Siste evalueringer (7)

Garasje - komplett oppsatt

TGH utførte alle grunnarbeider (utgraving og fjerne masser, isolasjon og støp av ringmur, inklusive riving av eksisterende uthus++. ) Alt ble utført med topp kvalitet til avtalte tidspunkter og avtalt pris.

Kim, Oslo, 30. jan. 2020

Støpe ringmur og isolert såle til garasje

Raskt og pent gjennomført. Koordinerte alt med garasjen. Tok 1 uke fra start graving, støp og til ferdig garasje. Tok seg av all koordinering med Igland.

Magne, Oslo, 22. jan. 2018

Graving og støping

Vi benyttet TGH for planering, støping og graving på tomten samt alt forarbeid til dobbeltgarasje. TGH er faglig sterke, løsningsorienterte og nøyaktige. De hadde også smarte løsninger som vi ikke hadde tenkt på selv og utførte jobben til avtalt pris. Vi kan på det varmeste og tryggeste anbefale TGH videre. Vi vil gjerne bruke de igjen ved en senere anledning.

Lisbeth, Hvam, 5. des. 2017

Grunnarbeid for oppføring av garasje

Vi benyttet oss av TGH for å få utført grunnarbeid for oppføring av garasje samt gårdsplass. Vi er særdeles fornøyd med TGHs gode råd og forslag til løsninger. Oversiktlig og forutsigbart anbud. De er pålitelige, utførelsen av arbeidet er meget god, og ikke minst innenfor avtalt pris, kvalitet og tid. Vil ikke nøle med å ta kontakt med dem igjen. Anbefales!

Harald, Jessheim, 15. mai 2017

Graving,planering og sette opp støttemur.

Veldig fornøyd fra start til slutt. Oversiktlig anbud, kom raskt igang, orienterte oss hele tiden om progresjon, fant løsninger når man støtte på utfordringer, pålitelige og hyggelige folk, alt arbeid ble gjort i henhold til avtale og på tid, krevde ikke forskudd. Anbefales!

Attila, Strømmen, 24. okt. 2016

Diverse utearbeide.

Sommeren 2016 har vi igjen benyttet oss av bedriften for å få utført div. Arbeider, som utgraving, grovavretting, legging av markplater, deretter avretting og komprimering av masser. Igjen kan vi bare si at vi er særdeles fornøyd med Kari og Tors gode råd og forslag til løsninger. De er pålitelige, utførelsen av arbeidet er meget god, og - ikke minst - innenfor planlagt tids- og kostnadsramme. Vi anbefaler dem på det varmeste. Ann og Stig Skarvik.

Ann, Eidsvoll, 24. aug. 2016

Grunnarbeid for belegningsstein

Vi benyttet bedriften sommeren 2015 til grunnarbeider for garasje, planering for beleggningsstein og oppsett av støttemur. Vi er særdeles fornøyd med utførelsen! Kari og Tor bidrar også med gode råd og forslag til løsninger, og er ikke minst pålitelige! Vi anbefaler dem varmt, og er gjerne referanse! Ann Elisabeth R. Og Stig Olav Skarvik Tlf. 91 82 57 73.

Ann, Eidsvoll, 25. april 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Anleggsgartnerservice Robert Dahl

4.8 24 evalueringer Dal

TGH Torp Grave & Håndtverkservice

5.0 7 evalueringer Eidsvoll