ser vakkert ut og vi gleder oss til tørt loft framover. Anbefales videre.

Tommy, Oslo, 8. april 2020

Reperasjon/skifte av tak pga vannlekasje

Vi brukte Augestad tak og fasade til å fikse vannlekkasje rundt pipe. De var veldig profesjonelle og gjorde jobben raskt. Kan absolutt anbefale de til andre.

Jon, Kolsås, 2. april 2020

Lekkasje torvtak

Effektivt utført. God kommunikasjon underveis. Anbefales på det varmeste.

Marita, Jar, 1. april 2020

Skifte av ytterpanel

Augestad rev og byttet ytterpanel på rekkehus på en rask, effektiv og profesjonell måte. Oppfølgning og kommunikasjon underveis fungerte veldig bra.

Stian, Oslo, 1. april 2020

Skifte ødelagt karm på tak

Augestad utførte en takreperasjon for oss. Vi er svært fornøyd med jobben, som ble utført raskt, og til avtalt tid og pris. Anbefaler denne bedriften!

Åshild, Oslo, 23. mars 2020

Utett tak - hastejobb!

Augestad Tak og Fasade gjorde en veldig god og effektiv jobb hos oss med utbedring av taket. God kommunikasjon underveis, raske og hyggelige folk. Veldig fornøyde med alt!

Birte, Oslo, 13. mars 2020

Fuktskader på taktro med shingel på kryploft deler av bolig

Punktlig, hyggelig, faglig dyktig og ryddig til en fornuftig pris. Kan anbefales på det varmeste! Måtte bytte store deler av taket på mitt hus (ca. 100 kvm over kryploft utleiedel). Meget god oppfølging av Augestad gjennom hele prosjektet og fikk som avtalt tilsendt bilder gjennom hele prosessen.

Annick, Oslo, 10. mars 2020

Skifte av loftsvindu i saltak på bygård

Godt gjennomført jobb, enkel og målrettet problemløsning og dialog.

Andreas, Oslo, 9. mars 2020

Bytte tre pipebeslag

Pålitelig, ryddig og slik man vil at håndtverker skal opptre. Meget fornøyd!

Sigurd, Oslo, 5. feb. 2020

Befaring av tak

Befaring av tak på rekkehus med fire boenheter, resulterte i bytte av taket i sin helhet. Meget god oppfølging av Augestad gjennom hele prosjektet, til alle fire kundene i prosjektet. Gode, faglige anbefalinger underveis, dokumentasjon av arbeid utført og fremdrift tilsendt via bilder. T. O. M. Utrykning midt på natten, da vær og vind gjorde at presenninger var i ferd med å løsne. Topp service! Pålitelighet, ryddighet og kvalitet tvers igjennom, til en fornuftig pris. Anbefales!

Erik, Eiksmarka, 12. jan. 2020

Lekkasje rundt takvindu på bad

Vi har vært veldig fornøyd under hele prosessen. God kommunikasjon, kommer til avtalt tid, rydder alt og har vært veldig effektive. Kan absolutt anbefales.

Trude, Blommenholm, 25. nov. 2019

Tette lekkasje under takvindu

Utrolig raskt og effektivt alt sammen. Arbeidet utført som avtalt, både på tid og på pris. Ikke i tvil om hvem jeg kontakter dersom tilsvarende noen gang skulle oppstå.

Hans, Oslo, 22. nov. 2019

Tette et tak med lekkasje

Utbedring av vannlekkasje på tak av 2-mannsbolig. Meget ryddig, kjapp løsningsorientert og kompetent aktør. I tillegg til gode forslag til løsninger, dokumenteres alt arbeid underveis med bilder slik at vi ser hva som er gjort. Holdt alle avtaler og dersom de skjønte at de ville være noen minutter forsinket til en avtalt tid, ringte de og ga beskjed. Det er det ikke alle som gjør! Kan anbefales 100%.

Fotograf, Oslo, 19. nov. 2019

Skifte vannbord og vindskier på hus

Bra firma, ryddig og lett å forholde seg til.

Astrid, Oslo, 11. nov. 2019

Tette åpning i tak og bytte råtne taksperrer på balkong

Arbeidet ble utført perfekt, raskt og med god kommunikasjon underveis. Vi hadde avtalt en fastpris for arbeidet, men da de var ferdige slo Augestad av på prisen fordi arbeidet tok kortere tid enn antatt. Bedriften er meget ærlig, hyggelig og de anbefales på det varmeste!

Henriette, Drammen, 5. nov. 2019

Reperasjon av tak/pipe - lekkasje

At det er 10 års garanti på jobben, viser seriøsiteten og kvalitet på jobben som ble gjennomført fra start til slutt. Selv om det blir forsinkelser underveis på grunn av mye dårlig vær, er vi kjempefornøyde. Både ift rådgivning, pålitelighet, ryddighet og ikke minst god kommunikasjon underveis. Et proff firma som att på til ga avslag på pris pga forsinkelser. Totalt sett kjempefornøyd!

Nina, Svelvik, 30. okt. 2019

Reparasjon på tak på enebolig

Augestad gjorde jobben raskt og effektivt. Vi fikk tilsendt bilder av arbeidet som ble utført underveis. Vi er meget fornøyd med dette firmaet.

Roger, Krokstadelva, 29. okt. 2019

Tak,lekkasje langs pipe

Møtte til avtalt tid. Ryddet etter seg. Jobben ble gjort mens jeg var på jobb men Augestad sendte bilder under veis. Gir også 10 års garanti på arbeidet.

Rehman, Oslo, 28. okt. 2019

Vann lekasje langs pipe

Kom til avtalt tid, lekkasje funnet og utbedret kjapt. God og hurtig kommunikasjon underveis. God kvalitet på utført arbeid. Anbefales.

Jarl, Drammen, 27. okt. 2019

Finne og tette lekkasje

Bedriften har gjort en solid jobb med å tette taket og sette på nye israfter. Alt etter avtale. De var meget ryddige, tok med seg alt avfallet uten å spørre, noe jeg ikke kan huske andre firmaer har gjort. Anbefales!

Roger, Kongsberg, 25. okt. 2019

Tetting av pipe

Raskt og effektivt arbeid.

Dev, Asker, 23. okt. 2019

Snøfangere installasjon

They had the job done on time with good quality. They are also very patient in communication.

Wenjie, Reistad, 21. okt. 2019

Bytte av knuste takstein

Bra kommunikasjon gjennom hele prosessen og effektiv og god gjennomføring av jobben. Ryddet opp og tok med avfall. Anbefales.

Atle, Lier, 15. okt. 2019

Snøfanger,takrenne,stigeoppheng og trinn

Jeg vil gjerne anbefale Augestad. De har lagt tak hos meg, beslag, takrenner, pipehatt og mye mer. Tatt bilder underveis og bidratt til et tett tak og kommet med gode forslag til løsninger. Jeg bruker dem gjerne igjen om det skulle være nødvendig. Ryddige, effektive og pålitelige. Lillian Langgaard.

