HAMAR BOLIGBYGG AS

4.7 (26 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Åpner i dag klokken 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

HAMAR BOLIGBYGG AS

Vi har sentralgodkjenning for ansvarsrett etter Plan og Bygningsloven som ansvarlig utførende innen tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1.

At vi er sentralt godkjent er en kvalitetsordning som innebærer at vi har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset vår aktivitet i byggenæringen. Dette betyr at vi kan dokumentere at vi har:
- Riktig kompetanse og erfaring fra fagområdet
- Kvalitetssikringsrutiner
- Betalt skatter og avgifter

?Er du usikker på om firmaet du ønsker å bruke til ditt oppdrag er sentralt godkjent, kan du sjekke det ut på denne nettsiden: https://sgregister.dibk.no/

I dette ansvarsområder inngår arbeid knyttet til våtrom som f.eks. alle relevante arbeider som inngår i oppføringen av bygning som omfattes av godkjenningsområdet, f.eks. montering av produkter og membranarbeider (fukt, radon) mm. Betongarbeider og murarbeider for småhus i tiltaksklasse 1, montering av produkter, bygningselementer, taktekkingsarbeider og membranarbeider (fukt, radon) mm.

Om vi ikke har den nødvendige kompetansen som skal til for å gjennomføre ditt prosjekt innhenter vi den gjennom vårt nettverk.

Vi skreddersyr ulike løsninger etter deres behov og samarbeider tett med andre håndverkere for å oppnå et fullverdig resultat. Vi er opptatt at dere som kunder får den absolutte høyeste kvalitet, uavhengig av prosjekt! Vår oppgave er å levere effektive løsninger som sørger for nye innovative løsninger, samtidig som vi tar vare på den tradisjonsrike byggeskikken.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften