Siste evalueringer (23)

Listverk og vegg rundt kjøkkenøy

Rask og god kommunikasjon. Kom litt sent i forhold til avtalt tid, men holdt meg oppdatert hele tiden. Arbeidet som ble utført har jeg ingenting å si på - veldig fornøyd. De forsikret seg om at jeg var fornøyd med arbeidet før de dro.

Marie Solberg, 25. mars 2019

Oppussing

Dyktig håndverker, men noe høy pris.

Maria Lekve, 13. aug. 2018

Maling av tomannsbolig

Firmaet leverte et presist og detaljert tilbud, og fulgte opp med telefon for å avklare spørsmål. I møte før jobben ble påbegynt ble alle detaljert gjennomgått og forklart. Underveis i jobben ble mulige avvik fra forbruk, pris og tid tatt opp løpende. Presis, effektiv og nøyaktig levert jobb, på tid, og med høflige, ryddige og sympatiske folk! Wiktor og teamet hans er profesjonelle og dyktige. Anbefales på det varmeste!

Kaia Bilton, 26. juni 2018

Maling av 240 kvm enebolig m/uthus og dobbelt garasje

Utvendig malerarbeid gjennomført av Wiktor Piszczan og hans team på en førsteklasses måte. Hele leveransen forløp uten problemer, herunder innledende dialog og mottatte skriftlige tilbud, avtaleinngåelse, oppstart- og ferdigstillelsestidspunkt. Tilleggsoppdrag ble også levert med førsteklasses resultat; puss av utvendig mur, sliping/beising av terasse, vask av utvendige vinduer. Mine beste anbefalninger til Wiktor og hans team! Mvh Per Myklestu.

Per Myklestu, 19. juni 2018

Oppussing av soverom

Gjorde en strålende jobb, rettet opp det ene problemet som dukket opp underveis raskt og effektivt. Anbefales!

Jelena Spocova, 4. april 2018

Mindre oppussing av leilighet.

Vi brukte selskapet til Wiktor for mindre oppussing av vår leilighet i desember 2017. Vi er meget fornøyde med resultatet og samarbeidet underveis. Profesjonelt utført arbeid. Vi satte ekstra pris på forslag fra Wiktor til løsninger og materialer som vi selv ikke hadde tenkt på som både blev rimeligere men fremforalt gav et bedre sluttresultat. Vi anbefaler Wiktor & Co og kommer til å bruke dem igjen.

Inger Wegener, 5. mars 2018

Montering av kjøkken

Dyktig og nøye håndverker. Gode råd og lett å kommunisere med. Anbefales!

Henrik Mathisen, 23. jan. 2018

Maling av to tomannsboliger

Veldig fornøyd, arbeidet ble startet opp og avsluttet til avtalt tid, til avtalt pris og med god kvalitet.

Geir Arne Øien, 29. aug. 2017

Maling av 300m2 enebolig

Veldig godt fornøyd! Arbeidet ble utført av god kvalitet og til riktig tid med en bra pris:-) Fornøyd kunde:-).

Erik Brekke, 26. feb. 2017

Pusse opp kjøkkenrom

Flinke og nøyaktige håndverkere, resultatet ble veldig bra. Wiktor er fink til å følge opp slik at kunden blir satt i sentrum. Vil bruke de igjen hvis anledningen byr seg.

Kevin Winterstad, 15. jan. 2017

Oppussing kjøkken

Wiktor did a great job! He and his team delivered very accurate work. The apartment is old and diffucult to do work in, but they did an excellent job in the details. On the other hand Wiktor could have coordinated and commited his electricians and plumbers to deliver on time. All in all - I have no doubts recommending Wiktor and his team!

Marius Thorsrud, 14. jan. 2017

Nytt kjøkken

Wiktor med team renoverte vårt kjøkken i desember 2016. Vi er meget fornøyd med jobben utført. I tilleg satt vi pris på god kommunikasjon og en løsningsorientert holdning. God kvalitet på arbeidet og alle frister ble overholdt. Wiktor var også behjelpelig med å hente inn tilbud fra elektriker. Vi vil anbefale Wiktor Piszczan på det sterkeste.

Elin Steffensen, 12. jan. 2017

Oppussing av leilighet

Wiktor og hans team gjorde en fantastisk jobb hos oss, vi er strålende fornøyd. Han støpte først gulvet rett i stua, la parkettgulv og lister i stue og gang. I tillegg la de fliser i gangen og satt inn nye dører for oss. Han holdt alle tidsfrister og var veldig nøye med arbeidet sitt noe som er veldig positivt. Når jobben var gjort så ryddet de opp alt etter seg. Vi kommer absolutt til å booke wiktor og hans team igjen til neste prosjekt.

Henriette Johnsen, 11. nov. 2016

Maling og sparkling i leilighet

Wiktor sparklet og malte stuen min på 40m2. Han og hans medarbeider gjorde en formidabel jobb. De gjorde seg ferdige avtalt tid og til avtalt pris. Etter jobben var gjort vasket de leiligheten. Anbefaler dem på det sterkeste. Mvh Jørgen B. Harsem.

Jørgen Harsem, 12. okt. 2016

Exterior paint job for detached house in bærum.

Wiktor and his team of guys & girls did an extremely professional and beautiful paint job on our whole house. I asked for a fixed price and duration up front, which he gave me and adhered to. The job also included repair of rotten / damaged window frames and areas of panel that needed replacing as they were discovered and Wiktor always communicated any additional areas they found before carrying out the work. Good communicators and diligent work.

Alex Montgomery, 26. juli 2016

Oppussing av 24 kvm stue

Wiktor og hans team gjorde jobben med stuen vår veldig bra. De rev vegger og gulv, bygde ut veggen og etterisolerte, la dampsperre og gips på vegger. I tillegg la de gulv og malte alle flater- Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Meget bra å jobbe sammen med Wiktor.

Andreas Lillebø Holm, 21. juni 2016

Oppussing av kjøkken

God kommunikasjon og veldig god service. Jobben ble gjort som avtalt og på en profesjonell måte. Kom med gode innspill underveis. De var veldig nøyaktige og gjorde en kjempefin jobb til en OK pris. Jeg vil ikke nøle med å engasjere dem igjen.

Kari Andersen, 1. juni 2016

Renovering av moderne leilighet fra 2009 i ringnes park

Wiktor gjorde en fantastisk jobb med å renovere leiligheten min. Hans team utførte en omfattende malearbeid av hele leiligheten på 75 kvm (vegger og tak) samt diverse håndtverksjobber. Alt arbeid ble utført i en ekstremt høy standard og jeg opplevde god og vennlig service, oppfølging og veiledning både før og underveis i prosjektet. Med Wiktor er et prosjekt i trygge hender og jeg nøler ikke med å anbefale hans bedrift videre. Mvh, André Nilsen.

André Mælen Nilsen, 23. mai 2016

Renovering av kjøkken (ca.10m2) hasle,oslo

Valgte firmaet til å renovere kjøkkenet. Jobben inkluderte bytte av gulv, fjerning av tapet/sparkling/maling av vegger og tak, listarbeid, montering av nytt kjøkken. Firmaet var også behjelpelig med å innhente anbud fra elektriker. Jeg opplevde håndverkerne som nøye og arbeidsomme. Wiktor, som var på befaring, var dyktig til å komme med råd og anbefalinger i forhold til hvordan deler av jobben kunne løses. Firmaet leverte til avtalt tid og pris.

Peder Alexander Olsen, 18. mai 2016

Legge gulv (heltre lamell)

Wiktor & Co leverte en meget bra jobb. Høy kvalitet på arbeidet, pålitelig og relativt effektiv. Veldig flink til å se de beste løsninger for kunden. Viktig å være nøye med å spesifisere arbeidet up-front.

Håvard Andersen, 21. april 2016

Maling av hus

Kan anbefale Wictor på det sterkeste. Meget godt utført arbeid på min enebolig i Oppegård. Malte alt, vinduer, vegg, mur, takrenne etc.

Nicolas Guttormsen, 25. feb. 2016

Legge gulvlister 54 kvm bolig

Wiktor Piszczan har lagt gulvlister hos meg. Han kom tidlig, jobbet effektivt og var nøye. Jeg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført og vil kontakte han igjen når behovet skulle oppstå.

Mads Fredrik Skoge Hoel, 29. jan. 2016

Maling av hus - utvendig

Har benyttet Wiktor Piszczan til vask og maling av stor enebolig med garasje. Han var meget ryddig på befaring og ved etablering av oppdrag. Ble enig om fastpris på jobben, og jobben ble utført svært nøye og pent. Huset ble grundig gjennomgått og det ble gjort svært bra grunnarbeid. Aldri diskusjon om hva som var inkludert eller ikke. Totalt sett svært fornøyd, og gir mine beste anbefalinger.

Harald Tellmann, 15. juni 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Wiktor Piszczan

4.9 23 evalueringer Rykkinn

Snekker Andreas AS

  Rykkinn