Lillian, Gullaug, 4. okt. 2019

Snøfanger

Veldig bra arbeid og god service, til avtalt pris og tid.

Marius, Blommenholm, 4. okt. 2019

Blikkenslager

Seriøst firma som utførte arbeidet i henhold til avtale. Prisen var etter min mening meget god. Jeg hadde en tak lekkasje som ble reparert raskt og effektivt. Dette fortjener 5 stjerner i min bok, bedre blir det ikke. Hilsen Endre (Asker).

Endre, Asker, 27. sep. 2019

Montere snøfangere på garasjetak

Veldig bra kommunikasjon både før/under og etter arbeidet. De byttet noen takstein og renset takrennene uten at det var avtalt på forhånd og uten tillegg i prisen - det er bra service! :-) De fant også en annen feil som de gjorde oss oppmerksom på. Anbefaler Augestad Tak og Fasade - alt er gjennomført veldig pålitelig og ryddig! :-).

Lotte, Asker, 23. sep. 2019

Tetting av tak

Jobben ble utført raskt og effektivt. De holdt avtaler og vi hadde god kommunikasjon underveis. Det er litt vanskelig for meg å vurdere kvaliteten på arbeidet siden jeg selv ikke tør å gå opp på taket, men jeg stoler på at de har gjort jobben profesjonelt og med kvalitet. Taket er tett! De fjernet også et reir i pipa i tillegg til hovedoppdraget. Jeg anbefaler disse gutta på det sterkeste!

Andreas, Asker, 10. sep. 2019

Reparere liten taklekasje

Super fornøyd, tilliten til håndtverkersbransjen fikk seg et løft her! Topp utført arbeid, bilder underveis og umiddelbar feedback på eventuelle issues. Kan varmt anbefales!

Jan, Høvik, 4. sep. 2019

Bytte ødelagt taksten.

Veldig bra utført jobb til en veldig fin pris. Anbefales! ! !

Tom, Røyken, 1. sep. 2019

Reparasjon av skader ved gradrenne og montering av snøfangere

Arbeidet utført til avtalt pris. God kommunikasjon underveis. 10 års garanti på arbeidet.

Tor, Vestfossen, 29. aug. 2019

Montere snøfangere ca 12m huset har takstein og det er 1 etj

Dem kan jeg anbefale på det sterkeste fikk pris men jobben ble litt mer en regnet med men jeg fikk det for samme pris og bra kommunikasjon under arbeide.

Rolf, Heggedal, 27. aug. 2019

Skifte av takrenne og lufteventil på taket.

Jobben ble veldig bra utført og var raskt levert. Mange takk for vel utført jobb. Jeg kan trygt anbefale Augestad Tak og Fasade for tilsvarende oppdrag. Mvh Magne Bjørke.

Magne, Bærums verk, 22. aug. 2019

Pipehatt inkludert montering

Raskt utført befaring og montering til pris som var lavere enn først estimert. Kan absolutt anbefales!

Magne, Blommenholm, 20. aug. 2019

Skifte noen takstein

Veldig fornøyd med både arbeidene og tilbakemeldinger fra Augestad. Montør kom på bestilt tid og var effektiv og hyggelig. Bruker gjerne Augestad igjen.

Michele, Haslum, 12. aug. 2019

Legge pipehette på tak.

Meget godt fornøyd. Augestad Tak og Fasade satte på pipehette samt gjorde andre utbedringer på taket. Augestad utmerket seg med pålitelig og rask utføring av oppdraget, samt svært god kommunikasjon under hele prosessen. Augestad kom også med forslag til andre fornuftige tiltak som ikke stod i det opprinnelige anbudet. Vi kommer til å benytte Augestad til fremtidige oppdrag.

Morten, Oslo, 8. aug. 2019

Reperasjon/ bytte av takrenne + montering pipehatt

Raske til å få ting gjort som avtalt. Anbefales.

Morten, Krokstadelva, 15. juli 2019

Montere snøfangere

Jobben ble utført på avtalt tidspunkt. Veldig bra. Noe kort betalings frist. 3 dager etter at jobben var ferdig.

Jack, Hønefoss, 10. juli 2019

Taksjekk og bytte et par knuste takstein

Bra og rask tjeneste.

Geir, Kongsberg, 10. juli 2019

Sjekke og skifte ødelagte takstein i et sameie med 4 rekkehus

Flott arbeid til avtalt pris .

Ann, Kongsberg, 10. juni 2019

Bytt takrenner

Bra utført iløpet av avtalt tid.

Leif, Gullaug, 9. juni 2019

Blikkenslager til tetting rundt pipe

Jeg trengte blikkenslager for tetting rundt piper i forbindelse med nytt tak. Firmaet svarte utrolig raskt på alle henvendelser og møtte opp nøyaktig som avtalt. Fra første henvendelse til utført jobb tok under en arbeidsuke, inkludert oppmøte for måling, produksjon av beslag og montering. Ekstremt effektivt. Resultatet ble veldig bra, og prisen var konkurransedyktig. Hadde vært lett om alle firmaer var som dette. Anbefales varmt!

Erik, Slependen, 7. juni 2019

Bytte ut planker på husvegg. snekker.

Kjapt og bra levert.

Paal, Oslo, 4. juni 2019

Blikkenslager - ca 6m takrenne

Kjapt og bra levert.

Paal, Oslo, 4. juni 2019

Montere snøfangere på tak til enebolig

Alt ble som avtalt, både tidspunkter, arbeide som ble utført og pris. Kan anbefales.

Tor, Slemmestad, 24. mai 2019

Reparere takrenne

Ryddige og kjappe og gjorde jobben slik vi var enige om.

Ola, Billingstad, 20. mai 2019

Takskifte komplisert tak

Takker ledelsen og fagarbeidere og gir masse ros "BEST OF BEST" med karakter UTMERKET på alt: kommunikasjon (muntlig,mail, sms, med bilder); detaljert pristilbud (ved ekstra komplikasjoner gis beskjed); fagkunnskap, erfaring, nøyaktighet, pliktoppfylling, ryddighet, ansvar, imøtekommenhet; selv om de jobber på to prosjekter eller når de venter på materialer, gir de beskjed når de kommer; velger kvalitets materialer; verdens hyggeligste håndverkere Robert, Arturus og Vytautas! Robert (sjefen) tok vare på meg som kunde, kjempe flink til å se verdier i gratis befaring, gi riktige opplysninger og gode råd, kommunisere underveis, er imøtekommende og hyggelig. Fantastiske mennesker. God service.

Jelena, Hokksund, 20. mai 2019

Takstein falt av

Veldig lett å kommunisere med. Profesjonelt utført arbeid.

John, Oslo, 16. mai 2019

Tetting av liten vannlekasje i tak.

Kort sagt, veldig bra fra begynnelse til slutt. Ikke noe negativt å bemerke. Jeg er kjempefornøyd.

Tony, Oslo, 13. mai 2019

Reparasjon/ mangler takstein

Anbefales. Gjort jobben uten hodepine :).

Mamad, Oslo, 11. mai 2019

Kledning terrasse

Vi er fornøyde med ny terrasse og nye bærebjelker. Veldig god kvalitet på alle minste detaljer. Anbefales!

Igor, Oslo, 23. april 2019

Lekkasje fra utettheter rundt pipen.

Topp utføring fra a til å.

Nicolai, Lier, 12. mars 2019

Taktekking og diverse takarbeid (pipebeslag,nedløp og takrenner) + noe arbeid med kledning

Ble gjort i henhold til tilbud og pris. Var enkelte ting som ikke ble gjort helt som forventet, men dette ble ryddet opp i i etterkant uten noe diskusjon:).

Stian, Nordre frogn, 7. mars 2019

Skifte vindskier på enebolig

Valgte bedriften pga mange gode omtaler fra andre. Pris var også bra men ikke avgjørende her. Veldig flink til å kommunisere , svarte raskt på meldinger. Det ble gjort tillegg på jobben da Augestad påviste mangler som burde utbedres. Var veldig enig med han og fikk en god pris på tilleggsarbeidet. Det var til tider 3 mann i arbeide og alt gikk rolig for seg og de var flinke til å rydde hele tiden! Kvaliteten på arbeidet er det ikke noe å si på og jeg forstår alle de gode omtalene Augestad har fått! Jeg ble veldig glad over å se at alt ble skikkelig utført og at de var profesjonelle i det meste. Jeg kan med beste samvittighet anbefale Augestad til din neste jobb!

Carl, Oslo, 25. feb. 2019

Montere snøfangere på tak

Ryddighet i avtale og kommunikasjon. 10 års garanti på arbeidet. Svært fornøyd.

Sidsel, Nøtterøy, 10. jan. 2019

Blikkenslager tette tak

Godt fornøyd med jobben. Pålitelig og profesjonell i forhold til avtaler og kommunikasjon.

Richard, Hvalstad, 12. des. 2018

Bytte takrenner og nedløp

Fullførte jobben godt etter avtale, men skulle samtidig komme med tilbud på oppussing av fasade. Det tilbudet kom aldri.

Øystein, Drammen, 29. nov. 2018

Legge beslag på pipe

Strålende folk - vennlige og proffe. Anbefales på det varmeste.

Eivind, Oslo, 28. nov. 2018

Montering snøfanger garasjetak

Jobben ble utført raskt og effektivt! Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. De var lette å kommunisere med, og svarte alltid raskt på mine forespørsler. Resultatet ble veldig bra, og prisen som avtalt på forhånd:) Kan anbefale Augestad Tak og Fasade.

Oddbjørn, Spikkestad, 6. nov. 2018

Utbedring av skade ved ventilasjonshatt

Effektiv bedrift med gode priser. Skiftet hele taket på huset på veldig kort tid.

Karin, Oslo, 5. nov. 2018

Snøfanger på villa

Vanskelig for meg som legmann å si, men jeg synes vi betalte vel mye i forhold til den korte tiden arbeidet tok. At den første fakturaen kom på over 97000 var overraskende. Jeg kunne ikke godta dette fordi den ikke var tilstrekkelig spesifisert. Når jeg en gang selger huset må jeg kunne dokumentere hva som er gjort. Det ville ikke være mulig med den regningen vi fikk. Det endte med at vi betalte 82000, men jeg tror jeg velger et annet firma neste gang.

Ernst, Slemmestad, 23. okt. 2018

Hei, Når det gjelder faktura på 97.000,- som var en faktura feil og som du umiddelbart fikk en kredit nota på (samt fikk gratis maling av vindskier pga dette ) så var vel ikke det så stort og klage over. Samt Du hadde flere på befaring før vi fikk oppdrag. Dere ønsket og få jobben raskt utført og det gjorde vi , så synes det er litt kjedelig og få denne tilbake mld i etterkant av utført jobb, når du var veldig fornøyd når vi var ferdig. Augestad

AUGESTAD TAK OG FASADE AS 23. okt. 2018

Skifte vindskier,vannbord og beslag

Arbeidet ble raskt utført som avtalt, fikk god informasjon underveis.

Ola, Spikkestad, 22. okt. 2018

Ny takshingel

Augestad skiftet takshingel, og sveisepapp på garasje og veranda. Arbeidet ble utført i henhold til plan og budsjett. Jeg ble informert om arbeidet underveis i prosessen. Arbeidet ble utført ryddig og ordentlig på alle måter. Jeg kan varmt anbefale Augestad. Mvh Rune Paulsen, Oslo.

Rune, Oslo, 28. sep. 2018

Ferdigstilling av tak

Godt utført arbeid. Profesjonelle folk. God kommunikasjon hele veien. Veldig fornøyd!

Nina, Båtstø, 20. sep. 2018

Utbedring av tak (takstein,snøfangere,mønebånd) etter snørik vinter

Gjorde jobben innenfor rimelig tid. Ryddige og effektive håndtverkere.

Stein, Kongsberg, 29. aug. 2018

Snøfanger

Montering av snøfanger var kjapt utført arbeid. Prisen var veldig bra. Veit ik resultatet før vinteren kommet. Ser bra ut. Minus for at regningen dem sendte hadde utrolig kort forfallsfrist bare på 2-3 dager når det er snakk om sum over 20000kr. Ellers fornøyd!

Kristine, Vikersund, 6. aug. 2018

Fjerning av is fra takrenner og måke taket

Augestad Tak og Fasade anbefales med det sterkeste. Robert og teamet hans er i toppklasse!

Sunny, Kongsberg, 23. mars 2018

Reparasjon av tak

Veldig godt fornøyd. Pris som avtalt. Raskt og etter det jeg kan bedømme, godt utført arbeid. God kommunikasjon hele veien fra tilbud til ferdigstillelse. Flinke og fine folk.

Martin, Haslum, 23. feb. 2018

Luftehatt fiks på tak med aspest

Rask respons og oppgaven utført som forventet.

Viktor, Oslo, 7. feb. 2018

Fiksing av beslag på pipe

Tok raskt kontakt, foretok en grundig befaring på loft og tak før pristililbud og ferdigstilte ny lufteventil innen en uke.

Bente, Oslo, 9. des. 2017

Utskifting av takrenner og noe reperasjon av takskier

Godt utført arbeid- effektivt, raskt - pris og tid som avtalt. Anbefaler gjerne!

Caroline, Kongsberg, 24. nov. 2017

Reparasjon av pipe

Dette firmaet kan anbefales. Kommer som avtalt, raske og effektive. Godt utført arbeid.

Irene, Oslo, 1. nov. 2017

Bytte takdekke

Veldig godt fornøyd med jobben Augestad utførte. Byttet takpapp og la beslag på gammelt tak med mange vinkler og kroker. Alt i henhold til avtale. Anbefales!

Irene, Kongsberg, 17. okt. 2017

Takreparasjon

Kom igang til avtalt tid, tok hensyn til våre ønsker, fleksible, og sluttresultatet ble meget bra. Godt fornøyd.

Dina, Krokstadelva, 27. aug. 2017

Reparasjon/bytte pipehatt

Raskt, effektivt og profesjonelt utført. Veldig fornøyd!

Janne, Drammen, 2. aug. 2017

Skifte vannbord,vindskier og takrennekasser på enebolig

Denne gjengen bruker vi gjerne igjen! Resultatet ble veldig bra.

Espen, Kongsberg, 16. juni 2017

Bytte tak

Jobben som Augestad og Co gjorde på taket her er av førsteklasses arbeid. Kom som avtalt, prisen som avtalt i tilbudet ble fulgt. Det ble også gjort noen tilleggsjobber på huset også. Dette ble også gjort på en tilfredsstillende måte. Kan anbefale Augestad Tak og Fasade AS til andre som vurderer å bytte tak. Godt jobba.

Andersen, Spikkestad, 4. juni 2017

Rehabilitering av terasse

Augestad Tak og Fasade AS gjennomførte rehabilitering av vår terrasse. Alt arbeid ble gjennomført ihht kontrakt og løpende avtaler. Robert og hans team jobbet effektivt, trygt og holdt arbeidsplassen ryddig til enhver tid. De var fleksible og avklarte vesentlige detaljer og kom med gode forslag til løsninger. Tilleggsarbeid ble også avtalt og utført underveis. Jobben ble utført med meget god kvalitet og vi kan varmt anbefale Robert og hans team.

Ronny, Bærums verk, 22. mai 2017

Utskifting av velux vindu

Veldig fornøyd. Ryddige og flinke.

Nina, Oslo, 19. april 2017

Tak reprasjon og lofte bytte islasjon

Augestad gjorde en god jobb. Taket ble veldig fint,takstin og så vidt jeg kan se er alt også gjort riktig og grundig. De var effektive og hyggelige å ha med å gjøre. Flinke til å rydde opp etter seg underveis og etterpå var de også. Kan anbefales.

Kireesan, Oslo, 7. feb. 2017

Montere stige på tak før feieren kommer

Utrolig god service, med pris på forhånd (enkelte andre aktører skrev at dette ville ta 4-5 timer, men det tok faktisk bare 40 minutter). God kommunikasjon på forhånd. Seriøse og proffe. Vi kommer til å benytte Augestad videre for flere tak-utbedringer.

Heidi, Oslo, 22. des. 2016

Taktekking shingeltak

Vi engasjerte Augestad tak og fasade AS til omlegging av ca 65 m2 shingeltak + nye takrenner mm. Vi valgte dem fordi de var raske til å gi tilbud, ga det mest oversiktlige tilbudet, hadde en riktig pris og hadde gode referanser. Vi kan bekrefte at Augestad har levd opp til forventningene på alle måter. Jobben er veldig bra utført og det er 100 % orden under prosessen og etter at de er ferdige. Vi gir en sterk anbefaling av dette firmaet.

Sverre, Stabekk, 29. nov. 2016

Bytte tak

Augestad gjorde en god jobb. Taket ble veldig fint, og så vidt jeg kan se er alt også gjort riktig og grundig. De var effektive og hyggelige å ha med å gjøre. Flinke til å rydde opp etter seg underveis og etterpå var de også. Kan anbefales.

Ragnar, Filtvet, 5. nov. 2016

Vannlekkasje tak

Dette er andre gangen jeg bruker dette firmaet og er like fornøyd. Di kom til avtalt tid,ryddet etter seg og ikke minst holdt seg til avtalt pris. Jeg ble også oppdatert om fremdriften av jobben +++.

Halvor, Kongsberg, 2. nov. 2016

Skifte av tak på enebolig på bekkestua

Augestad Tak og Fasade gjorde en veldig god jobb. De kom litt senere i gang enn avtalt, men når først jobben ble gjort var de veldig gode. Ryddig og ren arbeidsplass. Gode HMS tiltak med stilas og sikring. Velvillige med hensyn til endringer og diskusjoner underveis. Anbefales :-).

Are, Bekkestua, 26. okt. 2016

Utbytting av gammel vridd panel på gavlvegger enebolig

Firma har utført en meget bra jobb. De jobbet raskt og effektivt og ryddet opp både under veis og etter at jobben var utført. I tillegg til utbytting av panel inkl. Maling, monterte dem også snøfangere på taket. Kan anbefale dem på det varmeste. Jeg ønsker også å benytte firmaet ved senere anledninger.

Lill, Oslo, 5. okt. 2016

Reparasjon av tak

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Augestad gjorde til og med mer enn avtalt uten økning i prisen. Ryddet opp etter seg. Veldig fornøyd.

Ola, Bekkestua, 6. sep. 2016

Nytt tak på enebolig

Augestad tak gjorde en veldig god jobb på hus og garasje. De var raskt ute med tilbud, gjennomførte arbeidet raskt og ryddig. Det ble absolutt bedre enn forventet. Veldig behagelig at de gjennomførte så raskt og at de forlot området uten at noe søppel lå igjen. Vil absolutt anbefale dette firmaet!

Magnhild, Sylling, 28. juli 2016

Renovering av tak.

Robert Augestad og hans fima fikk jobben - både etter et meget tillitsvekkende og spesifisert anbud, diskusjoner, demonstrasjon av materiell og sjekk av referanser. Arbeidet ble påbegynt noen dager etter avtale, men dette ble kommunisert og var ikke kritisk for oss. De som arbeidet hos oss var hyggelige - arbeidet nøye og effektivt og resultatet har blitt strålende. Alt ble levert som avtalt. Ingen overraskelser. Firmaet kan varmt anbefales.

Jostein, Drammen, 19. juli 2016

Omlegging av tak og bytte takvindu

Jobben ble strøkent utført til avtalt tid og pris.

Thomas, Tofte, 6. juni 2016

Legge om tak hus/garasje

Det er bare en ting å si om dette firma og arbeidsfolket. . . . . Kommer til avtalt tid på befaring,. . . Tilbudet på arbeidet som skal utføres. . . . . . Igangsetting av arbeide. . . . . Utføring av avtalt arbeid og en veldig bra dialog under arbeidet. . . . Opprydding under veis og når jobben var ferdig. Til dere der ute som skal ha utført "ting på hus etc" da kan vi på det varmeste anbefale dette firmaet. . Tusen Takk Mvh Mona og Hans Smieveien Horten.

Hans, Horten, 14. april 2016

Reparasjon av garasjetak

Aukestad Tak og Fasade AS reparerte takpapp som var løsnet og slapp inn vann. Var fleksibel, hyggelig, effektiv, og utførte en tilfredsstillende jobb. Pris kan jeg ikke si noe på da jeg ikke har noen sammenlikning. Ikke noe surr, kan anbefales!

Fredrik, Vøyenenga, 1. mars 2016

Nytt tak,ca 70 m2 enebolig i drammen

Jobben ble gjort på en usedvanlig grundig måte og til avtalt tid og pris. Alt ble gjort både effektivt og menneskellg tross sprengkulda. Avfall ble kjørt bort fortløpende, og det ble ryddet, måkt og kostet underveis. Vi var så fornøyd med hvor presist, effektiv og omsorgsfullt dette ble gjort at vi bestemte oss for å ta to av veggene også. Samme kvalitet her; Nå har vi nesten et flunka nytt hus og en ryddig og vårklar gårdsplass. Fantastisk jobb!

Ellen, Drammen, 13. feb. 2016

Utskifting av takrenne

Godt utført arbeid. Kom noe sent igang med utskifting av takrenner men det skyldes mest at sprengkulda satte inn. Kommuniserte bra hele veien.

Stamhusveien, Oslo, 24. jan. 2016

Skifte takstein

Svært fornøyd med arbeidet som ble profesjonelt utført av Augestad Tak og Fasade. Hyggelig dialog både før og underveis i prosessen, samt konkurransedyktig pris på jobben.

Anne-Lene, Lier, 17. jan. 2016

Nytt tak på lite grendehus på grünerløkka

Det skulle legges nytt tak på Grendehuset i Sølvsmiekvartalet på Grünerløkka. Jobben virker faglig godt utført og til vår fulle tilfredshet. Augestad og hans håndverkere var lette å samarbeide med. Jobben ble gjort innenfor avtalt tid. Et lite minus for oppryddingen etterpå da det lå igjen litt bøss og avkapp som vi måtte kaste.

Arve, Oslo, 28. des. 2015

Trenger nytt shingel tak

Ble kjempefornøyd med taket. Jeg er kjempefornøyd med oppfølgingen fra Augestad. Og at de jobber raskt og effektivt.

Peter, Bødalen, 21. des. 2015

Montering av snøfangere på enebolig

Hyggelig dialog og bra oppfølging. Ryddig tilbud og fakturering. Kort og godt en bra leveranse.

Lars, Eiksmarka, 13. des. 2015

Legge nytt tak på hytte

Veldig for nøyd med arbeidet til Augestad tak. Jobben ble raskt og effektivt ferdig, gode tilbakemeldinger underveis og skikkelig sluttresultat.

Åse, Hønefoss, 9. nov. 2015

Takrenner

Vi skulle skifte ca. 90m med game sinktakrenner som etter hvert var tæret opp og derfor var hull i. Høyden opp var 8 m, så stillas var nødvendig. Vi ba om anbud på ”mittanbud.no” og fikk noen tilbakemeldinger. Vi valgte å gå videre med Augestad. Augestad holdt seg til det anbud som var gitt slik at vi ikke fikk noen ”ekstra” som ikke er så uvanlig. Jobben gikk veldig greit og de ryddet opp alt som var falt ned på bakken og raket til og med opp mose og sånt som lå i takrennene og som var falt ned på plenen. . Vi er veldig fornøyd med arbeidet deres, og i og med at de også gir garanti; ”Det gis 10 års garanti på alt utført arbeide samt garanti på alt av materialer” er det klart at vi er fornøyd. . De sjekket også hele taket for eventuelle feil – og byttet ut ødelagte takstein/mønestein uten at det kostet oss noe (vi hadde heldigvis noen ekstra liggende – men jobben tok de ikke noe for – det var inkludert i anbudet). En liten kommentar til slutt: også på ”mittanbud.no” finnes det totalt useriøse firmaer. Vi vet det for har sjekket dem ut! Vi kan trygt anbefale Augestad! For referanse: Axel S. Cappelen Mob: 9098 2770.

Axel, Oslo, 8. nov. 2015

Pipebeslag

Da vi trengte hjelp til produksjon og montering av nytt pipebeslag ble dette utført av Augestad Tak og Fasade. Vi er veldig godt fornøyd med utførelsen og hvor fort oppdraget ble utført. Firmaet kan anbefales på det varmeste Kåre Fjeldstad.

Kåre, Asker, 8. nov. 2015

Inspeksjon og reperasjon av tak.

Augestad leverte langt over forventning. Jobben gikk på inspeksjon av tak, bytting av takstein og utbedring rundt pipe og gradrenner. Augestad kom til avtalt tid og holdt meg godt oppdatert underveis og gjorde en strålende jobb. Jeg kan på det sterkeste anbefale Augestad.

Tron, Asker, 6. nov. 2015

Skifte ut tak

Solid arbeid i henhold til avtale om bytting av tak, takrenner, fiksing av pipe og treverk. Ingen problemer underveis. Naboen i tomannsboligen også fornøyd da det ble oppdaget at treverket hennes også trengte reparasjon og firmaet reparerte dette også. Ved inspeksjon av taket ser alt nytt og bra ut.

Siri, Asker, 4. nov. 2015

Ny takpapp og takrenner

Meget fornøyd med jobben, hvor vi endte opp med takshingel i stedet for takpapp, da vi fikk et godt tilbud på dette sammenlignet med takpapp fra andre tilbydere - absolutt tilbudet som ga mest valuta for pengene! :o) Vi måtte i tillegg skifte ut to gavler, og dette ble også vakkert utført! Generelt en hyggelig prosess med hyggelige folk som vet hva de gjør, og vil absolutt anbefale Augestad på det varmeste!

Lisbeth, Oslo, 13. okt. 2015

Bytte tak og etterisolering av tak.

Augestad fremsto faglig dyktig på befaringen og ga en konkurransedyktig pris på jobben. Alt arbeid utført i henhold til avtalt pris og oppfølgingen fra leder underveis var upåklagelig. Kan trygt anbefale Augestad Tak og Maleservice.

Jan, Tyristrand, 12. okt. 2015

Bytte av tak

Vi kan trygt anbefale Augestad Tak og Malerservice. Stiller gjerne som referanse. Han er seriøs og ryddig og gjør jobben raskt og profesjonelt, det kom flere naboer og lurte på hvilket firma vi benyttet. Taket ble flott! Det ble oppdaget fuktskader i en vegg. Augestad sviktet ikke. Veggen ble byttet med samme effektivitet og presisjon som taket. Nå venter vi på at han skal bli ledig. Vi har flere jobber og ønsker å benytte Augestad.

Steinar, Oslo, 21. sep. 2015

Nytt tak på 36 kvadratmeter stor leilighet

Meget godt fornøyd med alle deler av jobben. Ryddig kontrakt. Startet til avtalt tid og gjorde seg ferdig som avtalt, til avtalt pris. Solid håndverksmessig utført. Lette å prate med. Kan anbefales.

Stein, Kongsberg, 8. sep. 2015

Bytte tak

Veldig bra selskap og flink å ta på seg ansvar. Forstår jobben godt og er fleksibel. Anbefales.

Erik, Nesøya, 4. sep. 2015

Skifte tak / takomlegging

Profesjonelle,hyggelige, serviceminded og effektive til fingerspissene. Det er herlig å sitte igjen med 100% positiv opplevelse etter å ha fått utført en såpass stor jobb som det er å legge om tak og skorstein! Vi kommer til å be Augestad Tak og Maleservice om å utføre flere jobber for oss, og ser frem til å få utført kvalitetsarbeid - igjen! Vi er strålende fornøyd, og kan gjerne benyttes som referanse.

Tone, Høvik, 28. aug. 2015

Skifte vindskibord og legge beslag

Fikk hurtig kontakt og raskt tilbud etter befaring. Godt utført arbeid og forklaring av det som ble gjort samt at det etter hver dag ble utført opprydding. God oppfølging av leder og hyggelige arbeidere. Arbeidet med å skifte vindskibordene og tankrennene ble gjort innen avtalt tid og avtalt pris. Anbefaler dem gjerne og kommer til å be om tilbud fra dem når taket skal skiftes.

Bernt, Steinberg, 25. aug. 2015

Skifte av tak på hytte

Vi er svært fornøyd med jobben. Den skriftlige avtalen var detaljert både med hensyn til arbeidet som skulle gjøres og materialvalg, og tidsfristen ble holdt selv med et par regnværsdager. Ga ikke det billigste anbudet, men gjorde arbeidet raskt og fagmessig. Betaling skjedde etter at arbeidet var ferdig og godkjent.

Sten, Nøtterøy, 9. aug. 2015

Skifte tak på enebolig

Slutter meg til alt godt som er sagt. Skiftet hele taket på mitt gamle hus. Ser hva som trengs å gjøres. Kommer med løsninger. Er alltid tilgjengelig når jeg kontakter dem. 100% fornøyd. Jeg trengte ikke plukke opp en liten flis fra gårdsplassen da de var ferdig. . . . Super rydding og alt på tiden. . En riktig god opplevelse med håndverkere. Oddvar Eide.

Oddvar, Sætre, 1. aug. 2015

Bytte takstein

Valgte Augestad til jobben selv om han ikke var billigst. Veldig seriøs fra første stund. Fyldig skriftlig pristilbud etter først å ha kikket grundig på jobben. Satte raskt i gang, holdt planlagt tid, og gjorde slik jeg kan vurdere det en veldig bra jobb. Ryddet også veldig grundig etter seg - kunne ikke se at de hadde vært der (bortsett fra nytt tak da :-)). Var også veldig opptatt av at alle detaljer var som avtalt - godt fornøyd! ! ! !

Vidar, Drøbak, 11. juli 2015

Legg nytt takbelegg nedre eiker

De var ikke de rimeligste, men så absolutt det best beskrevne tilbudet jeg fikk. God garanti. De kunne starte raskt, men brukte litt mer tid en stipulert, mye av skylda var nok at det var for bra vær :-) Høres litt rart ut men det er ikke nødvendigvis det smarteste og gå på shingeltak i den verste solsteika. Tålig flinke til å rydde opp etter seg for hver dag, det eneste må være at det lå noe spiker/stift igjen i gresset.

Jan, Solbergelva, 10. juli 2015

Bytte av tak på enebolig i oslo

Augestad gjorde en veldig god jobb: høy kvalitet, på tid og med god kommunikasjon underveis. Vil anbefalle Augestad Tak og Maleservice til andre som skal skifte tak.

Line, Oslo, 29. juni 2015

Skifting av vindskier.

Svarte kjapt på henvendelsen og fikk jobben. Kom allerede dagen etter og utførte jobben meget hurtig og profesjonelt. Har mer arbeid på gang til høsten,kontakter nok Augestad da også. Kan trygt anbefales. Runar Evensen, Steinberg.

Runar, Steinberg, 21. juni 2015

Reparasjon av tak.

Augestad har utført demontering av takstein, og underliggende materialer ned til undertak, samt eksisterende renner og nedløp. Skiftet ut noen takbord og lagt ny takstein, nye renner og nedløp. Augestad har vi opplevd som profesjonell fra første kontakt, samt befaring og gjennomføring. Montørene har utført en svært god jobb til avtalt tid, på tross av vekslende vær. Vi kan absolutt anbefale firmaet for tilsvarende arbeider. Svein Eliassen, Sande.

Svein, Sande i vestfold, 18. mai 2015

Utvendig tak

Et firma som får sakene unnagjort fra første kontakt. R. Augestad ga et faglig godt inntrykk da han var på befaring. Ga også det mest oversikkelige og billigste anbudet. Kun et par små tillegg under veis i arbeidet. Disse ble sagt i fra før de ble påbegynt. Kom når de lovet og de to som utførte jobben ga også et godt inntrykk. Alt ialt en godt utført jobb, og et firma som kan anbefales.

Jan-Erik, Åmot, 23. april 2015

Nytt tak

Veldig fornøyd med jobben som ble utført på avtalt tid til avtalt pris.

Per-Christian, Nesøya, 22. april 2015

Tak- lekkasje over yttergang,begrenset.

Augestad fikk anbudet etter en hyggelig og seriøs befaring. Tak lekasjen viste seg å være mer omfattende og hele taket ble bestemt rehabilitert etter nøye og fagmessig vurdering. Vi snakker om et stort tak og høye stilaser. Alt ble utført på 3 uker og alle avtaler ble overholdt. Dette er et seriøst,profesjonelt og effektivt firma - jeg gir mine beste anbefalinger.

Thomas, Nesøya, 20. april 2015

Taktekking

Fjernet gammel taksingel og la ca 220 m2 diffusjonsåpen papp med taksteinsplater oppå, samt skiftet ut bord på taket med råte. Arbeidet ble pent utført og til avtalt tid. Alt arbeid ble fakturert til avtalt pris, dette gjelder også tilleggsarbeid vi ble enige om underveis. Hyggelige arbeidere og hyggelig sjef som er tilstede hver dag. Gjorde en formidabel ryddejobb hver dag for å fjerne all søppel. Jeg er veldig fornøyd med alt arbeid. ANBEFALES.

Roald, Drammen, 6. feb. 2015

Nye takrenner

Vi fikk lagt nytt takpapp og takrenner på garasjen vår og er svært fornøyd med jobben som ble utført av Augestad. Tydelige og raske tilbakemeldinger og god kommunikasjon. Jobben ble utført raskt, men ordentlig og grundig. Et firma man kan stole på!

Stine, Billingstad, 21. jan. 2015

Nytt tak på enebolig - røa

Raskt svar og rask og god gjennomføring. Proaktive.

Jan, Oslo, 5. jan. 2015

Vannlekkasje ved pipe inntil loft.

Raskt svar, jobb utført noen få dager senere. Veldig fornøyd, alt som er gjort ser veldig bra ut. Anbefales.

Terje, Snarøya, 6. des. 2014

Fikse garasjetak som lekker

Augestad gjorde jobben raskt og greit, til avtalt pris. Kommunikasjonen var god, og vi er godt fornøyde.

Eyvind, Lierskogen, 28. nov. 2014

Takreperasjon

Oppsummert: Super service og arbeid! Firmaet gjorde et solid inntrykk i innslag og anbud, ga et konkurransedyktig tilbud. Jobben gjennomført på avtalt tid. Veldig bra oppfølging av daglig leder, hele veien. Følte oss hele tiden trygge på at dette ble gjennomført ordentlig. Ryddet fint etter at arbeidet var over. Kan absolutt anbefale til andre!

Karianne, Billingstad, 5. nov. 2014

Legging av tak på gammel enebolig

Firmaet leverte et prisgunstig tilbud. Startet raskt opp med arbeidene og jobbet effektivt og profesjonelt under hele arbeidsperioden. Dette på tross av krevende arbeidsforhold med mye regn. Daglig leder var flink til å holde meg oppdatert om fremdrift og behov for endringer underveis i prosessen. Imøtekom mine forventninger både på tid, kost og kvalitet. Totalt sett meget godt fornøyd med utført jobb.

Arne, Bekkestua, 4. nov. 2014

Taktekking m/taksten enebolig

Augestad leverte raskt et tilbud som var konkurransedyktig på referanser/kvalitet, pris og leveringstid. Jobben som ble utført var av høy faglig kvalitet og det var veldig god kommunikasjon underveis. Alle tidsfrister ble holdt. Det ble ryddet hver dag og avfall kjørt bort etter behov. Augestad ble valgt etter at vi evaluerte 13 firmaer og innhentet 8 anbud. Vi er svært fornøyd med arbeidet som er utført og kan trygt anbefale firmaet videre.

Stian, Sandvika, 1. okt. 2014

Pipehette

Rask kontakt og hurtig utført jobb til avtalt pris. Sjekk på taket viser en solid løsning for vårt problem. Vi er fornøyd med resultatet.

Christian, Oslo, 25. sep. 2014

Bytte av takrenner bolig ca.120m2

Byttet takrenner og lagt figroll under mønestein. Augestad svarte raskt og jobben ble utført som avtalt på pris og tid. God dialog underveis. Rydding og bortkjøring som avtalt. Godt fornøyd med arbeide som ble utført og kan anbefales. Helge Roar Hansen. Mjøndalen September 2014.

Helge, Mjøndalen, 25. sep. 2014

Trenger å få laget pipehatt

Fikk laget ny pipehatt. Augestad var rask med befaring og tilbud. Gjennomførte arbeidet noen dager etter de ble valgt for oppdraget. Oppdrag utført til avtalt pris. Godt fornøyd!

Ragnar, Kolsås, 17. sep. 2014

Nytt shingeltak og nye takrenner

Rask tilbakemelding, rask oppstart og meget raskt utført arbeid! Under hele prosessen var det ryddig og det var god kommunikasjon! Fikk fjernet gammel shingel og lagt ny ca. 170 kvadratmeter. Byttet ca. 50 meter takrenner med nedløp og 3 nye pipehatter. Meget godt utført faglig arbeid ! ! ! Dette firmaet kan virkelig anbefales! Torbjørn Dahlen , KONGSBERG.

Torbjørn, Kongsberg, 7. sep. 2014

Legging av nytt utvendig tak med takstein.

Augestad hadde det rimeligste pristilbudet, i tøff konkurranse med flere andre firmaer. Augestad la komplett nytt tak (zanda rustikk) samt ny kledning på murpipen på vår enebolig. Jobben ble utført helt som avtalt, både på tid, pris og kvalitet. Veldig positiv dialog med Augestad. Rydding og bortkjøring også utført som avtalt. Vi er 100 % fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale Augestad.

Svein, Asker, 24. aug. 2014

Legging av nytt tak

Augestad svarte raskt på annonsen og var her allerede dagen etter å inspiserte for å kunne gi et tilbud. Etter to dager hadde vi anbudet på mail og uken etter var arbeidet i gang. Jobben var ferdig i løpet av avtalt tid og til avtalt pris. Arbeiderne holdt det ryddig under hele arbeidsprosessen. Vi er meget fornøyd med resultatet.

Roy, Sætre, 10. aug. 2014

Bytte av takshingel

Bra og raskt utført arbeide til avtalt tid. God pris i forhold til andre anbud. Flinke til å rydde opp etter seg, og ha en god dialog underveis på hva som blir gjort av arbeide.

Bjørnar, Kongsberg, 14. juli 2014

Skifte valmet tak og takrenner på enebolig

Vi er veldig fornøyd med jobben Augestad utførte. Endelig løsning ble avklart etter befaring, tilbudet var oversiktlig og ingen overraskelser har kommet opp i etterkant. Jobben ble gjort rakst og effektivt med fokus på god kvalitet. Servicen har vært upåklagelig.

Roy, Klokkarstua, 5. juni 2014

Skifte takrenner og nedløpsrør.

Oppdrag skifte takrenner og nedløp ble utført iht avtale, Både pris og kvalitet på oppdraget meget bra. Anbefales! Kai Ekstrøm, Asker.

Kai, Asker, 25. mai 2014

Legge nytt tak.

Vi takker Augestad tak og maleservice. Arbeidet er som avtalt. Dette er et firma som holder avtalen, de jobber raskt og er veldig ryddige. Jeg kan bare anbefale dette firmaet. Prisen ligger også godt i forhold til andre jeg fikk tilbud fra.

Inger, Sande i vestfold, 9. april 2014

Takshingel

Jobben ble meget raskt og profesjonelt utført Jeg var på hytta under rivning og delvis tilstede ved montering. Taket ble skiftet på fire dager. Riving av gammel shingel og vindskier. Montering av underpapp, ny shingel, nye vindskier og beslag samt ny heldekkende pipehatt m beslag. Samt fjerning av gammelt materielt. Jeg kommer til å bruke Augestad i fremtidige jobber så som nye takrenner og nedløp .

Frode, Filtvet, 5. april 2014

Omlegging av tak - shingel.

Arbeidet ble gjort raskt og effektivt. Alt ble utført som avtalt og til avtalt pris. Dette firmaet kan absolutt anbefales. Erik P. Wærsten, Asker.

Erik, Hvalstad, 25. mars 2014

Total renovering av tak,på eldre bolig

Fra vi mottok anbud til jobb var utført har vi vært strålende fornøyd med dette firmaet, budsjett ble holdt, høy kvalitet på utført arbeide, god kommunikasjon underveis, holdt byggeplassen ryddig , kan ikke komme på en eneste ting som vi har vært missfornøyd med. Kunne ikke vært mer fornøyd egentlig, kommer til å benytte firmaet igjen.

Monica, Mjøndalen, 17. des. 2013

Taklekkasje ca.180 kvm

Vi valgte Augestad på grunn av raskt tilbakemelding med oversiktlig tilbud etter befaring. Taket var ferdig innen avtalt tid og vi er veldig fornøyd med resultatet. Dyktige og hyggelige arbeidere og en ryddig arbeidsplass. Meget god dialog med Augestad hele veien. Vi anbefaler Augestad på det varmeste :).

Peter, Oslo, 25. nov. 2013

Bytte takstein,takrenner,snøfangere

Byttet takstein takrenner pipebeslag samt undertak i Gamle Tanumvei, Slependen Jobben ble gjort fagmessig og raskt utført etter vårt syn og av drevne arbeidere. Ryddet pent opp etter seg og var i kontakt med oss hele tiden under utførelsen. Vil på det varmeste trygt anbefale dette firmaet.

Ulf, Slependen, 1. nov. 2013

Skifte takstein på enebolig og garasje (en etasje) totalpris

Jobben ble etter min vurdering utført med riktig kvalitet. De som utførte jobben var effektive og det så ut som om de hadde god erfaring fra tilsvarende oppdrag.

Thorgren, Hvalstad, 15. okt. 2013

Bytte tak på enebolig

Augestad Tak og Malerservice gjorde en god jobb. Tilbudet deres var ryddig og oversiktlig. De rev ned all den gamle takstein, underlagspapp osv De la ny difusjonsåpen papp, byttet noe råttent undertak, nye lekter og sløyfer, nye takstein, nye vindskier, snøfangere, stigetrinn og alt blikk på taket. Ekstra arbeide som ble avtalt, ble utført raskt og effektivt. De ryddet opp etter seg, ga garanti på jobben og håndverket ble utført med god kvalitet.

Christian, Nesbru, 9. okt. 2013

Ønsker nytt tak på vår tomannsbolig. ca 150kvm tak.

Jeg har nå fått nytt tak på huset og er strålende fornøyd. Augestad satte opp et komplett tilbud inkludert riving+bortkjøring. Bedriften svaret alltid kjapt på mine mailer, SMS og telefoner. Prisen var svært konkurramsedyktig. Oppstartsdato og ferdigstillelses dato ble bestemt tidlig i prosessen, og disse ble overholdt. Det ble ryddet bra etter arbeidet, noe som var en lettelse for oss som huseiere. Jeg kan tryggt anbefale Augestad!

Bjørn, Eiksmarka, 3. sep. 2013

Skifte tak fra taksrein til pannja

Taket ble skiftet ble gjort til avtalt pris. Etter innspill endret vi fra Pannja til decraplater, noe vi er veldig fornøyd med. Vi har hatt en byggingeniør til å se over arbeidet underveis, og i etterkant, og han fant aldri noe å sette fingeren på, så da antar jeg at kvaliteten på arbeidet er et sted mellom utmerket og ypperlig. De som utført jobben var veldig hyggelige og særs effektive. Noe forsinkelser pga dårlig vær i forkant.

Åsmund, Hvalstad, 12. juli 2013

Nye taksten på hus

Dette var den beste håndverkeropplevelsen på flere år ! Augestad utmerker seg ved klare gode avtaler, grei pris, usedvanlig raske svar på henvendelser før under og etter arbeidet. Dette er noe vi som kunder setter pris på. Selve jobben forløp ukomplisert og de to arbeidsmenn som var satt til utførelsen, jobbet meget effektivt og så vidt vi kan se -fagmessig og omhyggelig. Resultatet ser solidt og pent ut. Det ble ryddet fint etterpå. Anbefales! !

Agnete, Spikkestad, 9. juli 2013

Ettersyn og omlegging av tak ink blikkenslager og ny utvendig ferdig malt panel på kortvegg

Proft tilbud, fleksibel oppstart, god oppfølging og fornuftige priser. Det gamle taket var full av råte og undertak måtte skiftes. Augestad viste seg som en løsningsorientert fagmann og resultatet har blitt over all forventning. Alle jobbene ble utført meget pent og med høy kvalitet. Ny flott terrasse ble også bygget. 5 års garanti på utført arbeide. Stor ros til et hyggelig arbeidsgjeng som virkelig jobbet. Augestad Tak & Maleservice anbefales!

Knut, Oslo, 26. juni 2013

Skifte tak enebolig

Oversiktlig tilbud og god pris. Nøyaktig befaring med god informasjon. Meget godt utført jobb fullført til avtalt tid. Ryddig arbeidsplass og dyktige arbeidere som utførte jobben. Vi er meget godt fornøyd med jobben og Augestad kan anbefales.

Tor, Kongsberg, 12. juni 2013

Nytt tak på bolig

Vi valgte Augestad på grunn av grundig og seriøs befaring og tilbudet holdt høy kvalitet, alt ink. Prisen var den samme som flere andre tilbydere og dermed konkuransedyktig. Vi er meget fornøy med taket og jobben som er gjort. Augetsad var selv tilstede hele tiden og med arbeidere startet de opp til avtalt tid og var ferdig i god tid før fristen. Både tilbud, kontrakt og faktura var slik det skal være. Veldig godt fornøyd. Anbefales på det sterkest.

Marius, Bekkestua, 20. mai 2013

Utskifting av takstein/takomlegging

Rask tilbakemelding om ønsket befaring, meget rask ute med et skriftlig tilbud ! Solid og profesjonelt arbeide til en fin pris, svært effektive og nøye, svært god dialog hele veien. Dette er en bedrift som kan anbefales på det varmeste ! Jeg er superfornøyd ! Lena Solberg Nøtterøy.

Lena, Nøtterøy, 3. mai 2013

Nytt tak

Hurtig tilbud i høyst konkurransevillig prisklasse. Resultatet ser meget bra ut for en ikke-fagmann, og det medfølger en fem års skriftlig garanti på takarbeidet og materialer. Dag Pedersen, Grefsen.

Dag, Oslo, 21. mars 2013

Skifte av tak

Anbefaler sterkt, Augstad Tak og Malerservice. Raskt med tilbud. Kom når de skulle. Alt ble gjort ihenhold til avtale. Like rent og pent etter 100% ferdig jobb. God feedback under hele prosjektet.

Siv, Krokstadelva, 9. sep. 2012

Nytt tak hus+garasje 170 m2

God pris og rask utførelse!

Ole, Høvik, 10. aug. 2012
Vis flere evalueringer

Kart